خورش مرغ و قارچ یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و مقوی ایرانی است که به دلیل داشتن قارچ و مرغ دارای پروتئین بسیار زیادی است.
اخبار مشابه
در این قسمت می‌توانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده نمایید.
این خورش را می‌توانید با گوشت قرمز یا گوشت مرغ تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش لوبیا سبز در ادامه با ما همراه باشید.
برای تهیه این خورش به زمانی کمتر از یک ساعت احتیاج داریم در نتیجه این غذا نسبت به دیگر غذا‌ها سریعتر آماده می‌شود. در این غذا سینه مرغ را بهتر است به قسمت‌های ۲ سانتی خرد کنید.
مرغ شکم پر گیلانی با مواد ترش و سبزی معطر تهیه می‌شود. اما نوع سبزی‌های محلی و خوش عطر آن با مازندران متفاوت است.
نثار پلو را می‌توانید برای مجالس خوب تهیه کنید، زیرا در گذشته یک غذای بسیار مجلسی بوده که در زمان مهمانی‌ها و عروسی‌های تهیه می‌شدند است.
کباب‌ها انواع مختلفی دارند و با گوشت یا مرغ تهیه می‌شوند و شما می‌توانید در طعم‌ها و مزه‌های مختلف این کباب‌ها را مزه دار کنید و از طعم بی نظیر این غذا لذت ببرید.
خورش قیمه اردبیلی یکی از انواع خورشت‌های ایرانی است که شباهت زیادی با قیمه مرسوم دارد با این تفاوت که به جای گوشت خورشتی از گوشت چرخ کرده برای تهیه آن استفاده می‌شود.
خورش نخود سبز یکی از انواع خورشت‌های اصیل و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب نخود سبز با گوشت و سبزی تهیه می‌شود و بسیار مقوی و پر خاصیت است.
این غذا بسیار جدید و خوش طعم است و اگر می‌خواهید یک غذای ابتکاری جدید در خانه تهیه کنید حتما کباب بادمجان با مرغ را تست کنید.
مرغ کاری یا چیکن کاری یکی از انواع روش‌های پخت مرغ است که از ترکیب مرغ با ادویه کاری، فلفل، شیر و خامه تهیه می‌شود و بسیار خوش طعم و خوشمزه است.
خورش شیرین قاتوق یکی از غذاهای سنتی و بسیار خوشمزه گیلانی است که طعم ملسی دارد و از ترکیب مرغ با آلو، قیصی، کشمش پلویی و... تهیه می‌شود.
خورش گوجه بادمجان یکی از خورشت‌های سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که می‌توانید آن را بدون گوشت تهیه کنید و از خوردن این خورش خوشمزه لذت ببرید.
بعد از این که خورشت جا افتاده و روغن انداخت باید چوب دارچین را خارج کنید و به مواد کمی زعفران اضافه کنید.
برای تهیه خورش جعفری مجلسی ابتدا جعفری را تمیز بشورید و بگذارید خشک شود و بعد ریز خرد و ساطوری کنید، سپس جعفری را در تابه به همراه روغن روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رنگ سبزی کمی تیره شود.
خورش آلو مازندارنی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی متعلق به خطه شمال کشور و استان مازندران است که آلو بخارا، زرشک و رب انار از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا هستند.
خورش آلو و قیسی یکی از خورشت‌های بسیار خوشمزه و مجلسی می‌باشد که بیشتر از ران مرغ برای این غذا استفاده می‌شود و شما می‌توانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی‌ها تهیه کنید.
خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه و بسیار محبوب کردی است که شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد و از ترکیب تره با گوشت، پیاز، لوبیا سفید و... تهیه می‌شود.
قرص استاک عصاره مرغ و سبزیجات است که به صورت خشک و فشرده تهیه می‌شود و برای تهیه انواع غذا مانند سوپ، آش، خورش و... کاربرد دارد.
مرغ رستورانی یکی از روش‌های گوناگون پخت مرغ است که در آ مرغ با سبزیجاتی مانند فلفل دلمه‌ای و هویج طبخ می‌شود و بسیار خوشمزه و خوش طعم است.
علاوه بر، غذا‌های خوشمزه‌ای مثل مرغ سوخاری، قارچ و پیاز سوخاری و بال سوخاری و … سیب زمینی سوخاری هم جای خودش را بین غذا‌های فست فودی و اسنک‌ها حسابی باز کرده است.
خورش کدو حلوایی یکی از انواع خورشت‌های سنتی ایرانی است که کدو حلوایی از ترکیبات اصلی آن به شمار می‌رود و طعم ملس و دلچسبی دارد.
کوفته قلقلی با مرغ نوعی کوفته است که با گوشت چرخ کرده مرغ تهیه می‌شود و همراه با سس مخصوص آن نوعی خورش خوشمزه و مجلسی است.
خورش مرغ و به یکی از انواع روش‌های پخت مرغ است که در ترکیب با میوه به تهیه می‌شود و به همین دلیل طعم بسیار دلچسبی دارد.
خورش آلو اسفناج یکی از انواع خورش‌های خوشمزه و محبوب ایرانی است که اسفناج ترکیب اصلی آن است و به همین دلیل سرشار از آهن و مواد مغذی است.
خورش گل‌کلم یکی از خورشت‌های خوشمزه ایرانی است که برای تهیه آن از گل‌کلم استفاده می‌شود و می‌توان گفت یک غذای کامل و سرشار از خاصیت است.

تمامی حقوق این سایت متعلق به آی‌لوک می‌باشد. سایت مپ