مواد غذایی که آهن بدنتان را تامین میکند
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
مقدار بالای کلسیم، آهن و پتاسیم در انجیر خشک همراه با میزان بالای فیبر و چربی کم باعث میشود که موادی سالم به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
توصیههای انجمن قلب آمریکا برای یک الگوی غذایی سالم شامل رژیم غذایی متمرکز بر غذاهای گیاهی، ماهی، غذاهای دریایی و لبنیات کم چرب است.
برای تهیه شکلات معمولا دانههای کاکائو حرارت داده میشود تا کاکائو طعم بهتری داشته باشد. در حالی که این فرایند موجب از بینرفتن بخشی از آنتیاکسیدانهای موجود در آن میشود. برای بهرهمندی از حداکثر خواص شکلات بهتر است شکلات تلخ حاوی حداقل ۷۰ درصد کاکائو و ترجیحا کاکائو خام انتخاب کرد. همچنین توصیه میشود از حرارتدادن دوباره آن نیز پرهیز شود.
اوایل سال جاری انجمن سرطان آمریکا گزارش داد که تعداد افراد زیر ۵۵ سال مبتلا به سرطان کولورکتال (روده بزرگ) در مقایسه با یک دهه قبل دو برابر افزایش یافته است. در همین حال، آژانس تحقیقات سرطان (IARC) قصد دارد شیرین کننده مصنوعی آسپارتام را به عنوان یک سرطان زای احتمالی معرفی کند.
به گفته متخصصان تغذیه، اگر میخواهید چیزی بخورید، آنچه برای میزان قند خون و انرژی اهمیت دارد، کیفیت خوراکی است.
از مصرف غذاهای غنی از اسیدهای چرب اشباع (چربی های جامد) و اسیدهای چرب ترانس باید خودداری شود. توصیه کنونی، بر استفاده از روغن های مایع به جای چربی های اشباع شده و کربوهیدرات های تصفیه شده با هدف کاهش خطر سکته مغزی تأکید دارد.
کانالهای روسی تصاویری از تخریب جادههای منتهی به مسکو، خالی شدن فروشگاههای مواد غذایی، تجمع مردم در ایستگاه راه آهن روستوف برای فرار از جنگ احتمالی و تخلیه اماکن عمومی را منتشر کردهاند.
دانههای کنجد سیاه بیشتر در آسیا رشد میکنند و از نظر مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم بسیار غنی هستند و به بهبود سلامت قلب و عروق و فشار خون بالا کمک میکنند. آهن، مس و منگنز موجود در این دانهها گردش اکسیژن را تنظیم میکنند و میزان متابولیسم ما را نیز کنترل میکنند.
آسم یک بیماری ریوی است که باعث ایجاد اختلال در تنفس میشود.
حبوبات یکی از مهمترین منابع تامین پروتئین، فیبر، آهن، منگنز، فولات، منیزیم و آنتی اکسیدان هستند که استفاده از آنها مکررا از طرف پزشکان و کارشناسان تغذیه توصیه شده است. هر کدام از حبوبات به نوع خود برای بدن موثر هستند و نمیتوان آنها از برنامه غذایی حذف کرد. حبوبات بهترین جایگزین برای افرادی است که به هر علتی منع مصرف گوشت دارند و میتوانند پروتئین مورد نیاز بدنشان را با استفاده از حبوبات تامین کنند.
استفاده از موادغذایی آهن دار (نظیر جگر، گوشت قرمز، ماهی، تخم مرغ، عدس و لوبیا)، عدم نوشیدن چای یک ساعت قبل از مصرف غذا و یک تا دو ساعت بعد از آن، مصرف سبزی همراه با غذا میتواند به افزایش ذخیره آهن بدن کمک کند.
کوآنزیم کیوتن که به CoQ ۱۰ نیز معروف است، ترکیبی است که به تولید انرژی در سلولها کمک میکند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در خصوص تاثیر تغذیه سالم در پیشگیری از سرطان، توضیحاتی ارائه داد.
کارشناس برنامه با تاکید بر اینکه محتوای انرژی انواع شیرینیها بسیار بیشتر از دیگر خوراکیهاست، گفت:میزان انرژی موجود در سبزیها و میوهها، یک دهم انواع شیرینیهاست.
فصل زمستان سبزیجات مخصوص به خود دارد که مصرف این سبزیجات به دلیل میزان بالای مواد مغذی برای همه افراد از جمله کودکان نیز توصیه میشود.
یک متخصص تغذیه مصرف ماهیهای چرب سرشار از اسیدهای چرب امگا۳ و پروتئین، روی، منیزیم، سلنیوم، آهن و ید را در کاهش تنگی نفس و اثرات زیان بار ترکیبات التهاب آور مفید دانست.
محمدتقی حسینیطباطبایی، فوقتخصص نفرولوژی کودکان و رئیس پیشین دانشگاه علومپزشکی زاهدان گفت: کمبود مواد مغذى مثل آهن، روى، ویتامین آ و… در استان سیستانوبلوچستان نگرانکننده است. این محرومیت در سالهاى کرونا و در حال حاضر پس از آن بهشدت افزایش یافته است، چراکه بیکارى، فقر اقتصادى و فرهنگى، عدمآشنایى با بهرهگیرى از مواد غذایى مفید کمقیمت، فقدان آب سالم، گستردگى بیماریهاى عفونى، نداشتن مستندات هویتى مثل شناسنامه، فقدان انگیزه براى اصلاح زیرساختها، شرایط امنیتى استان، فقدان انگیزه حاکمیتى در جهت اصلاح سریع نواقص و… وجود دارد.
محمدتقی حسینیطباطبایی، فوقتخصص نفرولوژی کودکان و رئیس پیشین دانشگاه علومپزشکی زاهدان گفت: کمبود مواد مغذى مثل آهن، روى، ویتامین آ و… در استان سیستانوبلوچستان نگرانکننده است. این محرومیت در سالهاى کرونا و در حال حاضر پس از آن بهشدت افزایش یافته است، چراکه بیکارى، فقر اقتصادى و فرهنگى، عدمآشنایى با بهرهگیرى از مواد غذایى مفید کمقیمت، فقدان آب سالم، گستردگى بیماریهاى عفونى، نداشتن مستندات هویتى مثل شناسنامه، فقدان انگیزه براى اصلاح زیرساختها، شرایط امنیتى استان، فقدان انگیزه حاکمیتى در جهت اصلاح سریع نواقص و… وجود دارد.
مواد غذایی که صورتتان را زیبا میکنند
غذایی که میخوریم، علاوه بر حفظ سلامتی بدن، تأثیر زیادی در حفظ زیبایی ما دارد. خوردن انواع گوناگون میوهها، سبزیجات و غلات سبوسدار، یک مجموعه کامل از ویتامینها، مواد معدنی و مواد مغذی گیاهی را داراست که در حفظ سلامت پوست، چشمها، لثهها، ناخنها و موها در وضعیت خوب نقش کلیدی دارند.
متخصص طب سنتی با اشاره به غذاهای مضر فصل پاییز، گفت: مصرف فست فودها، ادویه تند و تیز، ترشیها، بادمجان، عدس، پنیر شور، رب و سسها، چای پررنگ، شوریها، قهوه، نسکافه، کاکائو غلیظ در پاییز مناسب نیست.
مواد غذایی مناسب برای انواع پوست
اگر پوست چرب دارید، حذف روغن از رژیم غذایی شاید به نظر شما تنها راه چاره باشد؛ اما فراموش نکنید که شما هنوز هم به چربیهای سالم و ضد التهاب مانند آووکادو، روغن زیتون، ماهی و آجیل نیاز دارید. با این حال غذاهای روغنی و فوقفرآوریشده مانند سیبزمینی سرخشده را محدود کنید و مصرف شکر را به حداقل برسانید.
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: با مصرف میزان اندکی از بعضی از انواع مواد غذایی کالری بسیاری به دست میآید که اصطلاحاً میگوییم دانسیته کالری آن زیاد است؛ بالاترین دانسیته کالری غذایی مربوط به چربیهاست؛ هر گرم چربی ۹ کیلو کالری انرژی دارد در صورتی که هر گرم پروتئین یا نشاسته ۴ کیلو کالری انرژی دارد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ