رئیس اتحادیه قنادان تهران توصیه کرد: مردم این محصولات را از قنادیهای معتبر خریدرای کنند.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/01/03
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
روزهداران در وعده افطار باید ضمن پرهیز از پرخوری از غذاهای سبک و در عین حال پُرانرژی استفاده کنند.
کارشناسان مرکز بهداشت قم به منظور پیشگیری و مبارزه با کالاهای غیر بهداشتی و غیر مجاز موجود در بازرسی از یک قنادی سطح شهر مقادیری از شربت آلومینیوم ام جی اس کشف و ضبط کردند.
زولبیا با نشاسته گل و ماست تهیه میشود و همه مراحل به صورت گام به گام به شما آموزش داده شده است که میتوانید برای افطار یک زولبیا ترد و خوشمزه به روش بازاری در خانه تهیه کنید.
گرانفروشی، درج نکردن قیمت و ارائه ندادن فاکتور خرید همچنین صادر نکردن فاکتور از یک سو و از طرف دیگر تخلف بهداشتی یکی از واحدها به دلیل استفاده از پارکینگ برای تولید بامیه و زولبیا از جمله تخلفات در این گشت ویژه بود.
نشاسته و ماست را خوب ترکیب میکنیم. خمیر سفتی به دست میآید. بعد کره و شربت و آرد و زعفران را اضافه کرده و با همزن برقی میزنیم تا یکنواخت شود و به غلظتی که در کلیپ نشان دادم برسد. در ظرف را میگذاریم و اجازه میدهیم یک شب یا حداقل ۸ ساعت استراحت کند. بعد از استراحت چند ثانیه با همزن میزنیم تا مایه زولبیا رقیق و صاف و یکنواخت شود. مایه آماده را در قیف یکبار مصرف ریخته و به صورتی که در کلیپ نشان دادم در روغن سرخ کرده و در شربت گرم رو به داغ قرار داده و در صافی شربت اضافه را میگیریم.
رواج زولبیا و بامیه ظاهرا در ایران به زمان قاجار و ناصرالدین شاه بر میگردد تا جایی که این شیرینیهای خوشمزه و شیرین را به عنوان تحفه برای شاه میبردند. در ادامه این مطلب طرز تهیه زولبیای خانگی با روشی آسان در منزل به صورت مرحله به مرحله همراه با نکات مهم و فوت و فنهای مربوط به طبخ زولبیا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
رئیس اتحادیه قنادان تهران توصیه کرد: مردم این محصولات را از قنادیهای معتبر خریدرای کنند.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/01/03
قبل از انقلاب، کارخانه روغن نباتی قو تقریباً نزدیک به ۲۲ نوع روغن تولید میکرد، که ۳ـ ۴ نوع آن روغن قنادی بود. البته کره هم در این کارخانه تولید میشد، از جمله کره گیاهی (مارگارین). در آن روزها روغن مایع هم با ظروف شیشهای تولید و روانه بازار شد. ماه رمضان که میشد مصرف روغن مایع بالا میرفت، آن هم برای پخت زولبیا و بامیه بود.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ