مرغ روشهای مختلفی برای پخت دارد یکی از روشها مرغ زعفرانی است.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذاها سریعتر آماده میشود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمتهای ۲ سانتی خرد کنید.
شما میتوانید نیمی از برنج را زعفرانی کنید و نیمی را ساده قرار دهید و روی مرغ ریخته و بگذارید تا پخته شود. برای پخت ته انداز مرغ با شوید حتما باید از شعله پخش کن استفاده کنید، زیرا باید مرغ با حرارت کم پخته و برشته شود. شما میتوانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید.
اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مرغ شکم پر گیلانی با مواد ترش و سبزی معطر تهیه میشود. اما نوع سبزیهای محلی و خوش عطر آن با مازندران متفاوت است.
هویج پلو طعم شیرینی دارد و هرچقدر زعفران این غذا بیشتر باشد رنگ و لعاب بهتری خواهد داشت و شما میتوانید فیله مرغ را لای پلو قرار دهید و یا در موقع سرو روی پلو قرار دهید.
چلو مرغ شباهت زیادی به زرشک پلو با مرغ دارد، البته همانطور که اشاره شد در دستور تهیه چلو مرغ زعفرانی به جای استفاده از رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده میشود. این دستور بیشتر در رستورانها مورد استفاده قرار میگیرد و به همین دلیل از این غذای خوشمزه و مجلسی میتوانیم برای انواع مجالس و مهمانیهای خود استفاده کنیم.
چلو مرغ عربی یک غذای خوشمزه و اسپایسی است که برای پخت آن مرغ را با سسی مخصوص مزهدار میکنند و برنج با ادویه و کره پخته میشود که عطر بینظیری دارد.
خورش مرغ و قارچ یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که به دلیل داشتن قارچ و مرغ دارای پروتئین بسیار زیادی است.
کوکو مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی است که برای تهیه آن از ترکیب مرغ پخته با زعفران، پیاز داغ، زرشک، تخم مرغ و... استفاده میشود.
مرغ با سس سماق یکی از انواع روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ با پیاز فراروان و سسی از سماق و رب انار داخل فر طبخ میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
پنینی یکی از ساندویچهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که از ترکیب موادهای مختلف مانند گوشت و مرغ تهیه میشود و شما میتوانید این ساندویچ خوشمزه را با نان تست یا نان باگت میتوانید تهیه کنید و برای شام یا نهار یا مهمانیها و تولدها این پنینی خوشمزه را آماده کنید.
سینه مرع شکم را میتوانید در هر ابعاد که دوست دارید تهیه کنید و به همراه یک زرشک پلو خوشمزه سرو کنید. اگر دوست دارید در غذاهای خود تنوع غذایی ایجاد کنید سینه مرغ شکم پر یکی از بهترین گزینهها میباشد.
مرغ با سس زرشک یکی از انواع روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ با سسی مخلوط از سبزیجات تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
ترکیب بادمجان و مرغ چرخ شده بسیار خوشمزه می شود و شما می توانید کباب بادمجان با مرغ را خیلی راحت تهیه کنید، همان طور که پیداست مرغ چرخ می شود و داخل بادمجان خالی شده قرار می گیرد و بعد مانند کتلت ها سرخ می شود و در انتها به همراه یک پلوی خوشمزه زعفرانی میل می شود.
مرغ کاری یا چیکن کاری یکی از انواع روشهای پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با ادویه کاری، فلفل، شیر و خامه تهیه میشود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
این زرشک پلو خوشمزه را میتوانید در کنار یک برنج زعفرانی سرو کنید و یک غذای عالی تهیه کنید. زرشک پلو با مرغ با رب انار طعم ملسی دارد و شما میتوانید بنا به سلیقه خود میزان ترشی و شیرینی این غذا را کم و زیاد کنید.
ته چین هویج پلو نوعی غذای مجلسی و بسیار خوشمزه است که از ترکیب برنج با هویج، فیله مرغ، پیاز، زرشک، زعفران و ... تهیه میشود.
بعد از این که خورشت جا افتاده و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید.
هویج پلو با فیله مرغ یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و ساده میباشد که شما میتوایند با فیله مرغ زعفرانی تهیه کنید.
مرغ رستورانی یکی از روشهای گوناگون پخت مرغ است که در آ مرغ با سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای و هویج طبخ میشود و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
مرغ دودی نوعی روش طبخ مرغ است که در آن برای طعمدار کردن مرغ از دود زغال گداخته استفاده میشود و به همین دلیل مرغ طعمی خاص و خوشمزه خواهد داشت.
مرغ با سس انار یکی از روشهای متنوع طبخ مرغ است که در آن مرغ همراه با پیاز، رب انار و انار دانه شده طبخ میشود و غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است.
پخت مرغ با فر یکی از انواع طبخ مرغ است که در آن مرغ با روشی سالم و بدون نیاز به سرخ کردن و استفاده از روغن پخته میشود که بسیار خوشمزه و مجلسی است.
مرغ نمکی نوعی روش پخت مرغ است که در آن شکم مرغ را با مواد مختلف پر میکنند؛ سپس مرغ را روی نمک داغ طبخ میکنند، بدون اینکه مرغ شور شود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ