مطالعهای نشان داده سطوح بالای فولات (چهار برابر بیشتر از حد طبیعی) در دوران بارداری میتواند خطر ابتلا به اختلال طیف اوتیسم (ASD) را در نوزادان تازه متولد شده سه برابر کند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
این سبزی برگدار به عنوان یکی از مغذیترین سبزیجات در صدر جدول قرار دارد؛ به این دلیل که هر ۳۰ گرم اسفناج خام، نیاز روزانه بدن به ویتامین A و K را تا حد قابل توجهی فراهم میکند. اسفناج همچنین دارای آنتی اکسیدانهایی است که خطر ابتلا به انواع بیماریها را کم میکنند. سبزیهای برگدار مانند اسفناج حاوی بتاکاروتن و لوتئین (دو آنتیاکسیدان با خاصیت کاهش خطر ابتلا به سرطان) هستند. همچنین اسفناج ضمن کاهش فشار خون، برای سلامت قلب هم مفید است.
نیاسین میتواند در پیشگیری از برخی سرطانهای پوست کمک کند. نیاسین امید به عنوان یک عامل پیشگیرانه در بیمارانی که در معرض خطر بالای ابتلا به کراتوزهای اکتینیک پیشسرطانی و همچنین سرطانهای پوستی مانند کارسینوم سلول بازال و سلول سنگفرشی هستند استفاده میشود.
به مانند لیمو، پرتقال نیز یکی از منابع غنی از ویتامین C است. با این وجود، تنها مغز آب دار میوه نیست که حاوی این ویتامین است. متخصصان میگویند پوست پرتقال به وفور حاوی ویتامین C است. مصرف ویتامین C با تقویت سیستم ایمنی بدن، خطر ابتلا به بیماریهایی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش میدهد.
ویتامین D منجر به جلوگیری از تشکیل لخته خون و کاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سکته مغزی میشود. ویتامین D در طیف گستردهای از مواد غذایی مانند بادام، دانههای کامل، آفتابگردان، تخم مرغ و آجیل یافت میشود. از مکملهای ویتامین D نیز برای رقیق شدن خون میتوان بهره برد.
مصرف دوز متوسط ویتامین D برای سلامت قلب مفید است. افراد مسن که در معرض خطر حوادث قلبی عروقی هستند ممکن است بخواهند ویتامین D مصرف کنند، حتی اگر کمبود ویتامین D نداشته باشند..
با قرار گرفتن در آستانه ۴۰ سالگی توده عضلانی کاهش مییابد و احتمال افزایش وزن بیشتر میشود و نیز خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلبی و دیابت افزایش مییابد.
به گفته دانشکده پزشکی هاروارد برخی از خطرات سلامتی مرتبط با دوزهای بالای برخی ویتامینها و مواد معدنی وجود دارد. به عنوان مثال، ویتامین A بیش از حد (به عنوان بتاکاروتن) با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد سیگاری مرتبط است.
با وجود اینکه هیچ مکملی جایگزین سبک زندگی سالم، رژیم غذایی مناسب و ورزش منظم نیست، اما این پژوهش نشان داد که اگر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستید، ویتامین D در کاهش خطر ابتلا به این بیماری اثربخشی قابلقبولی دارد. اما این موضوع بدین معنا نیست که یک قرص بخورید و رعایت رژیم غذایی مناسب و ورزش روزانه را کنار بگذارید.
تحقیقات گسترده نشان میدهد که هندوانه میتواند خطر ابتلا به مشکلات پوستی، آسم، فشار خون بالا، دیابت و بیماریهای قلبی عروقی را کاهش دهد. برخلاف باورها، این میوه قند زیادی ندارد، اما مملو از آنتیاکسیدانها، ویتامینها، مواد مغذی و الکترولیتها از جمله ویتامین C، لیکوپن، کولین، پتاسیم، منیزیم، فیبر، آهن و حتی کلسیم است. هندوانه به دلیل محتوای بالای آب آن که غلظت کلی قند را رقیق میکند، میوهای با کربوهیدرات پایین محسوب میشود.
نیاسین میتواند در پیشگیری از برخی سرطانهای پوست کمک کند. نیاسین امید به عنوان یک عامل پیشگیرانه در بیمارانی که در معرض خطر بالای ابتلا به کراتوزهای اکتینیک پیشسرطانی و همچنین سرطانهای پوستی مانند کارسینوم سلول بازال و سلول سنگفرشی هستند استفاده میشود.
این مطالعه تا حدی توضیح میدهد که چگونه ویتامین K به پیشگیری از دیابت کمک کرده و میتواند به کاربردهای درمانی جدید برای دیابت نوع ۲ منجر شود.
مردانی که دوز بالایی از مکمل های حاوی ویتامین B۶ و B۱۲ مصرف می کنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه قرار دارند و این ارتباط میان افرادی که در حاضر سیگاری هستند، بالاتر است.
مطالعات اخیر نشان میدهد که مکملهای ویتامین D در کاهش احتمال ابتلا به دیابت در افراد مبتلا به پیشدیابت نقش دارند. بر اساس این مطالعات، افراد مبتلا به پیشدیابت میتوانند با مصرف مکمل ویتامین D خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۵ درصد کاهش دهند.
یک مطالعه جدید نشان میدهد که درمان سطوح پایین ویتامین D با مکملها ممکن است برای برخی افراد با کاهش خطر اقدام به خودکشی همراه باشد.
«دادههای مربوط به اینکه آیا مکمل ویتامین D میتواند از شکستگیها جلوگیری کند یا نه، متناقض است. آخرین یافتهها به وضوح نشان میدهد که دادن مکملهای ویتامین D به افرادی که قبلاً به اندازه کافی از این ماده مغذی دریافت میکنند، در نهایت خطر شکستگی بیمار را کاهش نمیدهد.»
کسانی که بیش از حد از ویتامین D مصرف کنند، بیشتر در معرض حمله قلبی یا سکته مغزی قرار خواهند گرفت.
پروفسور پیتر شوارتز، محقق ارشد این تحقیق، گفت: ما سطح ویتامین D را در ۲۴۷ هزار و ۵۷۴ دانمارکی مورد مطالعه قرار دادهایم و تاکنون این بزرگترین پایه در جهان برای این نوع مطالعه است.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که کلسیتریول همچنین میتواند بر سلامت قلب و عروق از طریق تأثیراتش بر سایر سیستمهای از جمله سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارد. در این تحقیق، به نظر میرسد شرکت کنندگان با سطوح پایین ویتامین D، در معرض خطر ابتلا به فشار خون و بیماری قلبی بالاتری بودند.
اگر به هر دلیلی نگران کمبود ویتامین D هستید، در معرض خطر پوکی استخوان قرار دارید یا شرایطی دارید که بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیر میگذارد مانند سبک زندگی یا بیماری خاص، توصیه میکنیم که با پزشک در مورد آزمایش سطح ویتامین D صحبت کنید.
اگر به هر دلیلی نگران کمبود ویتامین D هستید، در معرض خطر پوکی استخوان قرار دارید یا شرایطی دارید که بر نحوه جذب مواد مغذی تأثیر میگذارد مانند سبک زندگی یا بیماری خاص، توصیه میکنیم که با پزشک در مورد آزمایش سطح ویتامین D صحبت کنید.
مطالعه مؤسسه تحقیقاتی نوآوری تغذیه و سلامت دانشگاه ادیت کوان استرالیا نشان داد زنانی که بیش از ۱۰۰ میکروگرم ویتامین K ۱ مصرف کردند (معادل حدود ۱۲۵ گرم سبزیجات با برگ تیره یا یک تا دو وعده سبزیجات) در مقایسه با شرکت کنندگانی که کمتر از ۶۰ میکروگرم در روز از این ویتامین مصرف میکردند، ۳۱ درصد کمتر در معرض خطر شکستگی قرار داشتند. دستورالعمل فعلی مصرف کافی ویتامین K در استرالیا برای زنان ۶۰ میکروگرم در روز است.
ویتامینی که خطر ابتلا به اوتیسم را ۳ برابر میکند
زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همچنین به کاهش خطر ابتلا به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آبمروارید نیز کمک میکنند.
بهطور کلی، سطوح پایین اسید فولیک با افزایش خطر نقص مادرزادی، بیماری قلبی و سکته مرتبط است. این ویتامین که به عنوان ویتامین B ۹ نیز شناخته میشود، برای شرایط متعددی ازجمله بیماری سلول داسی شکل، بارداریهای پرخطر همچنین برای افرادی که داروهای ضد تشنج مصرف میکنند، تجویز میشود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ