فرشته فزونی به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی، سس کچاپ، سسهای سالاد، ترشی و انواع شورها پرهیز کنند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
به عنوان فردی مبتلا به دیابت بزرگترین سوالی که در ذهن تان وجود دارد این است که چه چیزی میتوانم بخورم؟ خوشبختانه پاسخ این است: مواد غذایی خوشمزه فراوان. مواردی وجود دارد که باید آن را کاهش دهید یا حذف کنی، مانند نوشابههای شیرین و غذاهای سرخ شده، اما فهرست غذاهای مفید برای قند خون شما گسترده و دلچسب است.
افراد مبتلا به بیماری کلیوی پیشرفته باید مصرف موز و سایر غذاهای حاوی پتاسیم را محدود کنند تا از کلیهها و قلب خود در برابر آسیب محافظت کنند.
محققان دریافتند افرادی که بیشترین مصرف قند را داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین قند را مصرف میکردند، ۳۹ درصد بیشتر احتمال داشت که سنگ کلیه داشته باشند.
نذری دادن از رسوم ماه محرم است که برخی افراد در هیئتها، مساجد و حتی منازل خود به صورت گروهی به طبخ غذاهای نذری مشغول میشوند تا این غذاها را بین عزاداران توزیع کنند.
گاهی افراد توجهی به کالری غذاها نمیکنند و در دوران کاهش وزن خود به سراغ مواد غذایی فرآوری شده و پرکالری میروند و متوجه این نیستند که همین مواد غذایی، در میزان کم هم اثر منفی در رژیم لاغری آنها دارد.
میر حافظ با بر تصریح اینکه اغلب میوهها و سبزیها طبع سرد و غذاهای با منشأ حیوانی طبع گرمتری دارند گفت: برخی افراد طبیعت سرد دارند و با خوردن بیش از حد مواد غذایی سرد مثل ماهی، بدن آنها ضعف میکند و دچار سستی مفاصل، کندی حرکت، خواب آلودگی یا کم حوصلگی میشود.
طیف وسیعی از غذاها میتوانند منجر به آلرژیهای غذایی شوند اما طبق گفته سازمان غذا و داروی ایالات متحده، هشت خوردنی باعث بیشترین واکنشهای آلرژیک در افراد میشوند.
بسیاری از افراد میدانند که سالمونلا میتواند در مرغ نهفته باشد، اما آیا میدانستید که این باکتری در پیاز و هلو نیز وجود دارد؟ این موارد تنها برخی از نکات یادآوری شده غافلگیر کنده در فهرست غذاهای مرتبط با جدیترین شیوع بیماریها در ایالات متحده هستند.
همه ما میدانیم که یکی از علتهای اضافه وزن پرخوری است، اما برخی از افراد با وجود اشتهای زیاد و خوردن انواع غذاها لاغر هستند.
برای برخی از افراد، غذاهای تند یک روش زندگی است و با هر تجربه آشپزیای درصدد درست کردن آتشینترین غذاها هستند. در اثر فرهنگهای غذایی دست کم یک غذا یا چاشنی وجود دارد که با خوردن آن عرق خواهید ریخت از سس آفریقایی هریسا گرفته تا سالسای مکزیکی تا گوچوجانگ یا خمیر فلفل قرمز کره ای.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد شیرین کنندههای مصنوعی که معمولا در غذاهای فرآوری شده استفاده میشوند میتوانند خطر حمله قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش دهند.
سیرابی منبع بسیاری از مواد مغذی و جزو غذاهای سنتی بسیاری از مناطق جهان است. شاید فکر کنید سیرابی غذایی است که بیشتر در زمان قدیم مصرف میشده است یا افراد قدیمی طرفدارش هستند، اما بسیاری از رژیمهای غذایی پرطرفدار شامل این غذای مغذی هستند. در این مقاله، درباره ارزش غذایی و خواص سیرابی صحبت میکنیم. با ما همراه باشید.
احتمالاً در مورد رژیم غذایی بر اساس گروه خونی مواردی را شنیدهاید؛ برنامه غذایی که به افراد پیشنهاد میکند فقط غذاهای مفید را بر اساس گروه خونی خود مصرف کنند.
خوردن سیر از قدیم الایام به ویژه کنار برخی غذاها مرسوم بوده است و بسیاری از افراد این سبزی پرخاصیت را در سبد تغذیهای خود قرار میدهند. سیر به عنوان یک ماده غذایی بسیار مفید در پیشگیری و التیام بسیاری امراض نقش مثبت و موثری دارد.
خیلی از افراد فکر میکنند که شیر برنج یک وعده غذایی بسیار سالم است. در صورتی که مصرف زیاد از حد آن توصیه نمیشود؛ حتی ممکن است شیر برنج را با بادام، بادام هندی، سویا و نارگیل استفاده کنند. این شیرها طعم دار میشوند، اما مواد نگهدارنده هم به آنها اضافه میگردد که گزینه مناسبی نخواهد بود و مواد مغذی زیادی را به بدن تان نمیرساند.
یک کارشناس طب سنتی غذاهای مناسب برای قلب را ذکر کرده است. قلب برخی افراد ممکن است ضعیف شده باشد و نیاز داشته باشند تا از خوردن غذاهای سنگین خودداری کنند. در ویدئوی زیر یک کارشناس طب سنتی درباره غذاهای مناسب برای قلب صحبت کرده است.
تحقیقات نشان میدهد که ورزش هوازی با شدت متوسط تا زیاد ممکن است به افزایش سطح هورمون تیروئید شما کمک کند. به نوبه خود، این ممکن است به سرعت بخشیدن به متابولیسم شما کمک کند. افراد مبتلا به کم کاری تیروئید نیز ممکن است از افزایش مصرف پروتئین سود ببرند. تحقیقات نشان میدهد که رژیمهای پروتئینی بالاتر به افزایش سرعت متابولیسم شما کمک میکند.
آلودگی هوا، کارهای کم تحرک، غذاهای پرچرب و کمرنگتر شدن روابط اجتماعی، تبعات بسیار جدی را برای سلامت افراد به همراه آورده است.
غذا یا ترشیِ کنسروی نمک و روغن فراوانی دارد که به منظور افزایش ماندگاری به آنها افزوده میشود. اما فرایندِ نگه داری و انبارِ اقلامِ غذایی میتواند موادِ مغذیِ ضروریِ بدن را در آنها از بین ببرد. این نوع غذاها همچنین باعثِ فعال شدنِ آلرژی و حساسیت در افراد میشود.
یکی از راههای حفظ سلامتی در دوران سالمندی، تغذیه مناسب است که نکتهای ضروری برای داشتن زندگی سالم و بانشاط در این دوران محسوب میشود. افراد باید در این دوران از تمامی گروههای غذایی به مقدار توصیه شده، استفاده کنند.
سیدجواد حسینی نژاد، متخصص مغز و اعصاب در پاسخ به این سوال، که آیا غذاها میتوانند در ابتلاء افراد به آلزایمر نقش داشته باشد، گفت: غذاهای چرب و پر پروتئین، غذاهای فرآوری شده و صنعتی، فرد را مستعد ابتلاء به این بیماری میکند و یا حتی ممکن است، ابتلاء به این بیماری را سرعت بخشد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سمنان گفت: تغییر سبک زندگی و مصرف زیاد شیرینی، چربی، غذاهای فوری (فست فود) و کربوهیدراتها در اضافه وزن و چاقی در بین افراد تاثیرگذار است و افرادی که با سن کم به اضافه وزن و چاقی مبتلا باشند، عواقب بدتری مانند دیابت و فشار خون در انتظار آنها است.
در تهران خیابان سی تیر یکی از بهترین مکانهای گردشگری برای افرادی است که علاقه به غذا دارند. این خیابان پر از غذاهای متنوع و فستفودهای خوشمزه است که میتوان این غذاها را از دکههای رنگی سیار تهیه کرد و در پیادهروهایی که در آنها میز و صندلی چیده شده است میل کرد.
دانشمندان معتقدند سطح هورمون گرسنگی در افراد لاغری که وزن زیادی از دست دادهاند، بالاتر است؛ به همین دلیل، میلشان به غذاهای بیارزش بیشتر است و در نتیجه بدن سلولهای چربی بیشتری برای افزایش سطح هورمونها جمع میکند. همچنین متخصصان تصور میکنند کاهش وزن چشمگیر به کاهش سطح هورمونهای بیاشتهایی که گرسنگی را سرکوب میکنند، منجر میشود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ