فلافل در اصل یک غذای عربی است که در ایران نیز پرطرفدار است، این غذا به علت استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت به دیگر ساندویچهایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایدهتر است. اما ادویه فلافل شامل چه چیزهایی میشود؟
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
هل این ادویه کوچک میتواند کالری بسوزاند و وزن بدن را حفظ کند و اشتها و مصرف غذا را افزایش دهد.
سیسنروس-زوالوس ابراز کرد: نتایچ این تحقیق نشان داد که مصرف هل به کاهش اشتها و کاهش وزن کمک میکند. وی معتقد است که این قابلیت جدید کشف شده در هل میتواند در بازار رو به رشد تغذیه ورزشی یا بهعنوان کمکی برای افزایش اشتها در افراد در دوره نقاهت استفاده شود.
درصورتی که دانههای هل درشت و رنگ آنها سبز زیتونی باشد، احتمالاً با هل اصلی سر و کار دارید. اگر رنگ آن به سبز روشن متمایل باشد، ممکن است به منظور تغییر رنگ از روشهای مصنوعی استفاده شده باشد. از طرفی، هلهای خشک و کهنه نیز با رنگ متمایل به زرد یا حتی به سمت قهوهای، نماد تقلبی بودن میباشند.
رندا شیخ، کارشناس غذا چهار نوع از انواعِ فراوان غذاهای قطری را معرفی میکند: مکبوس که نوعی ادویهپلو با مرغ یا گوشت است، سالونا که نوعی تاس کباب عربی به شمار میرود، مضروبه که پورهٔ مرغ و سبزیجات است، و هریسه که نوعی حلیم است و تهیهاش وقت زیادی میبرد.غذاهای سنتی قطر با تأثیر محصولات مختلف جهان در طول قرون شکل گرفتهاند. ادویههایی نظیر زنجبیل، بادیان و فلفل سیاه از راه دریا، از شبهجزیرهٔ هند به اینجا آمدهاند. زیره و سیر از کویرِ شام، و لیموی سیاه از عمان میآید، و با اینکه اینها در آشپزی قطر جاگیر شدهاند میل به کشف و وارد کردن ادویه و غذاهای تازه همچنان در کار است.
یک سنگ آسیاب باستانی ثابت میکند که مردم جنوب شرق آسیا، ۲۰۰۰ سال پیش از ادویه کاری استفاده میکردهاند.
یکی از طعمدهندههای خورش قیمه مانند بسیاری از دیگر غذاهای ایرانی ادویه است که در کنار چند چاشنی خوشمزه دیگر مانند زعفران، لیمو عمانی، گلاب و... به این غذا عطر و طعم خاصی میدهد. در این مطلب با طرز تهیه چاشنی و ادویه مخصوص خورش قیمه آشنا میشوید.
نتایج تحقیقی در سال ۲۰۱۰ که در نشریه داروی دیابت (Diabetic Medicine) منتشر شد نیز نشان داد که مصرف دو گرم دارچین کاسیاس به مدت ۱۲ هفته منجر به کاهش معیار میانگین گلوکز خون (HbA ۱ c) و فشار خون در مقایسه با گروههای کنترل شد.
این گیاه باعث تحریک اعصاب شده، اثر مسکن دارد و دارای خاصیت آرام بخشی و خواب آوری است.
فلفل سیاه گیاه رونده گل دهندهای از خانواده فلفلسیاهیان، که برای میوه آن کشت میشود، که معمولاً به صورت خشک به عنوان ادویه و چاشنی استفاده میشود.
نتایج یک مطالعه مقدماتی آزمایشگاهی در مورد تاثیر عصاره زنجبیل بر مهار سلولهای سرطان معده و برخی باکتریها نشان داد که میتوان در آینده از این گیاه برای درمان سرطان معده و مقاومت آنتیبیوتیکی استفاده کرد.
ادویه مخصوص مرغ نوعی چاشنی ترکیبی از چند نوع ادویه محبوب و سبزیجات معطر است که عطر و طعم بینظیری به مرغ میدهد.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.
زردچوبه یکی از معروفترین ادویهها در سراسر جهان و یکی از قویترین ادویهها برای محافظت در برابر بیماری است.
نتایج تحقیق کنونی نشان داد که پچهای فلفل قرمز تند میتوانند به کاهش درد در بیماران دیابتی مبتلا به آسیب عصبی کمک کنند. پچها حاوی کپسایسین، ماده تند فعال موجود در فلفل قرمز هستند و میتوانند اعصاب آسیب دیده در پای افراد مبتلا به دیابت را التیام بخشند. در برخی موارد، آسیب عصبی درمان نشده میتواند به عوارض جدی تبدیل شود که نیاز به قطع عضو دارد.
هل، ادویه نواحی گرمسیری است که عطر و طعم دلچسبی به غذاها میدهد. اما علاوه بر اینکه چاشنی عالی است، خواص بسیاری برای سلامت بدن دارد که اهمیت گنجاندن آن در رژیم غذایی را میرساند.
مرغ کاری یا چیکن کاری یکی از انواع روشهای پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با ادویه کاری، فلفل، شیر و خامه تهیه میشود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.
ادویهجات یکی از مهمترین چاشنیها برای طعم دادن به غذا هستند که هر کدام کاربرد خاص خود را دارند و به صورت ترکیبی برای طبخ غذاهای مختلف از آنها استفاده میشود.
با سرد شدن هوا و به ویژه پس از تجربه نسبتا طولانی همهگیری کرونا در سراسر جهان برای بسیاری از ما تقویت ایمنی بدن بیش از هر زمان دیگری مهم شده است.
تحقیق جدید نشان میدهد ترکیب طبیعی موسوم به کورکومین در زردچوبه میتواند به نابودی برخی ویروسها کمک کند.. مطالعات نشان میدهد کورکومین میتواند از آلودگی سلولها به ویروسهای قابل انتقال دستگاه گوارش (TGEV) جلوگیری کند. مصرف این ترکیب در دوز بالا به نابودی ذرات ویروس منجر میشود.
ترشی یونانی از ترکیب سبزیجات رنگارنگی مانند زیتون، هویج، فلفل دلمهای، قارچ و... تهیه میشود و بسیار خوشمزه و پرطرفدار است.
ترشی هویج یکی از انواع ترشیهای خوشرنگ و خوشمزه است که از ترکیب هویج با فلفل ترشی، موسیر و ادویه تهیه میشود.
پاپریکا یک ادویه همه کاره است (برای اضافه کردن طعم و رنگ به غذا استفاده میشود) به همین دلیل میتوان آن را برای تهیه انواع سوپ، خورش، سالاد، پلو، خوراک لوبیا، خوراک عدس و خوراک سبزیجات استفاده کرد.
تخم مرغ غنی از ویتامین دی است و ترکیب آن با فلفل سیاه ظرفیت جذب کلسیم را بالا میبرد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ