مرغ رستورانی یکی از روشهای گوناگون پخت مرغ است که در آ مرغ با سبزیجاتی مانند فلفل دلمهای و هویج طبخ میشود و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
این خورش را میتوانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی خوب است نکات و فوتوفنهای آن را کامل بدانید و رعایت کنید.
برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذاها سریعتر آماده میشود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمتهای ۲ سانتی خرد کنید.
شما میتوانید نیمی از برنج را زعفرانی کنید و نیمی را ساده قرار دهید و روی مرغ ریخته و بگذارید تا پخته شود. برای پخت ته انداز مرغ با شوید حتما باید از شعله پخش کن استفاده کنید، زیرا باید مرغ با حرارت کم پخته و برشته شود. شما میتوانید از هر قسمت مرغ که دوست دارید استفاده کنید.
اگر میهمانی در پیش دارید و دوست دارید با طبخ غذایی خوشمزه و متنوع، سلیقه خود را به رخ بکشید پس پیشنهاد این بخش مناسب شما خواهد بود. در این قسمت میخواهیم طرز تهیه مرغ طعم دار در فر که یکی از غذاهای محبوب حتی در کشورهای دیگر است را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
سس آلفردو یک سس خوشمزهٔ ایتالیایی و مناسب برای انواع پاستا میباشد. این سس را بیشتر با پاستای فتوچینی درست میکنند و در کنار آن میگو و یا فیله مرغ کبابی نیز میگذارند. ولی این سس به تنهایی نیز غذای مناسبی برای گیاه خواران میباشد.
مرغ شکم پر گیلانی با مواد ترش و سبزی معطر تهیه میشود. اما نوع سبزیهای محلی و خوش عطر آن با مازندران متفاوت است.
چلو مرغ شباهت زیادی به زرشک پلو با مرغ دارد، البته همانطور که اشاره شد در دستور تهیه چلو مرغ زعفرانی به جای استفاده از رب گوجه فرنگی از زعفران استفاده میشود. این دستور بیشتر در رستورانها مورد استفاده قرار میگیرد و به همین دلیل از این غذای خوشمزه و مجلسی میتوانیم برای انواع مجالس و مهمانیهای خود استفاده کنیم.
مرغ روشهای مختلفی برای پخت دارد یکی از روشها مرغ زعفرانی است.
چلو مرغ عربی یک غذای خوشمزه و اسپایسی است که برای پخت آن مرغ را با سسی مخصوص مزهدار میکنند و برنج با ادویه و کره پخته میشود که عطر بینظیری دارد.
خورش مرغ و قارچ یکی از انواع خورشتهای خوشمزه و مقوی ایرانی است که به دلیل داشتن قارچ و مرغ دارای پروتئین بسیار زیادی است.
کوکو مرغ یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی است که برای تهیه آن از ترکیب مرغ پخته با زعفران، پیاز داغ، زرشک، تخم مرغ و... استفاده میشود.
مرغ با سس سماق یکی از انواع روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ با پیاز فراروان و سسی از سماق و رب انار داخل فر طبخ میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
سینه مرع شکم را میتوانید در هر ابعاد که دوست دارید تهیه کنید و به همراه یک زرشک پلو خوشمزه سرو کنید. اگر دوست دارید در غذاهای خود تنوع غذایی ایجاد کنید سینه مرغ شکم پر یکی از بهترین گزینهها میباشد.
مرغ با سس زرشک یکی از انواع روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ با سسی مخلوط از سبزیجات تهیه میشود و بسیار خوشمزه و مجلسی است.
برگر مرغ و قارچ یکی از برگرهای بسیار خوشمزه و ساده و رستورانی است.
مرغ کاری یا چیکن کاری یکی از انواع روشهای پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با ادویه کاری، فلفل، شیر و خامه تهیه میشود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
جوجه تابهای با مرغ چرخ کرده یکی از روشهای بسیار خوشمزه و نرم و آبدار برای تهیه یک غذای سنتی ایرانی داخل تابه است.
علاوه بر، غذاهای خوشمزهای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذاهای فست فودی و اسنکها حسابی باز کرده است.
مرغ دودی نوعی روش طبخ مرغ است که در آن برای طعمدار کردن مرغ از دود زغال گداخته استفاده میشود و به همین دلیل مرغ طعمی خاص و خوشمزه خواهد داشت.
مرغ با سس انار یکی از روشهای متنوع طبخ مرغ است که در آن مرغ همراه با پیاز، رب انار و انار دانه شده طبخ میشود و غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است.
پخت مرغ با فر یکی از انواع طبخ مرغ است که در آن مرغ با روشی سالم و بدون نیاز به سرخ کردن و استفاده از روغن پخته میشود که بسیار خوشمزه و مجلسی است.
سوپ قارچ یکی از انواع سوپهای خوشمزه و پرطرفدار است که برای تهیه آن از ترکیب قارچ و مرغ با شیر و خامه استفاده میشود و یک سوپ غلیظ و مجلسی است.
مرغ نمکی نوعی روش پخت مرغ است که در آن شکم مرغ را با مواد مختلف پر میکنند؛ سپس مرغ را روی نمک داغ طبخ میکنند، بدون اینکه مرغ شور شود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ