قیمت موادغذایی در سال ۲۰۲۳ با نزدیک شدن به رکود کاهش مییابد.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
کلم بروکلی، آووکادو، دانه چیا یا پرتقال سرشار از ویتامین C، کدام یک برای بدن مفیدتر است؟ محققان دانشگاه ویلیام پاترسون در نیوجرسی در جستجوی سالمترین ماده غذایی جهان، ۴۱ نوع میوه و سبزیجات را مورد بررسی قرار دادند و با یکدیگر مقایسه کردند.
دبیر فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران از مصرف گوشت های برزیلی در صنایع غذایی خبر داد و گفت: مسئولان اعلام کنند که این گوشت در کدام صنعت مورد استفاده قرار می گیرد.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/04/31
داشتن وزن مناسب و ورزش کردن از جمله عواملی هستند که به درمان کبد چرب کمک میکنند.
توصیه ما این است که رژیم غذایی مدیترانهای را با کمک گرفتن از یک متخصص تغذیه اتخاذ کنید، زیرا افراد مواد مغذی را بر اساس غذا، سیستم گوارشی، ژنوتیپ فرد و احتمالا میکروبیوم وی به روشهای مختلف جذب میکنند. ژنوتیپژنوتیپ به کل یا قسمتی از اطلاعات ژنتیکی یک فرد، گفته میشود.
با استفاده از این روش آزمایش مشخص شد افرادی که فلاوانول مصرف می کنند فشار خون پایین تری دارند و از حافظه بهتری در مقایسه با افرادی که فلاوانول کم تری مصرف می کنند برخوردار هستند.
یکی از مشکلات مواد غذایی تازه و طبیعی این است که به راحتی خراب و فاسد می شوند. غذاهایی که برای مدت طولانی نگهداری میشوند، غذاهایی هستند که رطوبت کمی دارند و به دما حساس نیستند. منبع: تبیان
متخصصان تغذیه مصرف میوه و سبزیجات را به منظور داشتن یک رژیم غذایی سالم توصیه میکنند. به طور مثال یک سیب بزرگ حاوی حدود ۳۴ گرم کربوهیدرات است و یک گوجه فرنگی بزرگ حدود ۷ گرم کربوهیدرات دارد.
نعناع معروفترین سبزی بهاری است. این گیاه مفید حاوی آنتیاکسیدانی به نام رزمارینیک اسید است که میتواند علائم آلرژی فصلی را تسکین دهد. منتول موجود در آن یک ضد احتقان طبیعی است و همچنین قادر است ناراحتیهای معده را بهبود ببخشد.
همه ما با این ماده غذایی پرفایده آشنا هستیم و میدانیم که این خوراکی بهاری سرشار از ویتامین A و آنتیاکسیدانهای مختلف است. هویج برای حفظ سلامت مو، پوست و ناخن یک انتخاب عالی است و از همین رو به عنوان یک اکسیر ضد پیری شناخته میشود. همچنین هویج یک مبارز قوی در برابر سرطان است.
یکی از چالشبرانگیزترین مباحث مواد غذایی موضوع روغن است و این پرسش برای همه مطرح است که کدام روغن برای مصرف بهتر است؟ البته این امر نه تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای پیشرفته نیز هنوز مورد بحث است.
سبزیجات جزء سالمترین خوراکیها هستند که بهدلیل ویتامینها و فیبر فراوان توصیه میشود در رژیم غذایی گنجانده شود. بسیاری از سبزیجات این ویژگی را دارند که میتوان بهشکل خام و پخته مصرف کرد. گرچه طبخ بعضی سبزیجات ارزش تغذیهای آنها را افزایش میدهد در مورد بعضی دیگر بهتر است خام مصرف شوند.
طبق اطلاعات سازمان کنترل و پیشگیری از بیماری ها، اگر بعضی از غذاها را در طبقه بالای فریزر قرار دهید، باعث آسیب به بدن میشوید و همین اشتباه ساده در نگهداری از ماده غذایی باعث پخش شدن باکتری خطرناک و ابتلا به بیماریهای جدی میشود، اما به نظر شما کدام غذا است که هرگز نباید آن را در طبقه بالای فریزر بگذاریم؟ برای اطلاع از پاسخ با ما در این بخش همراه باشید.
سبزیجات جزء سالمترین خوراکیها هستند که بهدلیل ویتامینها و فیبر فراوان توصیه میشود در رژیم غذایی گنجانده شود. بسیاری از سبزیجات این ویژگی را دارند که میتوان بهشکل خام و پخته مصرف کرد. گرچه طبخ بعضی سبزیجات ارزش تغذیهای آنها را افزایش میدهد در مورد بعضی دیگر بهتر است خام مصرف شوند.
به گفته سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) حدود یکسوم کل مواد غذایی تولید شده هر ساله از بین میرود یا هدر میشود. ضایعات جهانی مواد غذایی در سال ۲۰۱۷ تقریبا همان مقدار دیاکسید کربنی تولید کرد که مجموع انتشار گازهای گلخانهای ایالات متحده و اتحادیه اروپا بود.
برای کمک به کنترل شدت و فرکانس برخی از نشانههای بیش فعالی، تاکید متخصصان بر تمرکز والدین روی تغذیه کودکان است. اما قبل از ارائه لیست خاص غذایی برای مبتلایان به بیش فعالی باید این نکته را تاکید کرد که واکنش هر کودک به مواد غذایی خاص، متفاوت است.
کربوهیدراتها در انسداد عروق و کانالهای نخاعی تاثیر دارند، کاهش الاسیسیتی رگها معمولا به علت افزایش سن، تجمع تجربی در داخل رگها (بهعلت چاقی و مصرف زیاد چربیهای اشباع مانند دنبه، چربیهای موجود در گوشتهای گوسفند، جگر و...) ایجاد میشود و میتوانند پلاکهایی را با عنوان پلاکهای قلبیوعروقی در داخل عروق ایجاد کرده و فرد را مستعد انسدادهای قلبی کنند.
ما مواد غذایی غنی از پروتئین را مورد تجزیه و تحلیل قرار میدهیم تا درک کنیم کدام یک از مواد مغذی، سالم و پایدار هستند و به آینده سفر میکنیم تا دریابیم چه گزینههایی وجود خواهند داشت.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالات متحده خاطرنشان کرد: کلید دریافت بیشترین بهره از میوهها و سبزیجات جایگزینی آنها با غذاهای پرکالری است. این مواد غذایی بسیاری از مواد مغذی ضروری را فراهم میکنند و در عین حال دارای مقادیر کمی چربی، کالری و سدیم هستند.
کمر درد به صورتهای مختلف در افراد دیده میشود. گاهی به صورت گرفتگیهای ناگهانی یا دردهای شدید و زودگذر که ممکن است بین چند روز تا چند هفته طول بکشد. اما درد آن اغلب به گونهای است که مانع از انجام فعالیتهای فرد خواهدشد.
کمر درد مشکل رایجی است که بسیاری از ما بارها آن را تجربه کردهایم. البته بعضی افراد به طور مزمن دچار این بیماری هستند. تغذیه میتواند در هر کدام از انواع کمر درد نقش مهمی داشته باشد. به این ترتیب برای کاهش میزان درد به افرادی که دچار کمر درد مزمن هستند توصیه میشود رژیم غذایی خاصی در پیش بگیرند.
همه بچهها به چربیهای مغذی برای مغزشان، به کلسیم برای استخوانها و همه دیگر انواع ویتامین و مواد معدنی نیاز دارند. در ادامه توضیح خواهیم داد که کدام مواد غذایی در گروه سالمترین خوراکیها برای کودکان قرار میگیرند.
نتیجه پژوهشها نشان میدهند مواد غذاییای وجود دارند که در صورت مصرف مداوم آن ممکن است عروق و رگهای شما مسدود شوند و دانستن آن که کدام یک از آن مواد را باید از رژیم غذایی خود حذف کرده و یا دست کم مصرف آن را محدود کنید ممکن است جان شما را نجات دهد.
کمتر کسی میداند که نیازی به شستشوی قارچ پیش از پخت نیست. آب زیاد باعث میشود قارچ از هم وا برود و مزه اش را از دست بدهد. اگر خاک و کثیفیای روی قارچها نبود بهتر است یکراست آنها را بپزید. قسمتهای کثیف قارچ را میتوانید با کارد جدا کنید.
باتوجه به اهمیت تامین کلسیم، فسفر، پروتئین و ... برحسب اینکه کدام یک از این مواد غذایی در محل زندگی بیشتر یافت میشوند، افراد بزرگسال سالم روزانه دو تا سه واحد از این گروه باید مصرف کنند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ