براساس نتیجه مطالعهای تازه که دادهها را تا سال ۲۰۱۸ میلادی مدل سازی کرده خوردن بیش از حد محصولات گندم و برنج تصفیه شده همراه با مصرف کم غلات کامل باعث رشد موارد جدید دیابت نوع ۲ در سراسر جهان میشود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
این یافتهها نشان داد که نوشیدنیهای شیرین برای سلامتی مضر هستند. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده، نوشیدن مکرر نوشیدنیهای شیرین شده با قند با افزایش وزن، چاقی، دیابت نوع ۲، بیماری قلبی، بیماریهای کلیوی و بیماری کبدی غیر الکلی مرتبط است. همچنین با پوسیدگی دندان و نقرس که نوعی آرتریت است مرتبط است.
محققان موسسه سلامت جهانی بارسلون گزارش کردند که خوردن صبحانه بعد از ساعت ۹ صبح خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۵۹ درصد در مقایسه با دیگرانی که قبل از ساعت ۸صبح صبحانه میل میکنند، افزایش میدهد.
مطالعات نشان میدهد مصرف روزانه یک یا ۲ نوشیدنی حاوی شکر باعث افزایش ۲۶ درصدی احتمال خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود. از آنجا که برخی نوشابههای انرژیزا را شب برای بیدارماندن و انجام کارهای باقیماندهشان مینوشند، این مقدار شکر و همچنین کافئین موجود در انرژیزاها میتواند حسابی دردسرساز باشد و حتی در انگلیس مصرف نوشابه انرژیزا به طورکلی برای زنان باردار ممنوع شده است.
چربی شکم که در اطراف اندامهای شکم ذخیره میشود، ترکیبات التهابی تولید میکند که خطر مقاومت به انسولین، دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
پزشکان توصیه میکنند که بیماران دیابتی به عنوان روشی برای مدیریت سطح گلوکز خون خود، در فعالیت بدنی منظم شرکت کنند. افزایش سطح گلوکز خون میتواند افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ را در معرض خطر بیماری قلبی، اختلال بینایی و بیماری کلیوی قرار دهد.
مطالعات نشان میدهد کمبود پتاسیم باعث افزایش اختلالات متابولیک، از جمله کبد چرب و دیابت نوع ۲ میشود. مقدار توصیهشده پتاسیم روزانه ۴۷۰۰ میلی گرم است. پتاسیم فواید زیادی برای سلامتی دارد؛ از جمله: کاهش فشار خون و کلسترول، حفظ سلامت قلب و تقویت عملکرد کبد.
بر اساس یک تحقیق جدید میوستئاتوز یا تجمع بالای چربی عضلانی در بزرگسالان بدون علامت به طور قابل توجهی خطر ابتلا به مشکلات عمده سلامتی و مرگومیر را افزایش میدهد. این خطر مستقل از سن یا نشانگرهای چاقی مانند شاخص توده بدنی است و با خطرات ناشی از سیگار کشیدن یا دیابت نوع ۲ قابل مقایسه است.
به گفته محققان، سلولهای چربی میتوانند پاسخ التهابی را تحریک کرده و اختلال عملکرد سلولهای ایمنی را تقویت کنند. این فرایند میتواند منجر به بیماریهای قلبی عروقی مانند سکته مغزی، بیماریهای متابولیک مانند دیابت نوع ۲ و برخی سرطانها شود.
این احتمال وجود دارد که خوردن مقادیر زیاد تخم مرغ خطر ابتلا به بیماریهای مزمنی مانند دیابت را افزایش دهد. مطالعهای که در سال ۲۰۰۹ در مجله Diabetes Care منتشر شد، نشان داد افرادی که بیش از هفت تخم مرغ در هفته میخوردند (نسبت به کسانی که تخم مرغ کمتری مصرف میکردند)، بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند.
تحقیقات جدید افزایش جهانی موارد دیابت نوع ۲ را با مصرف بیش از حد گوشتهای فرآوری شده و کربوهیدراتهای تصفیه شده مرتبط میداند.
در حالی که علت بیماری کبد چرب دقیقاً مشخص نیست، اما عواملی وجود دارد که میتواند خطر ابتلا به سیروز را افزایش دهد که شامل اضافه وزن یا چاق بودن، مقاومت به انسولین، قند خون بالا (هیپرگلیسمی) که نشان دهنده پیش دیابت یا دیابت نوع ۲ است و سطوح بالای چربی، به ویژه تری گلیسیرید در خون است.
درمان دیابت نوع ۲ ممکن است به کاهش خطر افزایش زوال عقل کمک کند.
تحقیقات نشان داده است که مصرف نوشیدنیهای حاوی قند بالا از هر نوعی میتواند منجر به افزایش وزن و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماریهای قلبی عروقی و نقرس شود.
بر اساس این مطالعه، توانایی چربیسوزی برای تأمین انرژی در افرادی که تا دیروقت بیدار میمانند، در سطح پایینتری قرار دارد؛ این موضوع، به معنای امکان ذخیرهی چربیها در بدن و افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبیعروقی است.
تحقیقات جدید نشان میدهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات مراقبت شخصی پلاستیکی، اسباببازیهای کودکان و بستهبندی غذا و نوشیدنی میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در میان زنان افزایش دهد.
تحقیق جدید نشان میدهد خوردن بالغ بر ۱۲ تخم مرغ در هفته فاکتورهای پرخطر بیماری قلبی عروقی را در افراد مبتلا به دیابت نوع۲ یا پیش دیابت افزایش نمیدهد.
نتایج یک مطالعه ارتباط بین مصرف غذاهای حاوی سطوح بالای نیتریت و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را نشان داد.
نتیجه مطالعهای تازه نشان میدهد که چربی اضافی روی ران و سلولیت ممکن است واقعا برای سلامتی شما مفید باشد. این موضوع کاملا در تضاد با این باور رایج است که چربی اضافی با افزایش خطر بیماری قلبی، دیابت نوع ۲، سکته مغزی یا بیماری عروق کرونر مرتبط است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، در سه دهه گذشته، شیوع دیابت نوع ۲ در مختلف با سطح درآمدهای متنوع به طور چشمگیری افزایش یافته است و امروزه حدود ۴۲۲ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند. دیابت نیاز به درمان دارد، زیرا سطوح قند خون کنترل نشده میتواند بر اندامهای حیاتی مانند قلب و کلیهها تأثیر بگذارد و حتی میتواند منجر به مرگ شود. برخی از علائم اولیه دیابت وجود دارد که باید مراقب آنها باشید.
توانایی چربیسوزی برای تأمین انرژی در افرادی که تا دیروقت بیدار میمانند، در سطح پایینتری قرار دارد؛ این موضوع، به معنای امکان ذخیرهی چربیها در بدن و افزایش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای قلبیعروقی است.
نشانههای اولیه دیابت نوع ۲ عبارتند از: تکرر ادرار، افزایش تشنگی، گرسنگی مفرط، خستگی، کمبود انرژی، تاری دید زخم یا کبودیهایی که دیر التیام مییابند، کاهش وزن بیدلیل، درد، بیحسی یا گزگز در دستها یا پاها.
ادویهها نه تنها منجر به بهبود کیفیت سلامت میشوند بلکه از بیماریهای مزمن نظیر فشار خون بالا، دیابت نوع ۲، حمله قلبی، و ... پیشگیری میکنند و مصرف منظم برخی از آنها راهی مفید برای کاهش وزن است.
با افزایش سن، احتمال ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی، دیابت نوع ۲، آب مروارید، کم شنوایی و زوال عقل و همچنین کاهش عملکرد سیستم ایمنی و توده عضلانی بیشتر میشود و تئوریهای متعددی در مورد علت آن وجود دارد.
علاوه بر چاقی، عادات غذایی ناسالم و کم تحرک بودن عوامل خطرزای دیگر برای ابتلا به دیابت نوع ۲ مصرف زیاد مشروبات الکلی و استعمال دخانیات هستند. اگرچه این عوامل به اندازه چاقی و عادات غذایی ناسالم به طور گسترده مورد مطالعه قرار نگرفته اند، اما ممکن است عوامل تعیین کننده مهمی در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ باشند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ