گاهی اوقات بوی بد دهان به دلایل ژنتیکی شکل میگیرد اما مصرف منظم بعضی از خوراکیهای مختلف هم میتواند چنین مشکلی را بهوجود بیاورد. اگر نمیدانید کدام خوراکیها باعث بوی بد دهان میشوند، حتما این مطلب را تا انتها بخوانید.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین C باعث تقویت قوای بینایی، حفظ کیفیت یا به اصطلاح شادابی پوست، جلوگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی و تقویت سیستم ایمنی بدن میشود که به هرکدام از آنها خواهیم پرداخت.
رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در هوای گرم از نوشیدنیهای بسیار شیرین و کافئیندار پرهیز شود؛ چراکه مصرف آنها باعث از دست دادن مایعات بدن میشود.
گوجهفرنگی با بیش از ۹۵ درصد آب، یکی از بهترین خوراکیها برای تامین آب بدن است. همچنین مقدار کالری کم نیز باعث میشود تا به مقدار فراوان در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
براساس مطالعات، غذاهای غنی از لیکوپن، یک رنگدانه گیاهی با خواص آنتیاکسیدانی، میتواند شدت آفتابسوختگی را کاهش دهد و باعث افزایش رطوبت و خاصیت ارتجاعی پوست شود. همچنین مطالعات نشان داده است که خوردن گوجهفرنگی پختهشده در روغن زیتون ممکن است جذب لیکوپن را در پوست افزایش دهد.
استرس مزمن نیازهای متابولیک بدن و استفاده و دفع بسیاری از مواد مغذی را افزایش می دهد و در نتیجه اگر فردی از رژیم غذایی مغذی استفاده نکند، ممکن است کمبود برخی ریزمغذی ها رخ دهد.
خربزه و طالبی را با مواد غذایی چرب، سنگین و یا فست فود مصرف نکنید. در این صورت، حجم معده شما پر شده و باعث اختلالات گوارشی میشود. غذاهای چرب، دیر هضم بوده و ترکیب آن با این دو میوه چندان مناسب نیست.
احتمالاً میدانید که باید از مصرف نوشیدنیهای الکلی خودداری کنید. اما همچنین باید مراقب آبمیوه، نوشیدنیهای انرژیزا و چای شیرین باشید، زیرا سرشار از شکر هستند. مقادیر زیاد قند آسیب عصبی را به دنبال دارند چرا که باعث بروز التهاب میشوند.
استرس میتواند به طرق گوناگون سبب افزایش وزن شود که یکی از آنها «پرخوری» است. زمانی که دچار استرس مزمن هستیم، میل به غذا خوردن در ما بیشتر میشود، به ویژه تمایل به خوردن غذاهایی با کربوهیدرات بالا که باعث میشود اشتهای بیشتری پیدا کنیم و به خوردن ادامه دهیم
دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی گفت: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده میباشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه میگردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.
براساس نتیجه مطالعهای تازه که دادهها را تا سال ۲۰۱۸ میلادی مدل سازی کرده خوردن بیش از حد محصولات گندم و برنج تصفیه شده همراه با مصرف کم غلات کامل باعث رشد موارد جدید دیابت نوع ۲ در سراسر جهان میشود.
محرکهای رایج میگرن مانند استرس، کمبود خواب و حتی ورزش میتواند باعث سردرد شود، اما برخی خوراکیها هم میتواند محرک میگرن باشد.
سعی کنید مواد غذایی سالم را در صبحانه خود بگنجانید تا با احساس سیری، در طول روز خلق و خوی شاد داشته باشید و پر انرژی بمانید.
سبزیجات خام، اگر دندانهای حساس یا پوسیده دارید، سبزیجات خام ممکن است در فهرست غذاهایی که بهتر است کمتر مصرف کنید، قرار بگیرند. در عوض، سعی کنید سبزیجات را بپزید تا نرمتر شوند یا از سبزیجات پوره شده مانند هویج، کدو تنبل و چغندر در سوپ یا خورش استفاده کنید.
محققان دریافتند افرادی که مقادیر زیادی اریتریتول در خون خود داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین مقدار را داشتند تا دو برابر بیشتر در معرض خطر حمله قلبی یا سکته بودند.
دکتر دیوید جنکینز از دانشگاه تورنتو برای کمک به بیمارانش، رژیم غذایی پیشنهاد میکند. خوردن این مواد غذایی به عنوان بخشی از رژیم غذایی وگان یا گیاهخواری مطلق برای کنترل کالری مصرفی است و شامل پرهیز از چربیهای اشباعشده و نمک میشود. این رژیم غذایی سرشار از فیبر و میوهها و سبزیهاست.
اگر قصد دارید برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز خود مولتیویتامین مصرف کنید، باید این مسئله را در نظر بگیرید که برخی ازویتامینها و مکملها منبع شکر و شیرین کنندههای مصنوعی هستند یا حاوی کربوهیدرات زیادی هستند. به عنوان مثال، مکمل کلسیم وویتامین دی حدود ۳.۵ گرم کربوهیدرات دارند. این بدان معنا است که حتی قبل از نشستن بر سر میز صبحانه نیز ۷ گرم کربوهیدرات کمدارید. همچنین باید بدانید مکملهایی که طعمدار یا جویدنی هستند، کربوهیدرات بیشتری دارند.
وقتی به بهبود سلامت مو، پوست و ناخن فکر میکنیم، اولین انتخاب ما ممکن است این باشد که از محصولات زیبایی، قرصها و مکملها استفاده کنیم.
رابطه بین نوع رژیم غذایی و افسردگی و اضطراب، از جمله موضوعاتی است که در سالهای اخیر توجه زیادی به آن شده است. خوراکیهایی که علائم افسردگی را تغییر میدهند.
نرخ ضربان قلب (تعداد دفعاتی که قلب در یک دقیقه میزند) تحت تاثیر عوامل بسیار، از جمله رژیم غذایی، مقدار تحرک، حالت ذهنی و احساسی و داروهای مصرفی است.
تمام محصولات خوراکی و زراعی که امروزه مصرف میکنیم از همین گونههای وحشی به وجود آمدهاند. درواقع اجداد ما در دوران باستان کمکم بهصورت آگاهانه یا ناآگاهانه با تغییر ژنتیکی آنها را اهلی کردهاند.
غذا یا ترشیِ کنسروی نمک و روغن فراوانی دارد که به منظور افزایش ماندگاری به آنها افزوده میشود. اما فرایندِ نگه داری و انبارِ اقلامِ غذایی میتواند موادِ مغذیِ ضروریِ بدن را در آنها از بین ببرد. این نوع غذاها همچنین باعثِ فعال شدنِ آلرژی و حساسیت در افراد میشود.
پوست مستقیما با دستگاه گوارش در ارتباط است. اگر چیزی بخوریم که نتوانیم هضم کنیم و یا در گوارشش مشکل داشته باشیم بدن برای سم زدایی کردن، از پوست استفاده میکند. به همین دلیل است که بعد از خوردن غذاهایی خاص جوش میزنیم.
براساس پژوهشهای محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، نوجوانانی که شیرینکنندههای کمکالری ساخارین، اسسولفام پتاسیم و استویا مصرف میکنند، دچار اختلالات حافظه بلندمدت میشوند.
گوجهفرنگی با بیش از ۹۵ درصد آب، یکی از بهترین خوراکیها برای تامین آب بدن است. همچنین مقدار کالری کم نیز باعث میشود تا به مقدار فراوان در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ