محققان دریافتند افرادی که بیشترین مصرف قند را داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین قند را مصرف میکردند، ۳۹ درصد بیشتر احتمال داشت که سنگ کلیه داشته باشند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
بهطور کلی ویتامینهای مختلفی برای رشد موها مهم هستند، اما ویتامینهای گروه B از این نظر اهمیت ویژهای دارند. ویتامینهای B ۷ (بیوتین)، فولات و B ۱۲ برای شکلگیری سلولهای جدید واقعا حیاتی هستند، درحالی که بیوتین به تقویت خود موها و همچنین ارتقای رشد آنها کمک میرساند.
تقریبا ۲۷ درصد از بزرگسالان دچار یبوست و علائم همراه با آن مانند نفخ و گاز معده میشوند. با افزایش سن یا کاهش فعالیت بدنی، احتمال بروز این مشکل بیشتر خواهد بود. مصرف بعضی از غذاها به رفع یا کاهش مشکل یبوست کمک میکند، در حالیکه بعضی دیگر آن را تشدید میکند.
ماست حاوی آب است که البته خیلیها راغب به مصرف آن نیستند. این در حالی است که این مایع حاوی پروتئین، ویتامین ب ۱۲ و فسفر است. پس ماست را با آب موجود در آن مخلوط کنید و از حرارت دادن آن با غذاها نیز اجتناب نمایید، چون باکتریهای مفید موجود در آن، در اثر حرارت از بین میروند.
فرشته فزونی به بیماران دیابتی توصیه کرد که از مصرف مواد غذایی با سدیم بالا مانند غذاهای شور، کالباس، سوسیس، چیپس، پفک و غذاهای کنسروی، سس کچاپ، سسهای سالاد، ترشی و انواع شورها پرهیز کنند.
فخار گفت: در کل همه آلایندههای محیطی و به طور صد درصدی ژنتیک در بروز آلرژی تاثیرگذارند. تاثیر ژنتیک به حدی است که بچههایی که والدین آنها دچار آلرژی غذایی هستند ریسک بروز آلزژیک در آنها بیشتر میشود. هر چه فرد به سمت تغذیه سالم و مصرف سبزیجات، میوه و پروتئین کافی برود و از خوردن فست فود و انواع غذاهایی که افزودنی کمتری دارند بپرهیزد احتمال بروز آلرژی در وی کمتر میشود.
غذاهای دریایی که تازه صید و بلافاصله منجمد شدهاند برای گرمکردن مجدد بیخطر هستند. اما اگر غذاهای دریایی بیش از دو ساعت در هوای خنک یا یک ساعت در هوای گرم خارج از یخچال بماند، نباید مصرف شود. باکتریها میتوانند بهسرعت در غذاهای دریایی در دمای ۴ تا ۶۰ درجه سانتیگراد رشد کنند. پس ماهی و غذاهای دریایی را هم به فهرست غذاهایی که نباید دو بار گرم شوند، اضافه کنید.
محققان دریافتند کسانی که غذاهای غنی از منیزیم از جمله دانهها و غلات سبوسدار، سبزیجات با برگ سبز و حبوبات مصرف میکردند، سن مغز کمتری داشتند.
رژیم غذایی مناسب برای میگرن، یک رژیم سرشار از منیزیم است که به بهبود درد کمک میکند. مواد غذایی مانند اسفناج، کلم پیچ، شلغم، بادام حاوی مقادیر بالایی از منیزیم هستند.
آرزوی هر انسانی داشتن هوش بالا و قدرت درک مطالب و موضوعات مختلف در کمترین زمان ممکن است. در این بین، افزایش هوش و تقویت میزان کارایی و بهرهمندی توان مغز را میتوان با مصرف برخی مواد غذایی ارتقا داد.
به اعتقاد کارشناسان برخی از غذاها هستند که هرچند راه خود را به سفرههای ما باز کردهاند، زیانهای شدیدی برای سلامتمان دارند.
روزه داران از مصرف غذاهای خیلی شیرین و شور در وعده افطار خودداری کنند، مصرف مواد غذایی شیرین علاوه بر ایجاد احساس تشنگی در فرد موجب افت قند میشود.
آمارهای بهداشتی نشان میدهد؛ حدود ۳۰ درصد از مردم به بیماری کبد چرب غیر الکلی، مبتلا هستند.
مصرف بعضی خوراکیها به حفظ عملکرد ریهها و کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای تنفسی کمک میکند.
تابهحال به این فکر کردید که چرا برخی غذاها به نظرتان خوشمزهتر از غذاهای دیگر هستند؟ پاسخ به این سوال میتواند به DNA شما ربط داشته باشد.
یکی از راههای حفظ سلامتی در دوران سالمندی، تغذیه مناسب است که نکتهای ضروری برای داشتن زندگی سالم و بانشاط در این دوران محسوب میشود. افراد باید در این دوران از تمامی گروههای غذایی به مقدار توصیه شده، استفاده کنند.
عادات غذایی نادرست خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیه را افزایش میدهد، در صورت بهترین غذاها که برای کلیهها سودمند باشد، میتوان عملکرد این جفت اندام را تقویت و محافظت کرد.
غذاهایی که پروتئین بالایی دارد، میتواند به متابولیسم بدن کمک کند تا سریعتر کار کند؛ بنابراین این موضوع باعث افزایش سوزاندن کالری میشود.
مینا کاویانی، کارشناس ارشد علوم تغذیه و مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور آلزایمر را یکی از شایعترین بیماریهای دوران سالمندی برشمرد که نوعی بیماری تخریب اعصاب است و با علایمی نظیر از دست دادن پیشرونده حافظه و عملکرد شناختی همراه است.
دکتر درستی توجه به میانوعده دانشآموزان را بسیار مهم میداند و در این باره میگوید: والدین به هیچ عنوان از میان وعدهها غافل نشوند. بهترین گزینه برای میان وعده میوهها هستند. سیب، هویج، ساقه کرفس، خیار و ... و شیر و کیک خانگی میتوانند یک میان وعده فوقالعاده باشند. مغزی جات مانند بادام هم برای این گروههای سنی بسیار مفید و پرخاصیت است. اینکه بگوییم دانش آموزان از دستور غذایی خاصی استفاده کنند، اصلا درست نیست.
یک بسته ماست ساده حاوی ۸۵ تا ۸۸ درصد آب است. به علاوه این که مصرف آن نیاز به کلسیم و برخی از ویتامینهای گروه ب مانند ویتامین ب۱۲ و ریبوفلاوین را برطرف میکند. برای خرید ماست، مطمئن باشید که نوع پروبیوتیک آن را برای حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب میکنید.
این احتمال وجود دارد که شما واقعا گرسنه باشید در این صورت لطفا غذا بخورید! اما مواقعی وجود دارد که به دلیل تشنه بودن احساس میکنید گرسنه هستید و اغلب تمایل به خوردن غذاهای شور را دارید.
رایجترین ویتامینهای گروه B شامل ویتامین B ۱۲، ویتامین B ۶، ویتامینهای B ۱ و B ۲، ویتامین B ۳ و ویتامین B ۹ است.
متخصصان تغذیه میگویند که مواد مغذی از جمله پروتئین، فیبر و چربیهای سالم همگی برای کاهش وزن سالم کلیدی هستند، زیرا به شما کمک میکنند احساس سیری کنید و باعث میشود احتمال خوردن غذاهای فاقد مواد مغذی توسط فرد کاهش یابد.
تقریبا ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب تشکیل میدهد. هندوانه منبع خوبی از ویتامین ث است و لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در آن به محافظت در برابر سرطان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ