یافتهها نشان دادند شرکت کنندگانی که ۲۰ درصد یا میزان بیشتری از کالری روزانهشان را از غذاهای فوق فرآوری شده دریافت میکردند در مقایسه با افرادی که رژیمهای غذایی حاوی غذاهای فرآوری شده اندکی بودند کاهش بسیار سریعتری در عملکرد شناختی طی ۶ تا ۱۰ سال داشتند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
افراد مبتلا به بیماری کلیوی پیشرفته باید مصرف موز و سایر غذاهای حاوی پتاسیم را محدود کنند تا از کلیهها و قلب خود در برابر آسیب محافظت کنند.
خوردن غذاهای حاوی فیبر به کاهش تجمع چربی در اطراف شکم کمک زیادی میکند. از طرف دیگر فیبر موجب میشود تا برای مدت زمان طولانی تری احساس سیری داشته باشید. فیبر با اتصال به اسیدها صفراوی مورد نیاز برای هضم چربی، جذب چربی در بدن را کاهش میدهد. از طرف دیگر فیبر به قند و کربوهیدرات نیز متصل میشود. موجب میشود که جذب آنها در جریان خون به تأخیر بی افتد و آهستهتر انجام شود.
بر اساس نتایج تحقیقات جدید، خوردن بیشتر غذاهای سازگار با محیط زیست میتواند به شما کمک کند زندگی طولانیتر و سالمتری داشته باشید.
به دلیل وجود تقویت کنندههای مصنوعی طعم، قند و چگالی و کالری در غذاهای فوق فرآوری شده افزایش وزن یکی از مهمترین این تاثیرات است. این افزودنیها برخی از اثرات مستقیم بر مغز و همچنین میکروبیومهای ما دارند؛ بنابراین ما فکر میکنیم امولسیفایرها، مولکولهایی که چربیها را به آب متصل میکنند، کمی شبیه مواد شوینده هستند.
با خوردن فلفل، لبهایت میسوزد، زبانت آتش میگیرد و غشاهای مخاطی که از ریهها در برابر تهدید محافظت میکنند، آبریزش بینی شما را تحریک میکنند. با خوردن فلفل، رگهای خونی منبسط میشوند و بدن شما احساس میکند که در حال آتش گرفتن است بنابراین برای کمک به خنک شدن بدن، تعریق آغاز میشود.
خوردن میوههایی مانند گرمک، طالبی، خربزه، موز و سیب زمینی حاوی پتاسیم هستند، در فصل گرم تابستان توصیه میشود، زیرا نیاز بدن به آب را در گرما تامین میکنند.
گاهی افراد توجهی به کالری غذاها نمیکنند و در دوران کاهش وزن خود به سراغ مواد غذایی فرآوری شده و پرکالری میروند و متوجه این نیستند که همین مواد غذایی، در میزان کم هم اثر منفی در رژیم لاغری آنها دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تاکید کرد: مصرف نمک، غذاهای شور و تنقلاتی مانند چیپس شور و آجیل شور را باید در تابستان محدود کرد و بیشتر از آجیل خام استفاده کرد.
خوردن غذاهای پر نمک، به ویژه در هوای گرم، میتواند منجر به احتباس آب، تورم و نفخ شود. بهتر است غذاهای خود را با نمک کمتری مصرف کنید.
فخار گفت: در کل همه آلایندههای محیطی و به طور صد درصدی ژنتیک در بروز آلرژی تاثیرگذارند. تاثیر ژنتیک به حدی است که بچههایی که والدین آنها دچار آلرژی غذایی هستند ریسک بروز آلزژیک در آنها بیشتر میشود. هر چه فرد به سمت تغذیه سالم و مصرف سبزیجات، میوه و پروتئین کافی برود و از خوردن فست فود و انواع غذاهایی که افزودنی کمتری دارند بپرهیزد احتمال بروز آلرژی در وی کمتر میشود.
عرق کردن، درد معده، سردرد. متخصصان توضیح میدهند که از نظر فیزیولوژیکی زمانی که غذایی تند میخورید چه اتفاقی در بدن تان رخ میدهد و ممکن است برای سلامتی شما چه معنایی داشته باشد.
چینیها به خوردن غذاهای عجیب و غریب شهرت دارند و برخی معتقدند که کرونا نیز به دلیل خوردن خفاش در چین شیوع پیدا کرد. در این ویدیو حالا ذوق یک کودک چینی در حین خوردن قورباغه را میبینید.
تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان بهخصوص در وعده سحری از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی گمان میکنند با کامل خوردن وعده افطار، میتوانند سحری را حذف کنند که کاملا اشتباه است.
در طول سفر ممکن است غذاهایی، چون فست فود، همبرگر، چیپس و... توجه شما را به خود جلب کند، اما این غذاها یکی از بدترین انتخابها برای سفر باشند، زیرا با روغن ناسالم و زیادی تهیه میشوند و در طول سفر ممکن است سبب دردهای معده و شکمی شوند. همچنین خوردن غذاهای چرب و نمکی میتواند باعث کمآبی و تشنگیتان در طول سفر شود.
چینیها که همیشه با خوردن غذاهای عجیب معروفند اینبار با سرو ماهی زنده در رستوران سوژه فضای مجازی شدند.
براساس نتیجه یک مطالعه تازه بر روی بیش از ۱۹۷ هزار نفر در بریتانیا که بیش از نیمی از آنان زن بودند خوردن زیاد مواد غذایی فوق فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان و مرگ ناشی از سرطان به ویژه سرطان تخمدان را افزایش میدهند.
یکی از عادتهای بد ما ایرانیها در هنگام گرسنگی خستگی بیش از اندازه، ذوق خوردن و در مواقعی که بسیار عجله داریم فوت کردن غذاهای بسیار داغ است که در ادامه این مطلب با برخی از عوارض فوت کردن و دمیدن بر روی خوراکیها و نوشیدنیهای داغ آشنا میشوید.
غذاهای حاوی کلاژن نیز مانند مکملهای کلاژن به عنوان راهی برای تقویت تولید کلاژن در بدن پیشنهاد شدهاند، هر چند که پژوهشهای علمی چندانی وجود ندارد که ثابت کرده باشد خوردن این غذاها میتواند به طور مستقیم به سلامت پوست یا مفصل سود برساند.
هوا که سرد میشود، لازم است قوای جسمانی نیز تحمل سرما را داشته باشد. از همین رو، خوردن غذاهای ویژه این روزها، توصیه میشود.
رومیان باستان همیشه با موشها مشکل داشتند. راهحل چه بود؟ شکم آنها را پر کنند و آنها را بخورند! در روم باستان، موشهای خانگی را میگرفتند و آنها را با آجیل و میوهی درخت بلوط تغذیه میکردند تا قبل از خوردن چاق و چله شوند.
خوردن غذاهای تند در دوران بارداری بیخطر است. اما بهتر است در این دوره از خوردن آن اجتناب کنید. هرچند خوردن غذاهای تند بر رشد جنین در ۹ ماه هیچ تاثیری ندارد. اما اگر ادویه جات مختلف مصرف میکنید و میل به غذاهای تند دارید بهتر است به مقدار کمتری از آن مصرف کنید. تا حدی که به طور کامل از خوردن چنین غذاهایی دست بردارید.
چربیهای ترانس مصنوعی با پمپاژ هیدروژن به روغنهای غیراشباع مانند روغن سویا و ذرت، ساخته میشوند تا آنها را به چربیهای جامد تبدیل کنند. آنها در بسیاری از غذاهای فراوری شده مانند مارگارین، میانوعدهها و محصولات پخته شده بستهبندی شده وجود دارند. با این حال، مطالعات نشان داده است که مصرف چربی ترانس باعث التهاب میشود و آثار منفی بر سلامت قلب دارد.
خوردن غذاهای فرآوری شده به مغز شما آسیب میرساند. حتی «۲ شیرینی کوکی» میتواند بر سلامتی تاثیر بگذارد.
یکی از دلایلی که ممکن است برخی از خوردن برخی میوهها اجتناب کنند این است که میترسند قند موجود در میوه بر سلامت آنان تاثیر منفی بگذارد. برخلاف شکر اضافه شده در غذاهای بسیار فرآوری شده، قند موجود در میوهها به طور طبیعی وجود دارد و دلیلی برای وسواس در مورد آن وجود ندارد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ