کمبود آهن یا گلبولهای خون یعنی بدن مقدار کافی اکسیژن دریافت نمی کند که موجب اختلال در عملکرد اندام های بدن می شود. کم خونی عوامل مختلفی مثل کمبود آهن، کمبود اسید فولیک، کاهش شدید خون و غیره دارد. اگر چهره رنگ پریده و زرد دارید احتمالا مبتلا به کم خونی هستید که با تشخیص زود هنگام می توانید آن را با رژیم غذایی مناسب درمان کنید.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
رودی گارسیا، سرمربی ناپولی، میگوید در فاصله بین دو نیمه بازی با فروزینونه از عملکرد ویکتور اوسیمن انتقاد کرد.
هوش مصنوعی میگوید بهترین گزینه برای جانشینی کریم بنزما در رئال مادرید دوشان ولاهوویچ مهاجم صربستانی یوونتوس است.
شهرهای برتر امسال عبارتند از سیدنی، توکیو، سئول و زوریخ، اما بار دیگر، رتبه اول به لندن رسیده است. لندن پایتخت انگلیس، خانه برخی از معتبرترین موسسات دانشگاهی جهان، از جمله کالج سلطنتی لندن و کالج دانشگاهی لندن است.
نیاسین میتواند در پیشگیری از برخی سرطانهای پوست کمک کند. نیاسین امید به عنوان یک عامل پیشگیرانه در بیمارانی که در معرض خطر بالای ابتلا به کراتوزهای اکتینیک پیشسرطانی و همچنین سرطانهای پوستی مانند کارسینوم سلول بازال و سلول سنگفرشی هستند استفاده میشود.
بهترین رستوران های اصفهان
اسکات کارسون، دروازهبان سوم منچسترسیتی به ازای هر 20 دقیقه بازی برای تیمش، یک جام بدست آورده است.
هوادار تهران با محمود فکری در پایان هفته دوم به چهارمین امتیاز خود دست پیدا کرد.
سرمربی تیم فوتبال استقلال با اشاره به برگزاری دومین دیدار تیمش برابر ملوان در لیگ بیست و سوم گفت: با وجود این که عملکرد خوبی در هفته اول لیگ داشتیم اما مشکلات تیم همچنان پابرجاست.
خبرگزاری مهر
.
ورزشی
. 1402/05/25
فیرمینیو با مصدومیت از ناحیه کمر مواجه شده و باید ۵تا ۷ روز استراحت کند.
گوجهفرنگی با بیش از ۹۵ درصد آب، یکی از بهترین خوراکیها برای تامین آب بدن است. همچنین مقدار کالری کم نیز باعث میشود تا به مقدار فراوان در رژیم غذایی روزانه گنجانده شود.
میوهها بهترین منابع تامین کننده آب، املاح و ویتامینهای مورد نیاز بدن هستند.
مواد قندی، باکتریهای بد را جذب میکند و pH دهان را کاهش میدهد. شیرینیجات مانند آهنربا برای باکتریهای بد هستند. خوردن غذاهای شیرین یا نشاستهای باعث میشود تا باکتریهای پوسیدگیزا (حفره زا) داخل دهان شما از این قندها تغذیه کنند و از آنها برای رشد و تکثیر استفاده نمایند. این باکتریها میتوانند باعث پوسیدگی دندان و بیماری پریودنتال شوند. میوهها و سبزیجات تازه، آجیل، پنیر، گوشت، ماهی و غلات کامل گزینههای بهتری هستند.
خربزه یکی از بهترین میوههای تابستانی به شمار میرود. طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل وتر (رطوبتی) است که هرچه شیرینتر باشد «گرمی و تری» خربزه بیشتر است.
لیمو یکی از بهترین و پرطرفدارترین میوههای فصل تابستان و زمستان است، اما نوع ترش ان برای درمان کبد چرب بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد. نوشیدن یک لیوان آب که در آن عصاره یک لیموترش تازه وجود دارد در آغاز روز میتواند بهترین دارو برای پیشگیری از ابتلا به کبد چرب باشد.
یکی از روشهای خشک کردن میوه، خشک کردن با جریان هوا است که شامل ترکیبی از جریان هوا و حرارت کم میشود، این کار معمولاً در فر انجام میشود. خشک کردن با فر بهترین روشی است که میتوانید استفاده کنید، زیرا شکر یا ماده افزودنی دیگری به آن نمیافزایید و تنها چندین ساعت زمان برای این کار نیاز دارید.
میوهها بهطور طبیعی شیرین هستند و نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. یکی از بهترین جایگزینهای دسرهای آماده، میوهها هستند که میتوان کمی از میوههای مختلف را تهیه کرد. البته بهتر است در مصرف میوههای خیلی شیرین مانند انگور افراط نشود.
گرچه هندوانه قند بالایی دارد، اما بهدلیل مقدار آب فراوان یکی از بهترین میوهها برای تسهیل روند کاهش وزن است.
در حالی که همه میوهها سالم هستند، یک متخصص تغذیه، میوهای پر از مواد مغذی را توصیه میکند؛ بلوبری وحشی. بلوبری حاوی مقدار زیادی فیبر است که شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه میدارد. بلوبری همچنین در میان میوهها و سبزیجات بیشترین میزان آنتی اکسیدان را دارد. آنتی اکسیدانها از آسیب سلولی جلوگیری کرده یا آن را به تاخیر میاندازند.
بهترین میوهها و خوراکیهای طبیعی برای درمان و کنترل کبد چرب درمان فوری کبد چرب با روشهای طبیعی و استفاده از میوهها مزایایی نسبت به مصرف داروها دارد که اصلیترین آنها تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر بیماری هاست. از آنجا که بیماری کبدچرب از جمله بیماریهای خاموش و بی نشانه است، پیشگیری از ابتلا به آن از جمله اولویتها قرار میگیرد.
مصرف میوههای دارای ویتامینهای A، C و E که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند، در مراقبت از سلولهای بدن مقابل آسیب دیدن در شرایط آلودگی هوا مؤثر هستند.
ترکیب میوهها و شیر بهترین گزینه برای برای دسر و میان وعده است. وقتی میوهها و شیر به درستی جفت شوند، سالم هستند و در هر لقمه طعم شیرینی دارند که میتوانند روحیه شما را نیز شیرین کنند. هنگام ترکیب میوه با شیر، میتوانید از میوه رسیده، شیرین و کرهای مانند انبه، آووکادو، انجیر و خرما استفاده کنید.
بهترین میان وعدهها برای دانش آموزان لقمه نان و پنیر و گردو، انواع میوهها (سیب، پرتقال، نارنگی، موز، هلو، زردآلو، لیمو شیرین و غیره) و سبزیجات تازه (مانند هویج، کاهو، خیار و غیره) و میوههای خشک (ماننده برگه میوه ها، کشمش و انجیر خشک و مویز و توت خشک)، مغزدانهها (مانند گردو، فندق، پسته و بادام)، شیر و بیسکویتهای سبوسدار است.
دکتر درستی توجه به میانوعده دانشآموزان را بسیار مهم میداند و در این باره میگوید: والدین به هیچ عنوان از میان وعدهها غافل نشوند. بهترین گزینه برای میان وعده میوهها هستند. سیب، هویج، ساقه کرفس، خیار و ... و شیر و کیک خانگی میتوانند یک میان وعده فوقالعاده باشند. مغزی جات مانند بادام هم برای این گروههای سنی بسیار مفید و پرخاصیت است. اینکه بگوییم دانش آموزان از دستور غذایی خاصی استفاده کنند، اصلا درست نیست.
انتخاب میوه به عنوان میانوعده بسیار مفید و نسبت به بیسکوئیت و تنقلات شیرین ارجحیت دارد. علاوه بر اینکه میوهها منبع غنی از ویتامینها، فیبرها و مواد معدنی نظیر پتاسیم هستند، فروکتوز موجود در آنها نیز به تامین نیاز بدن به قند کمک کرده و موجب بهبود تمرکز و تامین انرژی لازم میشود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ