از آنجا که در تهیه ترشی از میوهها و سبزیجات مختلف استفاده میشود، نمیتوان آن را به طور کل بد و مضر دانست. میدانیم که میوه و سبزی علاوه بر خواص فوق العادهای که دارند، حاوی فیبر هستند. فیبرها منابع غذایی بسیار ارزشمندی به شمار میروند که عمل سوخت و ساز را در بدن بهبود میبخشند و از قبل آن منافع زیادی متوجه سلامتی میشود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
فرشته فزونی به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی، سس کچاپ، سسهای سالاد، ترشی و انواع شورها پرهیز کنند.
مدیرعامل شرکت ایرانول گفت: پیگیری پالایشگاههای اصلی روغن ساز در وزارت صمت و شورای رقابت، منجر به کنترل درخواست عرضه روغن پایه در داخل به نفع مصرف کنندگان واقعی و حذف ابلاغیه تعرفه ۱۵ درصدی عوارض صادراتی شد.
با استفاده از این روش آزمایش مشخص شد افرادی که فلاوانول مصرف می کنند فشار خون پایین تری دارند و از حافظه بهتری در مقایسه با افرادی که فلاوانول کم تری مصرف می کنند برخوردار هستند.
دکتر تن ساز گفت: دخترها در سن بلوغ خیلی به مصرف ترشیجات تمایل پیدا میکنند و ممکن است در آینده دچار کم کاری تخمدانها و ناباروری شوند؛ به همین دلیل بهتر است که از همان دوران بلوغ در مصرف خوراکیها دقت داشته باشند. حتی آقایان هم در صورتی که مزاج سردی دارند بایستی در مصرف سردیها خصوصا ترشیجات دقت داشته باشند.
مدیرعامل شرکت بهینهسازی مصرف سوخت گفت: ۵۰ درصد مصرف سوخت در بخش حملونقل مربوط به بنزین است به طوری که در فروردین ماه مصرف به ۱۴۰ میلیون لیتر در روز رسید.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/02/27
سازمان غذا و دارو صرفا برای 9 آلرژن اصلی تولیدکنندگان محصولات را ملزم به استفاده از برچسب آلرژی غذایی برای آگاهی بخشی مصرف کنندگان ساخته است. اگر آلرژی غذایی نادری دارید ممکن است لازم باشد به فهرست مواد تشکیل دهنده توجه بیش تری داشته باشید.
با فرا رسیدن فصل بهار، فصل فروش گوجه سبزهای خوشمزه و ترش فرا میرسد و شما میتوانید علاوه بر مصرف خام این میوه خوشمزه، در انواع غذاها یا دسرها از آن استفاده کنید.
شجاع مرادی با تاکید بر اینکه از نگه داشتن ادرار تا حد امکان باید جلوگیری شود، بیان کرد: افرادی که آب کم تری مصرف می کنند، هم خطر سنگ کلیه را بیش تر می کنند و در درازمدت باعث اختلال در هماهنگی اعصابِ مثابه می شود.
پیاز یک مادهی غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است. به عقیدهی برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیادهروی کرد، زیرا حاوی میزان قابل ملاحظهای گلوسید است. اما همین پیاز تری گلیسیرید خون را کاهش میدهد. همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمیدهد. واقعیت این است که پیاز حاوی مادهای به نام گلوکوکینین است که حرف و حدیث زیادی در مورد آن وجود دارد. به عقیدهی برخی از متخصصان این ماده میزان قند خون را کاهش میدهد.
در حالی که همه میوهها سالم هستند، یک متخصص تغذیه، میوهای پر از مواد مغذی را توصیه میکند؛ بلوبری وحشی. بلوبری حاوی مقدار زیادی فیبر است که شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه میدارد. بلوبری همچنین در میان میوهها و سبزیجات بیشترین میزان آنتی اکسیدان را دارد. آنتی اکسیدانها از آسیب سلولی جلوگیری کرده یا آن را به تاخیر میاندازند.
کسانی که برای وعده صبحانه خود به جای تخم مرغ و نان تست، از جو دوسر یا همان اوتمیل استفاده میکنند، خطر کم تری برای ابتلا به سکته دارند. مصرف روزانه صبحانه و مشخصاً مصرف اوتمیل، خطرات ابتلا به سکته را کاهش میدهد.
کسانی که برای وعده صبحانه خود به جای تخم مرغ و نان تست، از جو دوسر یا همان اوتمیل استفاده میکنند، خطر کم تری برای ابتلا به سکته دارند. مصرف روزانه صبحانه و مشخصاً مصرف اوتمیل، خطرات ابتلا به سکته را کاهش میدهد.
کمپرس گرم برای سردردهای تنشی جواب میدهد. اگر عضلاتتان گرفتهاند، از کمپرس گرم که میتواند به صورت حولهای که گرمش کردهاید یا یک بطری آب گرم باشد استفاده کنید و حتما روی گردن و شانههایتان نیز بگذارید. کمپرس گرم برای پشت سر نیز بسیار عالی است. مانند کمپرس سرد، پانزده دقیقه کمپرس و پانزده دقیقه استراحت را متناوبا انجام دهید تا سردردتان بهتر شود. دوش آب گرم هم میتوانید بگیرید.
مصرف بیش از حد انار و رب انار سبب یبوست میشود بنابراین مصرف انار همراه با هستههای آن در مبتلایان به اسهال مفید است همچنین زیاده روی در مصرف انار ترش سبب کاهش هورمونهای مردانه میشود.
وزیر نفت با بیان اینکه شدت مصرف انرژی در ایران ۲.۵ برابر میانگین جهانی است، تصریح کرد: هماکنون روزانه ۹۹۰ میلیون مترمکعب گاز ترش در کشور برداشت میشود، گفت: روزانه از این مقدار گاز ۸۴۸ میلیون مترمکعب در ۲۱ پالایشگاه گازی کشور شیرینسازی و در بخشهای مختلف کشور مصرف میشود.
هرچند که مصرف متعادل و روزانه نان (مخصوصا نانهای سبوسدار) میتواند به بهبود شرایط عمومی بدن کمک کند، اما نانها همچنان حاوی کربوهیدرات هستند، درحالی که زیادهروی در دریافت کربوهیدراتها میتواند باعث افزایش قند خون شود. هنگامی که شما مواد غذایی حاوی کربوهیدرات را مصرف میکنید، دستگاه گوارش هم آن غذا را به قند تجزیه و سپس وارد جریان خون میکند. با افزایش سطح قند خون، بدن شروع به ترشح انسولین میکند تا سلولهای بدن بتوانند قند خون را برای تولید انرژی یا ذخیرهسازی جذب کنند.
اگر از مشکلات بی خوابی رنج میبرید، شما نباید پیش از خواب چای سبز بنوشید. علی رغم آنکه این چای به خواص آرامبخشی معروف است، اما مشوق مناسبی برای خواب نیست، زیرا حاوی ماده کافئین بوده و میتواند ترشح میلاتونین را کاهش دهد که این موضوع مانع از خواب راحت و مناسب خواهد بود.
آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است و نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد، اما اگر بیماری طولانی شود و عفونت ثانویه اضافه شود، با داشتن علائمی مانند ترشح پشت حلق چرکی، سرفههای خلط دار چرکی و…، با تشخیص پزشک، آنتی بیوتیکهای مجاز دوران بارداری، تجویز میشود.
کلم قرمز سرشار از فیبر است و به همین دلیل به بدن در جهت جذب کلسترول موجود در مواد غذایی مصرفی کمک میکند. آنتی اکسیدانهای موجود در کلم قرمز به تجزیه بافت چربی کمک کرده و انرژی زیادی برای بدن تولید میکند. در نتیجه برای لاغر شدن از این کلم خوشرنگ غافل نباشید. از سویی دیگر پروبیوتیکهای موجود در ترشی کلم قرمز، کمک زیادی در تسریع روند لاغری میکند.
مصرف قندها و کربوهیدراتهای ساده مانند قند و شکر، نانهای سفید و برنج سفید در محیط کار اگرچه در کوتاه مدت به بالارفتن قند خون کمک میکند، اما با تحریک ترشح انسولین، ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قندخون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
نمونههایی از مرکبات که به کاهش خطر ابتلا به زوال عقل کمک میکنند، عبارتند از: لیمو، پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش سبز و نارنگی.
مصرف عسل طبیعی، باعث کاهش فشارخون، بهبود آریتمیهای قلبی، کاهش سطح تری گلیسرید خون، کاهش سطح کلسترول بد (LDL) و افزایش سطح کلسترول خوب (HDL) میشود.
تمر هندی از جمله خوراکیهای خوشمزه و ترشی است که معمولا به صورت تنقلات مصرف میشود، درحالی که این خوراکی خوشمزه دارای خواص و فواید بسیاری برای سلامتی است و در آشپزی هم کاربرد دارد.
مصرف گوشت قرمز منجر به میزان قابل توجهی از بمیاریهای قلبی و عروقی با خطر بالا میشود. به عبارت دیگر، اکثر افراد باید مراقب میزان مصرف گوشت قرمز باشند، اما افراد مبتلا به مشکلات قلب یو عروقی باید توجه بیش تری به این موضوع داشته باشند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ