مدیر گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مزایای مصرف حبوبات، گفت: حبوبات دارای مقادیر بالای فیبر غذایی هستند و احتمال ابتلا به بیماریهای غیرواگیر از جمله دیابت و انواع سرطان را کاهش میدهند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
پژوهشگران دریافتند که دانههای آفتابگردان بالاترین پروتئین و چربی را دارند، درحالیکه دانههای کدو بالاترین محتوای رطوبت و پتاسیم را دارند – و دانههای هندوانه بیشتر سطح کلسیم را.
شاید اسم لوبیا عروس کمتر به گوش شما خورده باشد که ارزش غذایی بالایی دارد و برای سلامتی بدن گزینه بسیار خوبی میباشد، زیرا حاوی آهن و فیبر میباشد و میتواند نقش مهمی در گوارش داشته باشد.
لپه در بین حبوبات ارزش غذایی فراوانی دارد و دارای خواص مفیدی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند؛ بنابراین لپه را در برنامه غذایی خود قرار دهید و در غذاهای مختلفی مانند خورش قیمه از آن به مقدار لازم و معین استفاده کنید.
خوراک بروکلی یک غذای بسیار لذیذ است که استفاده از کلم بروکلی در کنار مرغ باعث شده این غذای خوشمزه ارزش غذایی بسیار بالایی داشته باشد.
این مواد غذایی ممکن است در رژیم بسیاری از افرادی که از برنامه غذایی متداول پیروی میکنند، وجود نداشته باشد، اما جایگزین گوشت در رژیم گیاهخواری است.
نان جزو لاینفک از رژیم غذایی ماست که بخش زیادی از انرژیمان را تأمین میکند. نانهای مختلف بسته به آردشان ارزش غذایی و کالری متفاوتی دارند. کالری نان به مواد تشکیل دهنده آن بستگی دارد. نان معمولا ترکیبی از آب، آرد، خمیر مایه، نمک و روغن است؛ در برخی نانها از مواد دیگری مانند شکر هم استفاده شود؛ بنابراین کالری انواع نان با یکدیگر متفاوت است. در اینفوگرافیک زیر کالری نانهای مختلف را میبینید.
پخت با مایکروویو منجر به تغییرات شیمیایی قابل ملاحظه ای در مواد غذایی نمی شود. لیپیدها (چربی ها) در طی پخت با مایکروویو در سویا، زرده تخم مرغ و گوشت پایدار است.
گوجه سبز دارای خواص بسیار و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. دارای کالری بسیار و در هر ۱۰۰ گرم آن ۵ درصد ویتامین آ، پنج درصد کلسیم، سرشار از ویتامین ب و پنج درصد آهن و دارای نیاسین و ۱۳ درصد ویتامین ث، ۲ درصد فسفر و ۳.۶ درصد پتاسیم برای هر فرد تأمین میشود.
اگرچه چیپس و پُفک امروز یکی از اسنکهای بسیار محبوب میان مردم شناخته میشود، این دو ماده غذایی کم ارزش مضراتی هم برای سلامتی انسان دارند که حذف آنها از سبد غذایی امری غیر معقول نخواهد بود.
با ارزش غذایی حبوبات بیشتر آشنا شوید
اهواز- مدیر کارخانه خوراک دام شعیبیه گفت: با تلاش محققان نیشکری در شرکت تهیه و خوراک دام شعیبیه، در سال تولید دانشبنیان، نهادهای جدید با ارزش غذایی بالا برای دام تولید شد.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1401/11/17
خرما از آن دسته مواد غذایی است که همیشه در مورد فواید و ارزش غذایی آن شنیدهاید؛ ولی در این مطلب عوارض احتمالی زیادهروی در مصرف خرما را میخوانید.
فلافل در اصل یک غذای عربی است که در ایران نیز پرطرفدار است، این غذا به علت استفاده از نخود پخته در تهیه آن ارزش غذایی بالایی نسبت به دیگر ساندویچهایی که از بیرون تهیه میکنیم دارد و پر فایدهتر است. اما ادویه فلافل شامل چه چیزهایی میشود؟
چای ماسالا از ارزش غذایی زیادی برخوردار است. کالری آن پایین است و در عین حال بدون شکر و چربی میتواند به کاهش وزن کمک کند.
رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به وفور کالا در بازار، گفت: در ۲۰ روز اخیر به دلیل افزایش نرخ ارز، قیمت حبوبات و برنج خارجی ۱۰ تا ۱۲ گران شد اما باقی کالاها تغییر قیمتی نداشته اند.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1401/10/19
همیشه گفته میشود سبزیها را خام بخورید تا مواد مغذی بیشتری به بدنتان برسد. شاید درباره بیشتر سبزیها این موضوع درست باشد، اما سبزیهایی هم وجود دارد که پختن آن، باعث افزایش ارزش غذایی آن میشود.
گیاه کینوا ضمن داشتن ارزش غذایی بسیار بالا از نظر پروتئینی بسیار غنی و یک گیاه دارویی با ارزش غذایی بالا محسوب میشود.
باید دانست که هر نوع صبحانهای ارزش غذایی ندارد و بعضی عادتهای اشتباه در این زمینه مانع بهرهمندی فواید صبحانه خواهند بود.
کیوی میوه عجیب و غریبی است. ویتامین ث آن دوبرابر پرتقال است، فیبر پوست کیوی دوبرابر خود کیوی ارزش غذایی دارد.
سالاد نخود یکی از انواع سالادهای گیاهی است که با داشتن نخود در ترکیباتش سرشار از پروتئین و مواد مغذی است و ارزش غذایی بالایی دارد.
بهترین روش نگهداری از پیاز برای حفظ ارزش غذایی آن
بهترین روش نگهداری از پیاز برای حفظ ارزش غذایی آن
فست فودها برخلاف ظاهر زیبایی که دارند، ارزش غذایی پایینی دارند و ویتامین و املاح مورد نیاز بدن را تأمین نمیکنند و همچنین مصرف مداوم آنها باعث بروز اختلالات رشد در کودکان و نوجوانان بهویژه در سنین بلوغ میشود.
پوست هندوانه دارای ارزش غذایی شگفتانگیزی است. کاروتنهای این ماده در بدن به ویتامین A، ویتامین C، پتاسیم، منیزیم و چندین نوع از ویتامینهای گروه B تبدیل میشوند. همچنین فیبر آن نسبت به گوشت صورتی رنگ آن بسیار بیشتر است و فیبر به طرق مختلف به سلامت روده و سلامت عمومی کمک میکند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ