دکتر دیوید جنکینز از دانشگاه تورنتو برای کمک به بیمارانش، رژیم غذایی پیشنهاد میکند. خوردن این مواد غذایی به عنوان بخشی از رژیم غذایی وگان یا گیاهخواری مطلق برای کنترل کالری مصرفی است و شامل پرهیز از چربیهای اشباعشده و نمک میشود. این رژیم غذایی سرشار از فیبر و میوهها و سبزیهاست.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
دکتر علی پناهی، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی با بیان اینکه ترشیهایی مانند ماست و دوغ ترش درد زانو را افزایش میدهد؛ ادامه داد: اما خوراکیهایی مانند توت، زنجبیل، آووکادو، سویا، کلم برگ، و ویتامین c اثر کاهنده درد در این افراد دارند یعنی ضددردهای طبیعی هستند.
براساس مطالعات، غذاهای غنی از لیکوپن، یک رنگدانه گیاهی با خواص آنتیاکسیدانی، میتواند شدت آفتابسوختگی را کاهش دهد و باعث افزایش رطوبت و خاصیت ارتجاعی پوست شود. همچنین مطالعات نشان داده است که خوردن گوجهفرنگی پختهشده در روغن زیتون ممکن است جذب لیکوپن را در پوست افزایش دهد.
سیگار حاوی تنباکوست و تنباکو برای بدن به شدت مضر است. سیگارکشیدن مضرات زیادی برای سلامتی دارد و سبب ابتلا به بیماریهای ریوی و قلبی و عروقی خواهد شد. تحقیقی که در مورد تأثیر استعمال دخانیات بر روی سلامت انسان انجام گرفته، نشان داده افرادی که سیگار میکشند به طور میانگین ده سال کمتر از افراد غیرسیگاری عمر میکنند.
زرده تخم مرغ یکی از معدود خوراکیهایی است که در صورت هضم کامل در فرد سالم تبدیل به خون مفید و معتدل میشود بدون این که تغییری در گرمی، سردی، تری یا خشکی بدن بدهد، البته به شرطی که بیش از حد حرارت نبیند و سفت نشود.
گاهی اوقات بوی بد دهان به دلایل ژنتیکی شکل میگیرد اما مصرف منظم بعضی از خوراکیهای مختلف هم میتواند چنین مشکلی را بهوجود بیاورد. اگر نمیدانید کدام خوراکیها باعث بوی بد دهان میشوند، حتما این مطلب را تا انتها بخوانید.
دکتر حسین روازاده متخصص طب سنتی گفت: عموما مشکلات ترش کردن معده به علت سردی عارض شده به معده میباشد که جهت رفع اورژانسی عارضه و درد حاصل از ترش کردن معده توصیه میگردد از جوش شیرین که متاسفانه امروز بد نام شده است.
محرکهای رایج میگرن مانند استرس، کمبود خواب و حتی ورزش میتواند باعث سردرد شود، اما برخی خوراکیها هم میتواند محرک میگرن باشد.
خوراکیهایی همچون سیب، سیر، سنجد، سماق، سمنو و سرکه در سفره هفت سین به نوعی نمادهای خاصی از سلامتی هستند که مصرف منظم از هر کدام در رژیم غذایی میتواند در سلامتی بدن نقش موثری داشته باشد.
سبزیجات خام، اگر دندانهای حساس یا پوسیده دارید، سبزیجات خام ممکن است در فهرست غذاهایی که بهتر است کمتر مصرف کنید، قرار بگیرند. در عوض، سعی کنید سبزیجات را بپزید تا نرمتر شوند یا از سبزیجات پوره شده مانند هویج، کدو تنبل و چغندر در سوپ یا خورش استفاده کنید.
هویج یکی از خوراکیهایی است که تاثیر ناچیزی بر قند خون دارد و درنتیجه به یکی از بهترین گزینهها برای افراد مبتلا به دیابت یا کسانی تبدیل میشود که میخواهند بهدلایل مختلف از نوسانات قند خون جلوگیری کنند. پایدارسازی قند خون به جلوگیری از ایجاد چرخههای معیوب غذایی جلوگیری میکند و درنتیجه میتواند به کنترل وزن، پایدارسازی سطح انرژی و تنظیم خلقوخو کمک برساند.
اگر قصد دارید برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز خود مولتیویتامین مصرف کنید، باید این مسئله را در نظر بگیرید که برخی ازویتامینها و مکملها منبع شکر و شیرین کنندههای مصنوعی هستند یا حاوی کربوهیدرات زیادی هستند. به عنوان مثال، مکمل کلسیم وویتامین دی حدود ۳.۵ گرم کربوهیدرات دارند. این بدان معنا است که حتی قبل از نشستن بر سر میز صبحانه نیز ۷ گرم کربوهیدرات کمدارید. همچنین باید بدانید مکملهایی که طعمدار یا جویدنی هستند، کربوهیدرات بیشتری دارند.
وقتی به بهبود سلامت مو، پوست و ناخن فکر میکنیم، اولین انتخاب ما ممکن است این باشد که از محصولات زیبایی، قرصها و مکملها استفاده کنیم.
رابطه بین نوع رژیم غذایی و افسردگی و اضطراب، از جمله موضوعاتی است که در سالهای اخیر توجه زیادی به آن شده است. خوراکیهایی که علائم افسردگی را تغییر میدهند.
تمام محصولات خوراکی و زراعی که امروزه مصرف میکنیم از همین گونههای وحشی به وجود آمدهاند. درواقع اجداد ما در دوران باستان کمکم بهصورت آگاهانه یا ناآگاهانه با تغییر ژنتیکی آنها را اهلی کردهاند.
بیشک تاریخ و گذشته هر چیز برای ما جالب توجه است. پیشینه تولید و تکثیر محصولات زراعی نیز از این موضوع مستثنی نیست. بهعنوان نمونه شاید برایتان جالب باشد پرکاربردترین مواد خوراکی مانند قهوه یا سیبزمینی از کجا آمدهاند.
کلسترول مادهٔ چرب یا لیپید موجود در بعضی مواد غذایی است، اما در کبد خود ما ساخته میشود. این ماده، حیاتی است، چون برای ساخت استروژن و تستسترون و ویتامین دی و ترکیبات ضروری دیگر لازم است. کلسترول از طریق پروتئینهای موجود در خون جابهجا میشود.
پوست مستقیما با دستگاه گوارش در ارتباط است. اگر چیزی بخوریم که نتوانیم هضم کنیم و یا در گوارشش مشکل داشته باشیم بدن برای سم زدایی کردن، از پوست استفاده میکند. به همین دلیل است که بعد از خوردن غذاهایی خاص جوش میزنیم.
نتایج بررسیها حاکی از آن است: درصورتیکه بیش از ۲۰ درصد کالری دریافتی روزانه را غذاهای فوق فرآوری شده تشکیل دهد، ممکن است خطر زوال شناختی افزایش پیدا کند. این مقدار معادل حدود ۴۰۰ کالری در روز در یک رژیم غذایی با ۲۰۰۰ کالری در روز است.
اگر احساس سرما در قسمتهای انتهایی بدن مانند انگشتان و گوشها ایجاد شود، بدن نیاز به صرف انرژی بیشتری برای گرمابخشی دارد. دارچین در این زمینه موثر است و با تحریک جریان خون بهخصوص در این قسمتها به مقابله با سرما کمک میکند.
براساس پژوهشهای محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، نوجوانانی که شیرینکنندههای کمکالری ساخارین، اسسولفام پتاسیم و استویا مصرف میکنند، دچار اختلالات حافظه بلندمدت میشوند.
سارا انبری، متخصص تغذیه گفت: سبزیجات و میوهها سرشار از فیبر هستند که به کاهش کلسترول خون کمک میکند، خوراکیهایی مانند سیب، انواع مرکبات، انواع توتها مخصوصاً توتفرنگی، هویج، زردآلو، آلو، کلم، سیب زمینی شیرین، بامیه و کلمپیچ در این دسته قرار میگیرند.
بهبودی ناشی از سوختگی بیش از هر چیزی دیگری به کالری و پروتئین نیاز دارد. شما به مواد مغذی بیشتری نسبت به آن چه که فقط از طریق خوردن خوراکی دریافت میکنید، نیاز دارید. اگر چنین باشد، تغذیه با لوله میتواند مواد مغذی بیشتری را به بدن برساند.
سمیرا مرادی، متخصص تغذیه عنوان کرد: فراموش نکنید که وضعیت پوست فقط به خوراکیهایی که میخورید مربوط نیست و نوشیدنیها نیز روی آن تأثیر میگذارند، حتماً میزان توصیهشده دو لیتر آب در روز را مصرف کنید و با آبرسانی به پوست و هیدراته نگه داشتن بدنتان، آن لکههای کبود آزاردهنده را ازبین ببرید.
ایزوفلاونهای سویا تاثیر مثبتی بر سلامت سیستم قلبیعروقی دارند. در واقع، مصرف خوراکیهای بر پایه سویا به کنترل کلسترول مضر خون یا LDL کمک میکنند که از همینرو برای سلامت قلب مفید هستند. این ترکیبات سطح کلسترول مفید خون یا HDL را نیز در حد مطلوب نگه میدارند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ