جعفری از سبزیهای بسیار مفید است و خواص زیادی برای بدن دارد. در این مطلب به خواص سبزی جعفری اشاره میکنیم.جعفری برای افرادی که آرتروز دارند بسیار مفید است، چون روغنی دارد که ضدالتهاب بوده و میتواند به میزان قابل توجهی از التهاب کاسته و درد مفاصل را تسکین بدهد.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
داشتن یک سبک زندگی سالم شامل ورزش، هیدراتاسیون (آبرسانی بدن) و خوردن وعدههای غذایی متعادل میتواند به طور طبیعی به حفظ سطح قند خون در محدوده نرمال کمک کند و حتی در کاهش کلسترول و بهبود سلامت روده مفید باشد.
نوشابه رژیمی به دلیل نداشتن کالری اغلب بهعنوان یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته میشود، اما تحقیقات نشان میدهند که مصرف این نوشیدنی نهتنها باعث کاهش وزن نمیشود بلکه با افزایش وزن نیز ارتباط دارد. علاوه بر این، مصرف نوشابه رژیمی میتواند با قند خون و فشار خون بالا همراه باشد.
فرمول جادویی برای کاهش چربی شکمی وجود ندارد، اما یک رژیم غذایی کمکربوهیدرات میتواند سودمند باشد، به خصوص اگر دیابت نوع ۲ هم داشته باشید. لازم نیست از همه کربوهیدراتها پرهیز کنید- فقط مصرف آنهایی را محدود کنید که قند خون را به سرعت بالا میبرند و بدن را وا میدارند که چربی ذخیره کند.
پیاز یک مادهی غذایی مفید برای بیماران مبتلا به دیابت است. به عقیدهی برخی از متخصصان نباید در مصرف آن زیادهروی کرد، زیرا حاوی میزان قابل ملاحظهای گلوسید است. اما همین پیاز تری گلیسیرید خون را کاهش میدهد. همان کاری که انسولین به ویژه در افراد مبتلا به اضافه وزن انجام نمیدهد. واقعیت این است که پیاز حاوی مادهای به نام گلوکوکینین است که حرف و حدیث زیادی در مورد آن وجود دارد. به عقیدهی برخی از متخصصان این ماده میزان قند خون را کاهش میدهد.
دارچین تاثیر قابل قبولی بر کنترل گرسنگی دارد و تقریبا تاثیر آن سریع احساس میشود. مصرف این ادویه جذب گلوکز در خون را کاهش میدهد و از آنجا که با افزایش سطح قند خون، احساس گرسنگی بهوجود میآید، گنجاندن دارچین یکی از ترفندهای تسریع سیری محسوب میشود.
در مطالعهای مشخص شد که مصرف یک گرم دارچین بهمدت 4 هفته موجب کاهش قند خون و چربی خون افراد دیابتی خواهد شد، در عین حال همواره نام دارچین بهعنوان یک ماده غذایی چربیسوز مطرح است اما، آیا واقعاً دارچین باعث کاهش وزن میشود؟
در مطالعهای نشان داده شده است که دارچین در موشها توانسته باعث کاهش سطح چربیهـا و گلوکز خون شود.
تحقیقات نشان میدهد که مصرف دارچین سبب جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش سرعت تخلیه معده میشود.
بر اساس نتیجه مطالعهای تازه انجام شده که در قالب مقالهای در نشریه Nutrition Reviews منتشر شده مصرف عسل خام از یک منبع گل ممکن است کنترل قند خون را بهبود بخشد و سطح کلسترول را در چارچوب یک رژیم غذایی سالم کاهش دهد.
تحقیقات نشان میدهد که مصرف دارچین سبب جلوگیری از افزایش قند خون و کاهش سرعت تخلیه معده میشود.
مشاور و محقق طب سنتی گفت: تنظیم قند و کاهش کلسترول خون، روشن کننده پوست، پیشگیری از پارکینسون و بیماریهای سرطانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، سمزدایی کبد، سلامت استخوان، حفظ سلامت قلب و تقویت دستگاه گوارش نمونههایی از تاثیر مصرف سیب بر سلامتی بدن است.
محققان دریافتند که عسل خام و عسل تک گل بیشترین فواید متابولیک قلبی را دارند. برخلاف اکثر شیرین کننده ها، قدرت شیرین کنندگی عسل منحصراً از قندهای معمولی مانند فروکتوز و گلوکز ناشی نمیشود.
بادام زمینیها برای ۸ ماده مغذی ضروری، مانند کاهش خطر بیماریهای قلبی، کنترل وزن، تثبیت سطح قند خون، افزایش متابولیک در بدن انسان و ... شناخته میشوند. در خانه بسیاری از هندیها بادام زمینی وجود دارد و به عنوان میان وعده مصرف میشود.
محققان دریافتند که عسلهای تک گل باعث کاهش کلسترول LDL و کلسترول کل و همچنین تری گلیسیرید ناشتا میشود. همچنین سطح گلوکز ناشتا را هم کاهش میدهد.
نتایج نشان داد که فقط در مردان سبک زندگی کم تحرک و مصرف زیاد قند باعث کاهش جریان خون در پاها و افت پروتئینی به نام آدروپین میشود که حساسیت به انسولین را تنظیم میکند و نشانگر مهمی برای بیماریهای قلبی عروقی است.
در دوران بارداری سلولها نسبت به انسولین کمی مقاومتر شده که این امر سبب افزایش قند خون میشود و قند اضافی باعث میشود جنین مواد مغذی بیشتری برای تکامل استفاده کند، اما اگر سلولها بیش از حد مقاوم شوند و گلوکز به آنها نرسد، سطح قند خون مادر افزایش مییابد.
دیابت زمانی رخ میدهد که بدن آنطور که باید از انسولین استفاده نمیکند و نمیتواند سطح قند خون را تنظیم کند. حدود ۹۰ درصد از افرادی که این بیماری را دارند به دیابت نوع ۲ مبتلا هستند.
سیاه دانه به عنوان منبع خوبی از مواد مغذی و اسیدهای چرب سالم میتواند به سلامت بدن کمک کند. بدن از چنین مواد مغذی برای رشد و ترمیم سلولها و عملکردهای مختلف استفاده میکند. از طرفی با توجه به مواد مغذی، مصرف آن میتواند در کاهش وزن نقش داشته باشد.
مصرف قندها و کربوهیدراتهای ساده مانند قند و شکر، نانهای سفید و برنج سفید در محیط کار اگرچه در کوتاه مدت به بالارفتن قند خون کمک میکند، اما با تحریک ترشح انسولین، ورود گلوکز به سلول را تسریع کرده و در نهایت کاهش قندخون و عوارض ناشی از آن مانند خستگی، خواب آلودگی و کاهش بازده کاری را به دنبال دارد.
یک رژیم غذایی به نام DASH (Dietary Approaches to Stop Hypertension) که برای کاهش فشار خون بالا طراحی شده و شامل مصرف مقادیر زیاد میوه، سبزیجات، غلات سبوسدار و مقادیر کم قند و چربیهای اشباع است خطر ابتلا به افسردگی را کاهش میدهد.
پیاز قند خون بالا را تا ۵۰ درصد کاهش میدهد
یافتههایی که اخیرا در نود و هفتمین نشست سالانه «انجمن غدد درونریز» در سندیهگو ارائه شد، نشان داد: پیاز در صورتی که همراه داروی دیابت موسوم به «متفورمین» مصرف شود، قند خون بالا و میزان کلّی کلسترول را تا حد زیادی کاهش میدهد.
به دلیل خواص ضد التهابی چای سبز مصرف آن باعث کاهش سطح قند خون و کاهش نفوذپذیری روده میشود. مورد دوم یکی از عوامل دخیل در "سندرم روده نشتی" است که بر این مفهوم استوار است که روده بیش از حد نفوذپذیر میتواند سموم یا مواد ناخواسته را وارد جریان خون کند.
به دلیل خواص ضد التهابی چای سبز مصرف آن باعث کاهش سطح قند خون و کاهش نفوذپذیری روده میشود. مورد دوم یکی از عوامل دخیل در "سندرم روده نشتی" است که بر این مفهوم استوار است که روده بیش از حد نفوذپذیر میتواند سموم یا مواد ناخواسته را وارد جریان خون کند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ