محققان دریافتند که میزان حوادث قلبی عروقی عمده در میان افرادی که ویتامین D مصرف میکردند، ۹ درصد کمتر از افرادی است که دارونما مصرف میکردند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
این سبزی برگدار به عنوان یکی از مغذیترین سبزیجات در صدر جدول قرار دارد؛ به این دلیل که هر ۳۰ گرم اسفناج خام، نیاز روزانه بدن به ویتامین A و K را تا حد قابل توجهی فراهم میکند. اسفناج همچنین دارای آنتی اکسیدانهایی است که خطر ابتلا به انواع بیماریها را کم میکنند. سبزیهای برگدار مانند اسفناج حاوی بتاکاروتن و لوتئین (دو آنتیاکسیدان با خاصیت کاهش خطر ابتلا به سرطان) هستند. همچنین اسفناج ضمن کاهش فشار خون، برای سلامت قلب هم مفید است.
مطالعات نشان میدهد ویتامین K موجود در سبزیجات سبز برگ ممکن است سلامت ریهها را تقویت کند.
بنابر یافتههای مرکز تغذیه دانشکده عمومی هاروارد، ویتامین K در روغنهای گیاهی و غلات نیز یافت میشود. این ویتامین همچنین به بهبود زخم، تولید پروتئینهای مورد نیاز در لختهشدن خون و ساخت استخوانهای سالم کمک میکند.
به مانند لیمو، پرتقال نیز یکی از منابع غنی از ویتامین C است. با این وجود، تنها مغز آب دار میوه نیست که حاوی این ویتامین است. متخصصان میگویند پوست پرتقال به وفور حاوی ویتامین C است. مصرف ویتامین C با تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به بیماریهایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش میدهد.
پرتقال سرشار از ویتامین C است و در بهبود تواناییهای شناختی و تقویت سلامت مغز نقش دارد. ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلولهای مغز در برابر آسیبهای ناشی از بالا رفتن سن محافظت میکند. همچنین این ویتامین به پیشگیری از اختلالات روانی مانند افسردگی، اضطراب و اسکیزوفرنی کمک میکند. برخی از منابع سرشار از ویتامین C عبارتند از: کیوی، گوجه فرنگی، فلفل دلمهای، سیب زمینی، انبه، آناناس.
ویتامین B ۱۲ که به نام کوبالامین نیز شناخته میشود، نقش مهمی در حفظ سلامت بدن و ذهن دارد.
پرتقال منبع مهمی از ویتامین C است که وجود این ویتامین محرک تولید کلاژن خواهد بود. به همین دلیل پرتقال را میوهای مفید برای پوست میدانند. همچنین وجود اسید سیتریک در این میوه برای رفع تیرگیهای پوستی، جای جوش و آکنه و لکهای پوستی سودمند خواهد بود.
بدن از ویتامین B ۱۲ برای ساخت گلبولهای قرمز و حفظ سلامت سیستم عصبی استفاده میکند و سایر علائم رایج کمبود ویتامین B ۱۲ شامل تجربه ضعف عضلانی و یبوست است. بیش از نیمی از افراد شرکتکننده در این مطالعه کمبود ویتامین B ۱۲ داشتند.
در ۶ تا ۸ سالگی، تقریبا ۱۲ درصد از کودکانی که ۱۰ میکروگرم ویتامین D دریافت کردند، مشکلات درونیسازی قابل توجهی داشتند. این رقم در گروه ۳۰ میکروگرم کمتر از ۶ درصد بود. شایان ذکر است که هیچ تفاوتی در تعداد مشکلات برونیسازی مشاهده نشد.
مصرف دوز متوسط ویتامین D برای سلامت قلب مفید است. افراد مسن که در معرض خطر حوادث قلبی عروقی هستند ممکن است بخواهند ویتامین D مصرف کنند، حتی اگر کمبود ویتامین D نداشته باشند..
ماش غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین B ۱، ویتامین B ۲، ویتامین B ۳، ویتامین B ۵، ویتامین B ۶، فولات، منگنز، منیزیم، آهن، پتاسیم، مس، روی، سلنیوم، فیبر، پروتئین و اسید آمینههای ضروری مانند فنیل آلانین، لوسین، ایزولیزین، والین، لیزین و آرژنین است و از همین رو خواص ماش بسیار فراوان است.
ویتامینهای خانواده B در حفظ سلامت روان نقش دارند. به این دلیل که بهطور مستقیم روی عملکرد سیستم عصبی تاثیر دارند. این تاثیر ناشی از کنترل و انتقال پیامهای عصبی است؛ به همین دلیل کمبود آن میتواند زمینهساز بروز اختلالات مختلف عصبی – روانی باشد.
ویتامین D نقش مهمی مانند حفظ سلامت استخوانها و ماهیچهها و همچنین حمایت از دفاع ایمنی دارد. اما اینکه آیا به محافظت از مغز افراد مسن کمک میکند، مشخص نیست.
اسیدهای چرب امگا ۳ به کاهش التهاب و بهبود سلامت قلب و مغز کمک میکند. نه تنها این، بلکه برخی تحقیقات نشان دادهاند که امگا ۳ به طور بالقوه میتواند سرعت سلولها را کاهش دهد یا از تبدیل شدن سلولها به سلولهای سرطانی جلوگیری کند. ویتامین D نیز برای سلامت کلی بدن مهم است.
ویتامین D یک ریز مغذی است که به سلامت استخوان و متابولیسم کلسیم کمک میکند.
لیموها سرشار از ویتامین C، فیبر و انواع ترکیبات مفید گیاهی هستند. این مواد مغذی چند فایده اثبات شده برای سلامتی دارند. در حقیقت، لیمو به سلامت قلب، کنترل وزن و سلامت گوارش کمک میکند.
ویتامینهای گروه B از هشت نوع ویتامین محلول در آب تشکیل شدهاند که هرکدام از آنها نقشی اساسیای بهویژه در سلامت دارند.
به گفته این عضو هیئت علمی دانشگاه اجزای خاص رژیم غذایی سالم را مصرف میوه ها و سبزیجات، غلات کامل، فیبر، لبنیات کم چرب و برخی غذاهای غنی از پروتئین، مانند آجیل، ماهی، و محصولات سویا دانست و گفت: مصرف مکمل ها شامل کلسیم ،منیزیم و انواع ویتامین ها به صورت معمول توصیه نمی شود مگر در موارد کمبود این مواد که پزشک تشخیص می دهد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که کلسیتریول همچنین میتواند بر سلامت قلب و عروق از طریق تأثیراتش بر سایر سیستمهای از جمله سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارد. در این تحقیق، به نظر میرسد شرکت کنندگان با سطوح پایین ویتامین D، در معرض خطر ابتلا به فشار خون و بیماری قلبی بالاتری بودند.
به طور کلی برای حفظ سلامت استخوانها و متابولیسم طبیعی کلسیم، افراد بین یک تا ۷۰ ساله باید روزانه ۶۰۰ واحد بینالمللی (یا ۱۵ میکروگرم) از غذاها، مکملها یا هر دو، این ویتامین را دریافت کنند. همچنین افراد بالای ۷۰ سال باید ۸۰۰ واحد بینالمللی از این ویتامین را دریافت کنند (۲۰ میکروگرم).
مطالعه مؤسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت دانشگاه ادیت کوان استرالیا نشان داد زنانی که بیش از ۱۰۰ میکروگرم ویتامین K ۱ مصرف کردند (معادل حدود ۱۲۵ گرم سبزیجات با برگ تیره یا یک تا دو وعده سبزیجات) در مقایسه با شرکت کنندگانی که کمتر از ۶۰ میکروگرم در روز از این ویتامین مصرف میکردند، ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر شکستگی قرار داشتند. دستورالعمل فعلی مصرف کافی ویتامین K در استرالیا برای زنان ۶۰ میکروگرم در روز است.
ویتامین C و آنتیاکسیدان فراوان در انار میتواند جلوی فرآیند اکسید شدن چربیها به خصوص کلسترول در دیواره عروق را گرفته و از آسیب دیدن دیواره رگها، که آغازگر بیماری تصلب شرایین، بالا رفتن فشارخون و شروع بیماریهای قلبی عروقی هستند، جلوگیری کند.
کلسیم و ویتامین D از مواد مغذی کلیدی برای سلامت استخوان هستند. اگر از دریافت این مواد مغذی عقب ماندهاید، ممکن است به مکملی جدا از مولتی ویتامینهای معمولی نیاز داشته باشید.
مطالعات گسترده جو و بلغور جو دوسر را با فواید زیادی برای سلامت قلب مرتبط دانسته اند، مانند کاهش کلسترول (کلسترول LDL کل و کلسترول بد) و کمک به کنترل وزن. بلغور جو دوسر دارای مقدار زیادی ویتامین و مواد معدنی است.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ