کوآنزیم کیوتن که به CoQ ۱۰ نیز معروف است، ترکیبی است که به تولید انرژی در سلولها کمک میکند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
مواد غذایی که به بهبود رنگ پوست، کاهش لکههای تیره و افزایش درخشندگی و جوانی پوست کمک میکنند. این غذاها معمولاً حاوی ویتامین C، ویتامین E و فیتوشیمیکالهای مختلف هستند که به پوست انرژی و تغذیه میدهند.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C باعث تقویت قوای بینایی، حفظ کیفیت یا به اصطلاح شادابی پوست، جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود که به هرکدام از آنها خواهیم پرداخت.
محققان دریافتهاند که خوردن تخممرغ به عنوان وعده صبحانه در کودکان، اسیدهای امگا ۳ مورد نیاز را تأمین میکند و باعث تقویت انتقالدهندههای عصبی در مغز کودک میشود. همچنین تخممرغ حاوی ویتامین E است که به مبارزه با افسردگی کمک میکند. تخم مرغ منبع خوبی از مواد مغذی برای رشد و نمو است و به طور قابل توجهی فرایند رشد را در کودکان خردسال بهبود میبخشد.
ترتیزک آبی حاوی انواع ویتامینها، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی ثانویه است. فقط ۱۰۰ گرم از این گیاه برای پوشش بیشتر نیاز روزانه به ویتامین C کافی است، یعنی ویتامین C این گیاه بسیار بیشتر از پرتقال و لیمویی است که همه مان آن را به عنوان یک تقویت کننده سیستم ایمنی میشناسیم.
گردو حاوی انواع مواد مغذی است که ممکن است به بهبود خلق و خوی کمک کند این مواد شامل آلفا-لینولنیک اسید، ویتامین E، فولات، پلیفنولها و ملاتونین است. آلفا لینولنیک اسید چرب ضروری امگا ۳ است و از آن جهت ضروری نامیده میشود که برای رشد و تکامل طبیعی انسان مورد نیاز است. پلیفنولها گروهی از مواد شیمیایی هستند که به طور طبیعی در گیاهان تولید میشوند و ملاتونین نیز یک فرآورده طبیعی است که در گیاهان و جانوران یافت میشود.
بسیاری از مواد غذایی وجود دارند که حاوی مقادیر بسیار زیاد آب هستند و مصرف آنها میتواند به خوبی به بدن آبرسانی کند.
برای تهیه شکلات معمولا دانههای کاکائو حرارت داده میشود تا کاکائو طعم بهتری داشته باشد. در حالی که این فرایند موجب از بینرفتن بخشی از آنتیاکسیدانهای موجود در آن میشود. برای بهرهمندی از حداکثر خواص شکلات بهتر است شکلات تلخ حاوی حداقل ۷۰ درصد کاکائو و ترجیحا کاکائو خام انتخاب کرد. همچنین توصیه میشود از حرارتدادن دوباره آن نیز پرهیز شود.
در واقع هندوانه حاوی ویتامین C است و هنگامی که بعد از آن لبنیات میخورید با یکدیگر واکنش نشان میدهند و باعث نفخ میشوند. به این ترتیب به دستگاه گوارش آسیب میرسانند و میتوانند باعث سوء هاضمه شوند.
به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است و برای هر رژیم غذایی میتواند یک مادهی مغذی باشد.
دریافت کالری کم همیشه به معنای کمتر غذا خوردن نیست؛ غذاهای کمکالری بسیاری وجود دارند که مصرف منظم آنها باعث مدیریت اشتها و کاهش وزن میشود. غذاهایی که نه تنها حاوی مواد مغذی هستند، بلکه سیرکننده نیز هستند و حتی وسوسه پرخوری را کاهش میدهند.
مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین B هستند و در خوراکیهای مثل نان و انواع غلات به وفور یافت میشوند، برای کاهش حجم فشارهای روحی و روانی توصیه میشود.
متخصصان تغذیه مصرف میوه و سبزیجات را به منظور داشتن یک رژیم غذایی سالم توصیه میکنند. به طور مثال یک سیب بزرگ حاوی حدود ۳۴ گرم کربوهیدرات است و یک گوجه فرنگی بزرگ حدود ۷ گرم کربوهیدرات دارد.
«حفظ جوانی پوست و مهار روند پیری در بدن با استفاده از یک رژیم غذایی صحیح و مناسب امکانپذبر است. کارشناسان هشت ماده غذایی حاوی ریزمغذیهای مفید را برای این منظور نام بردند.
رژیم غذایی مناسب برای میگرن، یک رژیم سرشار از منیزیم است که به بهبود درد کمک میکند. مواد غذایی مانند اسفناج، کلم پیچ، شلغم، بادام حاوی مقادیر بالایی از منیزیم هستند.
بعضی از خوارکیها و مواد غذایی حاوی هورمونهای تنظیم کننده خواب مانند ملاتونین و سروتونین هستند. برخی دیگر نیز حاوی مقادیر بالایی از آنتیاکسیدانها و مواد مغذی خاص مانند منیزیم و ملاتونین هستند که باعث میشوند سریعتر و عمیقتر بخوابید.
نمیتوان در مورد خوراکیهای ضدآلرژی صحبت کرد و اشارهای به گزنه نداشت. این گیاه حاوی هیستامین است که بدن هنگام مواجه با یک عامل حساسیتزا تولید میکند.
نعناع معروفترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتیاکسیدانی به نام رزمارینیک اسید است که میتواند علائم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک ضد احتقان طبیعی است و همچنین قادر است ناراحتیهای معده را بهبود ببخشد.
در بسیاری از رژیمهای غذایی فعلی کربوهیدراتها به طورکامل حذف میشوند. اما باید بدانید که سیب زمینی حاوی مقدار کمی از تمامی مواد مغذی موردنیاز بدن است. علاوه بر سیب زمینی، مصرف شلغم و سایر سبزیجات ریشهای هم توصیه میشوند.
محققان میگویند کاهش میزان آسپاراژین در دانه گندم به معنای کاهش آکریلآمید و درنتیجه کم شدن خطر ابتلا به سرطان در نان سوخاری، غلات بوداده، بیسکویت و سایر مواد غذایی پختهشده حاوی گندم است. آزمایشهای به عمل آمده تاکنون کاهش ۵۰ درصدی آسپاراژین در گندمهای اصلاحشده و کاهش ۵۰ درصدی آکریلآمید در آرد را نشان دادهاند.
کالباس و سوسیس حاوی مواد افزودنی به ویژه ترکیبات نیترات هستند که در بدن تبدیل به ماده سرطانزای نیتروزآمین میشوند.
رژیمی است که در آن تعادل مصرف مواد غذایی مختلف، حفظ شود؛ رژیمی که در آن به اندازه کافی میوه و سبزیجات، پروتئین، لبنیات و با احتیاط غذاهای حاوی شکر و چربی قرار گیرند.
مواد غذایی گیاهی حاوی ویتامینها و مواد معدنی و ترکیباتی به نام فیتوکمیکالها هستند که ممکن است برخی از فرآیندهایی را که میتواند باعث شروع سرطان یا حمایت از رشد آن شود مانند التهاب و آسیب DNA را کُند یا متوقف سازد.
از نظر جلوگیری از قرار گرفتن در معرض آلرژی مواد غذایی بیش تری حاوی هشدارهای آلرژی هستند و رستورانهای بیش تری از خطرات آلرژی آگاه هستند، اما وضعیت هنوز هم میتواند خطرناک باشد. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ایالات متحده نیمی از واکنشهای آلرژیک کشنده غذایی ناشی از رستورانها و سرویسهای غذایی هستند.
گوشت مرغ فقط حاوی پروتئین نیست بلکه منبع مفید برای تامین زینک نیز به حساب میآید. برای جذب حداکثر مواد مغذی آن، از مرغ بدون پوست استفاده کنید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ