در واقع هندوانه حاوی ویتامین C است و هنگامی که بعد از آن لبنیات میخورید با یکدیگر واکنش نشان میدهند و باعث نفخ میشوند. به این ترتیب به دستگاه گوارش آسیب میرسانند و میتوانند باعث سوء هاضمه شوند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
پیکا یا هرزهخواری اشتیاق خانم باردار برای خوردن مواد غذایی و گاه مواد غیرغذایی عجیب و غریب، مثل یخ، نشاسته و خاک است که شیوع آن حدود ۳۰ درصد برآورد شده است.
زمانی کره بادام زمینی تنها کره آجیلی بود که به طور گسترده در دسترس مردم بود، اما حالا دیگر نه. امروزه انواع بیشماری از کرههای آجیلی در قفسههای فروشگاههای مواد غذایی قرار میگیرند. کره بادام به سرعت به عنوان یک جایگزین محبوب برای کره بادام زمینی و دلایل خوبی پیدا کرده است.
محققان دریافتهاند که خوردن تخممرغ به عنوان وعده صبحانه در کودکان، اسیدهای امگا ۳ مورد نیاز را تأمین میکند و باعث تقویت انتقالدهندههای عصبی در مغز کودک میشود. همچنین تخممرغ حاوی ویتامین E است که به مبارزه با افسردگی کمک میکند. تخم مرغ منبع خوبی از مواد مغذی برای رشد و نمو است و به طور قابل توجهی فرایند رشد را در کودکان خردسال بهبود میبخشد.
به گفته متخصص تغذیه «امی گودسون» که برای سایت eat this کار میکند، بهمنظور پایان دادن به احساس گرسنگی، باید عادت کنید که کربوهیدراتها را با منبع پروتئین ترکیب کنید. او توضیح میدهد: پروتئین کندتر هضم میشود، بنابراین بعد از غذا برای مدت طولانیتری احساس سیری خواهید کرد، به این ترتیب دیرتر تمایل به خوردن خوراکی خواهید داشت. پس سعی کنید حتما در کنار کربوهیدراتها، مواد پروتئینی نیز مصرف کنید.
گاهی افراد توجهی به کالری غذاها نمیکنند و در دوران کاهش وزن خود به سراغ مواد غذایی فرآوری شده و پرکالری میروند و متوجه این نیستند که همین مواد غذایی، در میزان کم هم اثر منفی در رژیم لاغری آنها دارد.
محققان میگویند مصرف بستنی میتواند بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیر بگذارد. حال تصور کنید بدن در مواجهه به عوامل بیماریزا نیازمند پاسخ سیستم ایمنی بدن است، در حالی که پیشتر سیستم ایمنی بدن به دلیل مصرف مواد غذایی خاص مانند بستنی دچار التهاب شده و درگیر آن است.
خوردن آب کیوی خیلی مرسوم نیست ولی با استفاده از کیوی البته همراه با مواد غذایی دیگر یک نوشیدنی خوشمزه و سرشار از ویتامین C میتوان درست کرد.
فخار گفت: در کل همه آلایندههای محیطی و به طور صد درصدی ژنتیک در بروز آلرژی تاثیرگذارند. تاثیر ژنتیک به حدی است که بچههایی که والدین آنها دچار آلرژی غذایی هستند ریسک بروز آلزژیک در آنها بیشتر میشود. هر چه فرد به سمت تغذیه سالم و مصرف سبزیجات، میوه و پروتئین کافی برود و از خوردن فست فود و انواع غذاهایی که افزودنی کمتری دارند بپرهیزد احتمال بروز آلرژی در وی کمتر میشود.
دریافت کالری کم همیشه به معنای کمتر غذا خوردن نیست؛ غذاهای کمکالری بسیاری وجود دارند که مصرف منظم آنها باعث مدیریت اشتها و کاهش وزن میشود. غذاهایی که نه تنها حاوی مواد مغذی هستند، بلکه سیرکننده نیز هستند و حتی وسوسه پرخوری را کاهش میدهند.
گنجاندن میوهها در برنامه غذایی روزانه ضروری است چراکه میوهها، خوردنیهایی طبیعی و سرشار از ساکارز، فروکتوز و گلوکز هستند که انرژی و همچنین مواد مغذی ضروری برای ایمنی بدن را تامین میکنند.
در حالت ایدهآل، بهترین راه برای جلوگیری از اثرات نامطلوب قند بر روی بدن شما، کاهش مصرف مواد قندی است با این حال، برای کسانی که رژیم غذایی مملو از قند و پر از شیرینیها و نوشابهها دارند، کنار گذاشتن شکر ممکن است کار دشواری باشد.
افراد نباید سحری را از برنامۀ غذایی حذف کنند، چون باعث کاهش توان افراد در مقابل گرما شده و باعث بروز مشکلاتی، چون سرگیجه، حالت تهوع، عدم تمرکز و ... میشود.
تا حد امکان باید از دوغهای بدون گاز به جای دوغهای گازدار صنعتی مصرف شود، زیرا گاز اضافه شده به دوغ موجب اشغال فضای معده میشود و در روند هضم مواد غذایی تداخل ایجاد میکند، بنابراین سوء هاضمه و احساس سیری کاذب در زمان خوردن غذا ایجاد میکند.
کربوهیدرات و غلات انرژی مورد نیاز در طول روز را تامین میکنند. اما برخی از افراد با تصوری اشتباه، صبحانه خود را لبریز از کربوهیدرات میکنند که موجب افزایش سطح انسولین در بدن میشود؛ بنابراین در طی روز به کمتر شدن میزان انسولین به شدت احساس گرسنگی خواهید کرد، بنابراین مجبور به خوردن مواد غذایی بیشتر و در نتیجه افزایش وزن میشوید. به جای قندهای فرآوری شده از میوه و یا نان برای تامین کربوهیدرات مورد نیاز در وعده صبحانه استفاده کنید.
آلرژی غذایی میتواند در حد یک کهیر کوچک بعد از خوردن شیر باشد و یا شوک شدید آلرژی (حمله آنافلاکسی). داشتن آلرژی به مواد خوراکی در بهترین حالت، اگر از نوع خفیف باشد دست و پاگیر است و اگر از نوع حاد باشد میتواند با خطر مرگ همراه باشد. ما از متخصصان پرسیدیم آیا آلرژیهایی وجود دارند که در طول زمان از شدتشان کم شود؟
ممکن است مواد غذایی تند را دوست داشته باشید اما اگر معده و رودهتان و در مجموع دستگاه گوارشیتان وضعیت قویای ندارد بهتر است از خوردن غذاهای تند خودداری ورزید زیرا برخی از مواد تشکیل دهنده آن میتوانند منجر به بروز اسهال شوند.
پرتقال، لیمو ترش، نارنج، نارنگی، توت فرنگی، سیب، خربزه، طالبی، انار و سبزیجات سبز تیره همچون اسفناج و سبزی خوردن، انواع فلفل از جمله فلفل دلمهای، شلغم، لبو و پیاز را در روزهای آلودگی هوا مصرف کنید.
بسیاری از دانشمندان باور دارند که عادت ناخنک زدن به غذا و پرخوری و یا خوردن مواد غذایی ناسالم بدان خاطر است که مواد غذایی ناسالم ارزان قیمت قفسههای سوپرمارکتها و فست فودها را پر کرده اند.
غذایی که میخوریم، علاوه بر حفظ سلامتی بدن، تأثیر زیادی در حفظ زیبایی ما دارد. خوردن انواع گوناگون میوهها، سبزیجات و غلات سبوسدار، یک مجموعه کامل از ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی را داراست که در حفظ سلامت پوست، چشمها، لثهها، ناخنها و موها در وضعیت خوب نقش کلیدی دارند.
خوردن برخی خوراکیها آنقدر مفید است که میتواند با تقویت سیستم ایمنی بدن، مانع ابتلای شما به ویروس آنفولانزا شود. همانطور که گفتیم این بیماری بیشتر در افرادی دیده میشود که سیستم ایمنی ضعیفتری دارند. پس میتوانید تنها با خوردن برخی مواد مغذی و ویتامینها به تقویت سیستم ایمینی بدن خودتان کمک کنید.
خوردن بادام کامل و آسیابشده میتواند رژیم غذایی افراد را بهبود ببخشد و مصرف بیشتری از اسیدهای چرب غیراشباع، فیبر، پتاسیم و سایر مواد مغذی مهم را برای آنها فراهم کند.
بسیاری از افراد اغلب بلافاصله پس از خوردن شکلات سردرد میگیرند، این امر منجر به این باور میشود که شکلات باعث سردرد میشود. اما شاید همیشه اینطور نباشد. بسیاری از افراد مبتلا به میگرن، درست قبل از شروع سردرد، دچار اشتهای شدیدی به برخی مواد غذایی از جمله شکلات میشوند. بهعبارتدیگر، مصرف یک تخته شکلات ممکن است هشداری برای شروع سردرد باشد نه علت آن.
سلامتی بدن ما بیش از هر چیز وابسته به سبکی زندگیمان است و سبک تغذیه یکی از مهمترین بخشهای زندگی است. ما باید نظم و زمانبندی را در مورد عادات غذایی خود رعایت کنیم. هضم نامناسب میتواند منجر به انبوهی از مشکلات سلامتی شود؛ به همین دلیل است که دانستن اینکه چه چیزی باید بخورد و چقدر باید خورد مهم است.
رعایت بهداشت فردی (شستن دستها با آب و صابون بعد از توالت و قبل از خوردن و آشامیدن) و استفاده از آب و موادغذایی سالم در هنگام سفر بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ