ابتدا غذا را از روی اجاق بردارید و کناری قرار دهید تا کمی سرد شود. سپس از این راهحلها استفاده کنید. چند تکه یخ را داخل ظرف حاوی سوپ یا خوراک پرچرب بریزید، سپس به سرعت آنها را خارج سازید. اگر لازم بود، این کار را چند بار تکرار کنید. با انجام هر دو روش میبینید که هر بار مقداری چربی، روی برگ کاهو یا یخ، لایه میبندد.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که دائماً هوس مواد غذایی مختلف را میکنید یا اینکه اصلا هوس میکنید همه چیز بخورید، باید بدانید که صدای هشدار از طرف بدنتان برای شما به صدا در آمده است. در این مطلب درباره هوس چیپس و سیب زمینی سرخکرده نکتهای را گفتهایم که در ادامه میخوانید.
چیپس سیب زمینی و فامیل مشهورش سیب زمینی سرخ کرده، از غذاهایی هستند که زیاد هوسشان به سراغ افراد میآید، اما تمام کردن کل یک بسته در یک چشم بهم زدن میتواند نشانه کمبود چربیهای سالم در بدن باشد.
مواد غذایی مثل ماهی و میگو فسادپذیری بیشتری دارد و باید در خرید و سپس نگهداری آنها در یخچال دقت بیشتری شود. غذاهای دریایی نباید بیشتر از یک یا دو روز در یخچال نگهداری شود.
تقریبا ۲۷ درصد از بزرگسالان دچار یبوست و علائم همراه با آن مانند نفخ و گاز معده میشوند. با افزایش سن یا کاهش فعالیت بدنی، احتمال بروز این مشکل بیشتر خواهد بود. مصرف بعضی از غذاها به رفع یا کاهش مشکل یبوست کمک میکند، در حالیکه بعضی دیگر آن را تشدید میکند.
اگر شیرخشک را صبح و قبل از صبحانه مصرف کنید، تاثیر بیشتری بر روی چاقی صورت دارد. در زمان شب همزمان با چاق شدن صورت، سایر قسمتهای بدن هم چاق میشوند.
اگر میخواهید متابولیسم خود را فعال نگه دارید و از تحلیل رفتن توده عضلانی بدن جلوگیری کنید، مصرف پروتئین ضروری است. ماست یونانی، حبوبات، تخم مرغ، پنیر، ماهی، گوشتهای بدون چربی و مرغ منابع غنی پروتئین هستند.
اگر تمایل دارید به سنگ کیسه صفرا، ضربان قلب نامنظم، افسردگی و خستگی مزمن دچار شوید، رژیم HCG را امتحان کنید! سازمان غذا و داروی امریکا توصیه میکند که به هیچ وجه از رژیم HCG برای کاهش وزن استفاده نکنید، چرا که بدن را در معرض خطر مشکلات جدی قرار میدهد.
فخار گفت: در کل همه آلایندههای محیطی و به طور صد درصدی ژنتیک در بروز آلرژی تاثیرگذارند. تاثیر ژنتیک به حدی است که بچههایی که والدین آنها دچار آلرژی غذایی هستند ریسک بروز آلزژیک در آنها بیشتر میشود. هر چه فرد به سمت تغذیه سالم و مصرف سبزیجات، میوه و پروتئین کافی برود و از خوردن فست فود و انواع غذاهایی که افزودنی کمتری دارند بپرهیزد احتمال بروز آلرژی در وی کمتر میشود.
اگر تا به حال بعد از صرف وعده غذا دچار سوءهاضمه یا نفخ شدهاید، ممکن است به این دلیل باشد که در غذا خوردن زیادهروی کردهاید. علاوه بر این، پرخوری میتواند باعث افزایش دریافت کالری و در نتیجه چاقی شود و به بدن آسیب بیشتری برساند.
وقتی همیشه غذاهای یکسانی میخورید تاثیر مثبت انواع باکتریهای خوب روده دشوار یا غیر ممکن میشود. به گفته برخی از کارشناسان این وضعیت حتی میتواند بر سیستم ایمنی بدن تاثیر منفی بگذارد و خطر ابتلا به بیماریهای مختلف را افزایش دهد.
گوشت یکی از منابع اصلی پروتئین است و اگر یکباره از رژیم غذایی تان حذف شود، بدن تان ممکن است در واکنش به آن وارد حالت بقا شود. اگر مصرف گوشت را به کلی کنار بگذارید، ممکن است به سیر کردن خودتان با هر خوراکی نه چندان سالمی که در دسترس باشد، روی آورید.
به گفته محققان، یک رژیم غذایی سالم میتواند در کاهش خطر مرگ زودرس موثر باشد.
اگر نگران میزان کالری و یا قند مصرفی در رژیم غذایی خود هستید، در اینجا لیستی از میزان قند و کالری موجود در میوهها برای شما لیست شده است.
مصرف مواد غذایی و مکملهایی خاص و همچنین ورزش کردن ممکن است به محافظت از تارهای موی شما در برابر ریزش کمک کنند.
اگر فکر میکنید تنها منبع دریافت کلسیم محصولات لبنی هستند، در اشتباه هستید.
اگر شما هم از آن دسته افزادی هستید که به تنوع غذایی اهمیت بالایی میدهید میتوانید این غذای لذیذ و خشومزه را هم در منوی غذایی تان قرار دهید.
مصرف برنج خام یا نیم پز میتواند خطر مسمومیت غذایی را افزایش دهد. این به این دلیل است که برنج میتواند حاوی باکتریهای مضر مانند باسیلوس سرئوس (B. cereus) باشد. B.cereus نوعی باکتری است که معمولا در خاک یافت میشود و میتواند برنج خام را آلوده کند. این باکتری میتواند هاگ تشکیل دهد، که میتواند به عنوان یک سپر عمل کند و به B.Cereus اجازه میدهد تا از پخت و پز زنده بماند.
همیشه گفته میشود سبزیها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزیها این موضوع درست باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن میشود.
اگر مغز خود را با مواد مغذی مناسب تأمین نکنید، علائم مختلفی از جمله مشکلات حافظه، خستگی و تمرکز را احساس خواهید کرد.
درحالی که این روزها ماستهای سرشار از پروبیوتیک بهعنوان منبع غذایی اصلی برای دریافت پروبیوتیکها مورد توجه مردم جهان قرار گرفتهاند، اما پنیرهای چدار، گودا، کوتاژ و... هم حاوی پروبیوتیکها هستند و مقادیر غنیشده پروبیوتیکها به بعضی از پنیرهای دیگر اضافه میشوند. پروبیوتیکها میتوانند تولید اسیدهای چرب زنجیره کوتاه را در بدن افزایش دهند و از این طریق به ارتقای سلامت رودهها کمک کنند.
یک دلیل کمتر شایع هوس کردن نوشابه کمبود کلسیم است. اسید فسفریک موجود در نوشیدنی گازدار میتواند کلسیم و منیزیم را از استخوانها بشوید.
اگر پوست چرب دارید، حذف روغن از رژیم غذایی شاید به نظر شما تنها راه چاره باشد؛ اما فراموش نکنید که شما هنوز هم به چربیهای سالم و ضد التهاب مانند آووکادو، روغن زیتون، ماهی و آجیل نیاز دارید. با این حال غذاهای روغنی و فوقفرآوریشده مانند سیبزمینی سرخشده را محدود کنید و مصرف شکر را به حداقل برسانید.
سمیرا مرادی، متخصص تغذیه عنوان کرد: فراموش نکنید که وضعیت پوست فقط به خوراکیهایی که میخورید مربوط نیست و نوشیدنیها نیز روی آن تأثیر میگذارند، حتماً میزان توصیهشده دو لیتر آب در روز را مصرف کنید و با آبرسانی به پوست و هیدراته نگه داشتن بدنتان، آن لکههای کبود آزاردهنده را ازبین ببرید.
مطالعات نشان دادهاند که فیبر غذایی میتواند با التهابات داخلی بدن مبارزه کند و این کار را از طریق سوخترسانی به باکتریهای مفید روده و تقویت سیستم ایمنی مرتبط با دستگاه گوارش انجام میدهد. تقویت سیستم ایمنی مرتبط با رودهها برای تقویت سیستم ایمنی کلی بدن و همچنین مبارزه با عفونتها ضروری است.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ