یک متخصص تغذیه درباره مصرف طالبی در ماه رمضان برای تامین بدن آب روزه داران توضیحاتی داد.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
خواص میوههای فصل تابستان به قدری ارزشمند است که خوردن آنها را نباید از دست داد.
شاهی با اشاره به اینکه عناب از گیاهان دارویی باارزش است که جایگاه ویژهای در طب سنتی ایران دارد، افزود: عناب از داروهای ملین و نرمکننده سینه است و یکی از چهار میوه مهم و معروف نرمکننده سینه (عناب، انجیر، خرما و مویز) است.
بررسیها نشان داده خوردن این میوه به دلیل داشتن بتاکاروتن فراوان و به خصوص ترکیبی به نام کریپتوگزانتین، ریسک ابتلا به سرطان رحم را پایین میآورد.
انجیر از میوههای کلسیم دار است. به طوری که با خوردن ۳ عدد از آن، ۲۱ درصد از نیاز بدن به این ماده معدنی تامین میشود.
تاکید خیلیها برای استفاده از میوه به خاطر بهرهمندی از فیبر آن است، در حالی که میزان فیبر موجود در سبزیجات بسیار بیشتر از میوههاست. اما علاوه بر فیبر، میوه سرشار از املاح و ویتامینهاست و بدن برای حفظ سلامت خود به آنها احتیاج دارد. طوری که کمبود این مواد ضروری، سلامت را به مخاطره میاندازد و به سختی میتوان جایگزینی برایشان پیدا کرد.
لیمو یکی از بهترین و پرطرفدارترین میوههای فصل تابستان و زمستان است، اما نوع ترش ان برای درمان کبد چرب بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز میتواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد.
رژیم غذایی گرگینه بدین صورت است که باید یک روز کامل در وسط ماه یا اول ماه جدید روزه بگیرید تا بدن را از سموم پاکسازی کنید. در این رژیم فقط خوردن فقط آب و آب میوه و سبزیجات طی این ۲۴ ساعت (ماه کامل یا ماه نو) مجاز است.
هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود.
بر اساس مطالعه جدید، خوردن هندوانه در واقع میتواند به افزایش مصرف کل مواد مغذی و کیفیت رژیم غذایی کمک کند.
موز از ۲۵ درصد شکر طبیعی تشکیل شده است و طبق گفته دکتر داریل گیوفر زمانی که به تنهایی برای صبحانه مصرف میشود، میزان زیادی اسید و قند تولید میکند، اما نه به اندازهای که تا ظهر شما را سیر نگه دارد.
بعضی عادات غذایی هستند که ممکن است غلط یا درست باشند، مثل خوردن میوه بعد از صرف غذا که مخالفان و موافقانی دارد.
گنجاندن میوهها در برنامه غذایی روزانه ضروری است چراکه میوهها، خوردنیهایی طبیعی و سرشار از ساکارز، فروکتوز و گلوکز هستند که انرژی و همچنین مواد مغذی ضروری برای ایمنی بدن را تامین میکنند.
طبق مطالعه جدیدی که در مجله مواد مغذی (Nutrients) منتشر شده است، خوردن روزانه ۲۵ گرم «بلوبری» خشکشده منجمد (معادل یک فنجان بلوبری طبیعی) میتواند کارایی ورزشی را بهبود بخشد و به چربیسوزی بیشتر بدن در حین ورزش منجر شود.
سیب حاوی مادهای به نام پکتین است که قند خون را در بدن تنظیم میکند. در دستگاه گوارش، پس از جذب پکتین، حالت ژلهای پیدا میکند و به آرامی سطح قند خون را تنظیم میکند.
خوردن روزی یک عدد سیب، عملکرد ریه را به میزان قابل توجهی بهبود میبخشد.
برای درمان کبد چرب راهکارهای گوناگونی وجود دارد که یکی از راحتترین آنها خوردن برخی میوههای مفید برای کبد چرب است که خیلی فوری آن را رفع میکنند./ منبع: خبرآنلاین
توت فرنگی، بیشتر از پرتقال ویتامین C دارد! ویتامین سی، یک ابزار قدرتمند ضد پیری است؛ زیرا تولید کلاژن را افزایش میدهد، آسیب دیدگی پوست ناشی از خورشید را ترمیم میکند.
مصرف میوهها در زمان درست باعث سم زدایی بدن، افزایش انرژی، کاهش وزن و فواید بسیار دیگری خواهد شد.
بهترین میوهها و خوراکیهای طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب درمان فوری کبد چرب با روشهای طبیعی و استفاده از میوهها مزایایی نسبت به مصرف داروها دارد که اصلیترین آنها تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر بیماری هاست. از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماریهای خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویتها قرار میگیرد.
یک متخصص گفت:برای هضم بهتر میوهها باید از مصرف آب بعد از خوردن میوه تا نیم ساعت اجتناب کنیم. البته اگر هموطنان تشنه باشند میتوانند قبل از مصرف میوه تشنگی خود را با آب یا نوشیدنی مناسب رفع کنند.
مصرف روزانه نارنگی در روزهای سرد پاییزی میتواند علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، به تنظیم فشار خون، حفظ سلامت سیستم قلبیعروقی و اکسیژنرسانی بهتر به عضلات بدن کمک کند.
انگور یکی از میوههای انرژیزاست و تاثیر عالی در عملکرد سیستم عصبی و عضلانی دارد. این میوه به دلیل ترکیبات آنتیاکسیدانی میتواند نقش محافظ در برابر بیماریهای قلبیعروقی داشته باشد.
انتخاب میوه به عنوان میانوعده بسیار مفید و نسبت به بیسکوئیت و تنقلات شیرین ارجحیت دارد. علاوه بر اینکه میوهها منبع غنی از ویتامینها، فیبرها و مواد معدنی نظیر پتاسیم هستند، فروکتوز موجود در آنها نیز به تامین نیاز بدن به قند کمک کرده و موجب بهبود تمرکز و تامین انرژی لازم میشود.
یکی از دلایلی که ممکن است برخی از خوردن برخی میوهها اجتناب کنند این است که میترسند قند موجود در میوه بر سلامت آنان تاثیر منفی بگذارد. برخلاف شکر اضافه شده در غذاهای بسیار فرآوری شده، قند موجود در میوهها به طور طبیعی وجود دارد و دلیلی برای وسواس در مورد آن وجود ندارد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ