پخت نان در خانه میتواند بسیار لذت بخش باشد. این کار چندان سخت نیست و فقط نیاز به زمان برای به عمل آمدن یا ور آمدن خمیر دارد.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
این ویدئو که در خیابان های دهلی ضبط شده است، نحخوه طبخ مرغ مشهور چنگیز خانی به روش قدیمی مغول ها توسط یک آشپز مشهور خیابانی را نشان می دهد.
شما میتوانید این غذا را داخل تابه دو طرفه و یا به سیخ بزنید روی زغال تهیه کنید، با این مقدرا شما ۸ عدد کوبیده مرغ دارید و میتوانید برای نرم شدن کوبیده مرغ از کمی کره یا دنبه استفاده کنید.
برای پخت از چند روش میتوان استفاده کرد. با سیخ روی کبابپز یا گریل یا در تابه. برای پخت در تابه کمی روغن ریخته، آن را چرب کنید و روی اجاق با حرارت کم بپزید.
اگر میخواهید تخم مرغ شما هنگام آبپز شدن ترک نخورد، این ترفند را به کار بگیرید.
در این فیلم سطحی از فناوری مدیریت راه دور پلوپز چندکاره را مشاهده می کنید که البته برای دوران پیشرفته امروز نیز همچنان هیجان انگیز به نظر می رسد./ موبنا
هنگام پخت تخم مرغ، سفیده آن با ظروف چدنی واکنش شیمیایی برقرار میکند و موجب مضرشدن تخم مرغ میشود؛ بنابراین بهتر است برای طبخ آن از ظروف نچسب استفاده کنید.
تمام عمر اشتباه تخم مرغ درست میکردید! تخم مرغ خوردن سنتی است که به هزاران سال پیش برمیگردد.
معروفترین غذای بدون ماهی گیلان زمین. همراه با کته و همینطور در کنار دیگر غذاها سرو میشود. بسیار مفید برای جهاز هاضمه و شادابی پوست.
برای پخت باقالی تازه نیاز به جدا کردن پوست آن نیست و میتوان آن را با پوست تهیه کرد. اما اگر بخواهید، میتوانید پوست باقالی را با روش بلانچ کردن که در مطالب قبلی آموزش کامل داده شد، خارج کنید.
برنج پس از پختن در دمای اتاق میتواند حاوی باکتریهای مختلفی باشد که تکثیر میشوند و سموم مضر را آزاد میکنند. این گاهی اوقات منجر به مسمومیت غذایی با این باکتری میشود. بسته به نحوه تهیه، پخت و نگهداری برنج پس از پختن، میتوانید از این امر اجتناب کنید.
روش پخت نان یوخا به عنوان میراث ناملموس در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است. نان یوخا را معمولا سالی یک بار و برای عید فطر طبخ مینمایند. برای تهیه نان یوخا، بعد از آماده کردن خمیر، آن را به مدت ۱۰ ساعت استراحت میدهند و سپس چانه گرفته و میپزند.
خیساندن حبوبات قبل از مصرف و تعویض آب آن میتواند علاوه بر پخت سریع حبوبات نفخ موجود در آنها را از بین ببرد. البته آب حبوبات باید چندین بار تعویض شود.
پخت باقالی خشک مثل بیرون و به قول معروف به روش بازاریها را میتوان به سادگی در منزل هم انجام داد. کافیست با دقت مراحل آموزش داده شده در این بخش ما را دنبال کرده و به یک نتیجه مطلوب برسید.
مرغ روشهای مختلفی برای پخت دارد یکی از روشها مرغ زعفرانی است.
فلافل بدون نخود نوعی روش پخت فلافل است که در آن به جای نخود از دال عدس استفاده میشود و به همین دلیل دارای خواص بسیار زیادی است.
ماهی سالمون و قزل آلا از یک خانواده هستند؛ اما گوشت بدن ماهی سالمون صورتی است. با توجه به اینکه ماهی سالمون منبع غنی و مناسبی برای ویتامین D و E محسوب میشود و نسبت به ماهیان دیگر امگا ۳ و پروتئین بیشتری دارد، تقاضای نسبتاً زیادی برای آن وجود دارد. در این جا روش خها مناسب برای پختن این ماهی محبوب برای شما آورده شده است.
چلو ماهیچه یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایرانی است که در رستورانهای بین المللی نیز سرو میشود و پخت آن نیاز به رعایت نکات خاصی دارد.
برنج لیمو ترش غذایی است که در این مطلب با روش پخت و مواد موجود در آن آشنا می شویم. ماده اصلی این غذا برنج است. بنابراین برای وعده ناهار مناسب می باشد.
قارچ سوخاری رستورانی یکی از پیشغذاهای بسیار خوشمزه و پرطرفدار دنیاست. قارچ سوخاری، سیبزمینی سوخاری، سیب زمینی سرخکرده و پیاز سوخاری انواع سایددیش (دورچین) پیشغذاهای محبوبی هستند که همراه با فستفودهایی مثل انواع پیتزا و همبرگر مصرف میشوند.
در روش پخت برنج به صورت کته، آب در برنج باقی مانده و آرسنیک آن خارج نمیشود. اما در پخت برنج به صورت آبکش، مقداری از آرسنیک آن خارج میشود؛ بنابراین از نظر بهداشتی، برنج آبکش سالمتر از برنج کته است
تخم مرغ را به هر روشی بپزید، میتوانید آن را بهآسانی در هر زمانی از روز مصرف کنید. تخم مرغ قیمت زیادی ندارد؛ ولی یکی از غنیترین منابع پروتئین است.
اهمیت آش به حدی بود که حتی ناصرالدین شاه هم آش نذری داشت که هر سال میپختند. این آش معروف به «آش ییلاقی» شهرت داشت. این شاه قاجار درباره اولین آش نذریاش در سال ۱۲۴۷ شمسی که به دستور وی پخته شد، نوشت: «برای شب آش آبگوشت غریبی به اختراع من پخته شد. دیگ را آقا ابراهیم بار کرد. علیرضاخان و محمدعلیخان خدمت میکردند. ۴۰ قسم ادویه و سبزی، گوشت و غیره، مخلوط بههم کرده، چیز غریبی شده است».
آبگوشت یا دیزی یکی از غذاهای سنتی و بسیار مشهور ایرانی است که بسیار پرطرفدار و محبوب است و تهیه آن به روش سنتی فوت و فنهای مخصوص خود را دارد.
مرغ نمکی نوعی روش پخت مرغ است که در آن شکم مرغ را با مواد مختلف پر میکنند؛ سپس مرغ را روی نمک داغ طبخ میکنند، بدون اینکه مرغ شور شود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ