میوه «بِه» به عنوان یکی از پرخاصیتترین میوهها شناخته میشود که مصرف آن به تمام گروههای سنی پیشنهاد میشود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
پوست موز به دلیل داشتن فیبر غذایی، ویتامینهای آ، ث، ک، ایی و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برای از بین بردن جای زخمهای آکنه مناسب است. این میوه خوشمزه پوست رامرطوب و سفت میکند و پتاسیم موجود در آن به جوانسازی و از بین بردن چین و چروک کمک میکند.
پوست موز به دلیل داشتن فیبر غذایی، ویتامینهای آ، ث، ک، ایی و فولات و مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی برای از بین بردن جای زخمهای آکنه مناسب است. این میوه خوشمزه پوست رامرطوب و سفت میکند و پتاسیم موجود در آن به جوانسازی و از بین بردن چین و چروک کمک میکند.
خیار به عنوان یک میوه تازه و سرشار از آب، اغلب در فصلهای گرم تابستان مصرف میشود. اما برخلاف باورهای عمومی، خواص خوابآور خیار در شب همچنین میتواند به شما کمک کند تا بهتر بخوابید و صبحگاهی مناسبتری داشته باشید.
خواص میوههای فصل تابستان به قدری ارزشمند است که خوردن آنها را نباید از دست داد.
این میوه از منابع ویتامین C نیز محسوب میشود و به همین دلیل توصیه میشود افرادی که به بیماریهای لثه مبتلا هستند، آن را در برنامه غذایی روزانه بگنجانند. جالب است بدانید با خوردن یک هلوی متوسط ۳۴ میلی گرم از نیاز روزانه به این ویتامین تامین می شود.
عمادی متذکر شد: میوه به ویژه در فصل تابستان نباید از سبد خانوار حذف شود و میوههایی نظیر هنداونه و طالبی باید به صورت مداوم در گرما مورد استفاده قرار گیرند.
میوه انجیر تعرق آور، ادرارآور، تب بر، ضد یبوست و تقویت کننده بوده است و برای افرادی که قصد دارند وزن خود را افزایش دهند و نیز بیمارانی که دوران نقاهت را میگذارانند بسیار مفید است. انجیر تقویت کننده دستگاه گوارش بوده و سوء هاضمه را درمان میکند.
بررسیها نشان داده خوردن این میوه به دلیل داشتن بتاکاروتن فراوان و به خصوص ترکیبی به نام کریپتوگزانتین، ریسک ابتلا به سرطان رحم را پایین میآورد.
انجیر از میوههای کلسیم دار است. به طوری که با خوردن ۳ عدد از آن، ۲۱ درصد از نیاز بدن به این ماده معدنی تامین میشود.
میوههای تابستانی سرشار از ویتامینها و مواد مغذی برای بدن هستند.
به حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است و برای هر رژیم غذایی میتواند یک مادهی مغذی باشد.
شاید باور نکنید، ولی میوه پاپایا در کشور ایران نیز کاشته میشود و به عنوان یکی از انواع میوههای وارداتی در بازار میوه و ترهبار برخی از شهرها وجود دارد. پاپایا در ظاهر ترکیبی از خربزه و گلابی است که ویژگیها و خواص منحصربهفردی دارد. به طور معمول پاپایا در ابعاد ۱۵ الی ۲۰ سانتیمتر دیده میشود.
خود میوه کیوی خواص بسیار زیادی دارد و پوست آن به این خواص اضافه میکند. اما نکتهای در مورد پوست انواع کیوی وجود دارد. کیوی تقریباً ۶۰ نوع دارد که بافت پوستشان گوناگون است و همهٔ آنها نیز قابل خوردناند. اما معمولترین انواعی که خورده میشوند، کیویهای سبز و کیویهای طلاییاند.
به نظر میرسد که خواص سیب درختی به سلولهای عصبی کمک میکند تا زنده بمانند و به عملکرد خود ادامه دهند؛ بنابراین ممکن است با مهار مرگ نورونهای مرتبط با افزایش سن به این روند کمک کند.
اگر بالنگ خشک را در داخل لباس بگذارند از بید یا مورزدگی آن جلوگیری میکند. اگر بالنگ را در روغن کنجد حل کرده و بگذارند روغن مدتی بماند، روغن حاصل برای سیاتیک و درد مفاصل، دردهای عصبی و کمر درد، درد مثانه مفید است که به صورت خوراکی و ضمادی مصرف میشود.
میوه عناب که دارای خاصیتهای دارویی بسیار زیادی است. در اول رنگ سبز و گرد بوده و بعد از رسیدن به رنگ قرمز و زیتونی شکل درآمده و چروک میخورد. عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» هم مینامند. خراسان جنوبی قطب تولید عناب کشور ایران است.
اکنون متخصصان این دانشگاه ترکیبی را در میوه و پوست انار مشاهده کردهاند که میتواند مانع از التهاب سلولهای مغزی شود.
متخصصان ترکیبی را در میوه و پوست انار مشاهده کردهاند که میتواند مانع از التهاب سلولهای مغزی شود.
ممکن است شنیده باشید که از «به» به عنوان «میوه زیبایی» یاد میشود. شاید خواص فوق العاده به در درمان لکهای پوستی و آکنه علت اصلی این نامگذاری باشد. مواد موجود در به همچنین میتواند موجب روشنی و درخشندگی پوست شود. به همین علت امروزه انواع مختلفی از ماسکها و کرمها با استفاده از این میوه تهیه میشوند.
لیموشیرین در سمزدایی بدن و دفع سموم بسیار مؤثر بوده و همچنین این میوه میتواند تأثیرات مضر استرس و آلودگیها را خنثی کند. همچنین منبع مناسبی از آنتیاکسیدانهایی است که به کاهش التهابات، تنظیم سیستم ایمنی بدن و افزایش مقاومت در برابر عفونتها کمک میکند.
سرکه حاصل تخمیر میوه یا آب میوهای است که حاوی ۵ تا ۱۰ درصد استیک اسید باشد. سرکه بیش از ۱۰۰۰۰ سال پیش به عنوان یک مایع ترش، جهت نگهداری مواد غذایی و ایجاد طعم در سسها و اهداف دارویی مورد استفاده قرار میگرفته است.
انار یک غذای سرشار از آنتی اکسیدهای قوی و موادی بسیار مفید برای سلامتی مانند فلاونوئیدها، آنتوسیانینها، اسید پونیک، الاژیتانینها و سایر موادی که دارای خواص ضد ویروسی، فشار خون بالا و ضد التهاب است.
موز به دلیل محتوای بالای پکتین، یک فیبر محلول که دارد، نه تنها به کاهش کلسترول کمک میکند بلکه عملکرد روده را نیز عادی میکند. همچنین مصرف موز موجب کاهش نفخ هم میشود.
عضو هیات علمی مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در کتب قدیمی چین، از میوه عناب به عنوان یکی از ۵ میوه مهم در چین یاد شده است که زیاد کننده طول عمر، افزایشدهنده کیفیت خواب و تنظیم کننده هضم است.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ