با استفاده از این روش آزمایش مشخص شد افرادی که فلاوانول مصرف می کنند فشار خون پایین تری دارند و از حافظه بهتری در مقایسه با افرادی که فلاوانول کم تری مصرف می کنند برخوردار هستند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
به نظر میرسد که برخی از میوهها و سبزیجات حاوی فلاونولهای آنتیاکسیدانی از ابتلا به زوال شناختی محافظت میکنند.
تحقیقات نشان میدهد افرادی که رژیم غذایی غنی از فلاوانولها که در چای، سیب و انواع توتها یافت میشود، دارند کمتر در معرض از دست رفتن حافظه مرتبط با افزایش سن قرار میگیرند.
محققان میگویند دریافت نکردن فلاوانولهای کافی- ترکیبات طبیعی موجود در میوهها، سبزیجات و حتی شکلات- میتواند منجر به کاهش حافظه مرتبط با افزایش سن شود.
دانشمندان سازوکار خاصی را کشف کردهاند که به توضیح چگونگی تاثیر شکلات بر سیستم قلبی-عروقی کمک میکند. فلاوانولهای زیست فعال موجود در کاکائو میتوانند باعث تولید نیتریک اکسید بیشتری شوند، گازی که باعث باز شدن و گشاد شدن رگهای خونی ما میشود.
فلاونولها زیرگروه خاصی از فلاونوئیدها محسوب میشوند؛ فلاونوئیدها مولکولهایی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات و حتی در چای یافت میشوند و دارای خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی هستند و برای جلوگیری یا کاهش آسیبهای سلولی در سراسر بدن از جمله مغز ضروری شناخته شدهاند.
نتایج مطالعه اخیر نشان داد که فلاوانولهای کاکائو ممکن است با کاهش سفتی شریانها، فشار خون را در بزرگسالان سالم کاهش دهند، اما فقط زمانی که فشار خون بالا باشد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ