پزشکان پروتئینی را در خون شناسایی کرده اند که معتقدند میتواند به عنوان یک علامت هشدار اولیه برای بیمارانی باشد که در معرض خطر دیابت و مرگ ناشی از سرطان هستند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا پروتئین جدیدی را شناسایی کردهاند که به پیشرفت باکتریهای دهان در سایر نقاط بدن کمک میکند. این کشف میتواند منجر به توسعه داروهای جدیدی شود که پروتئین را هدف قرار میدهند و در درمان سرطان مؤثرند.
زکریای رازی شنبلیله را برای مداوای بیماری دیابت مورد استفاده قرار میداده است. دانههای شنبلیله دارای روغن ثابت حاوی اسیدهای چرب ۶ درصد ترکیبات موسیلاژ به میزان ۲۸ درصد و پروتئین ۲۲ درصد، اسید آمینههای آزاد، کربوهیدرات ها، فلاونوئیدها، روغن فرار، استرولها است. در مطالعات حیوانی مصرف بذر شنبلیله گلوکز خون ناشتا را هم به صورت حاد و مزمن کاهش میدهد.
به گفته محققان، استفاده از پروتئین به جای کربوهیدرات ممکن است در کنترل قند خون در برخی افراد موثر باشد.
یک مطالعه اخیر ژاپنی نشان داد که مصرف بیش از حد نمک بر پروتئین تاو تأثیر میگذارد، که نقش کلیدی در زوال عقل ایفا میکند و سیستمهای تحت تأثیر نمک اضافی میتوانند به تسریع ابتلا به زوال عقل ناشی از فشار خون کمک کنند.
پزشکان پیشنهاد میکنند که افرادی که دچار هیپوگلیسمی هستند، وعدههای غذایی و میانوعدههای کوچکتر و بیشتر در طول روز بخورند. یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین و فیبر نیز به حفظ سطح قند خون کمک میکند. فعالیت بدنی منظم یکی دیگر از تکنیکهای مهم مدیریتی است.
دانههای هندوانه که میتوانند به صورت خام یا خشک مصرف شوند حاوی ۸ گرم پروتئین گیاهی در تنها ۲۸ گرم هستند و هم چنین سرشار از منیزیم هستند عنصری که نقش کلیدی در تولید انرژی، عملکرد اعصاب و تنظیم فشار خون دارد.
برنج سفید منبع متراکم کربوهیدراتها است و گلایسمی بالایی دارد بنابراین پس از خوردن آن قند خون افزایش مییابد. این ماده غذایی فاقد پروتئین و دارای چربی اندکی است. اگر علاقمند به خوردن برنج هستید و هر روز از این غذای خوشمزه استفاده میکنید، بهتر است با عوارضی که استفاده زیاد از برنج سفید برای شما ایجاد میکند، در این بخش آشنا شوید.
میتوانید بهراحتی میوهها، پودرهای پروتئینی و مایعات مورد علاقه خود را با هم مخلوط کنید تا یک شیک خوشمزه درست کنید. حتی اگر مخلوط کن هم نداشته باشید، درست کردن شیک پروتئینی آسان است و فقط چند دقیقه طول میکشد.
یک نکتهٔ دیگر برای تقویت متابولیسم: هر سه تا چهار ساعت غذا بخورید و از خوردن صبحانه فرار نکنید. تحقیقات نشان میدهد افرادی که صبحانه نمیخورند، طی روز بیشتر دچار افت قند خون و گرسنگی میشوند.برای میانوعدههایتان نیز پروتئین و کربوهیدراتهای پیچیده در نظر بگیرید تا بیشتر احساس سیری کنید و بدنتان به طور پیوسته کالری بسوزاند.
کرفس همچنین حاوی مقدار قابل توجهی پروتئین است که براساس مطالعات، رژیم غذایی سرشار از پروتئین نیز سطح قند خون را کاهش میدهد و در کنترل قند خون نقش دارد.
تالاسمی نام گروهی از اختلالات خونی است که باعث میشود بدن فرد مبتلا به آن نتواند هموگلوبین (پروتئین حاوی آهن که اکسیژن را در خون حمل میکند) به اندازه کافی تولید کند و در نتیجه، پایین بودن سطح هموگلوبین به عوارضی، چون کمخونی، خستگی و تنگینفس در بیماران منجر میشود.
معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه مصرف محصولات شیلات نسبت به استاندارد جهانی پایین بوده در حالی که ظرفیت تولید کشور حدود یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن است.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1401/11/12
ممکن است ادرار قهوهای یا قرمز به نظر برسد و این نشان میدهد که حاوی خون است. وقتی کلیهها به هر دلیلی آسیب ببینند؛ از جمله بیماری کلیوی، سنگ کلیه، سرطان، کیست یا التهاب کلیه و ... باعث ضعیف شدن کلیهها و نشت خون میشود. ادرار کفآلود نیز میتواند نشاندهنده نشت پروتئین در کلیه باشد.
با شروع سال جدید میلادی به معرفی بزرگترین اکتشافات تغذیهای مثل اثر مصرف پروتئین بر کاهش فشار خون، ارتباط خوردن ماهی و سرطان پوست و... پرداختیم.
کشف پروتئینی که منجر به بیماری قلبی میشود
نتایج نشان داد که فقط در مردان سبک زندگی کم تحرک و مصرف زیاد قند باعث کاهش جریان خون در پاها و افت پروتئینی به نام آدروپین میشود که حساسیت به انسولین را تنظیم میکند و نشانگر مهمی برای بیماریهای قلبی عروقی است.
مکانیسمی کشف شده است که سطوح سلولی تاو را تنظیم میکند، پروتئینی که تجمع نابجای آن در ریشه تائوپاتیها (تخریب پروتئین تاو) باعث گروهی از بیماریهای تخریب کننده عصبی است.
حیدری، کارشناس تغذیه با بیان اینکه همه افراد به تخم مرغ نیاز دارند، گفت: این میان کودکان و نوجوانان، زنان باردار و شیرده، ورزشکاران و تمامی افراد سالمی که هیچگونه بیماری زمینهای ندارند، بیش از همه به مصرف این ماده مغذی نیازمندند.
مصرف پروتئین به مقدار کافی برای داشتن استخوانهای سالم بسیار مهم است. در حقیقت ۵۰درصد استخوانها از پروتئین تشکیل شده است. مصرف کم پروتئین از جذب کلسیم میکاهد و استخوانها را ضعیف و شکننده میکند. البته مصرف بیش از حد پروتئین هم موجب افزایش بیش از حد کلسیم در استخوانها و نشت آن به درون خون و اسیدیته شدن بدن میشود.
سندرم متابولیک، مجموعهای از شرایط است که خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، سکته مغزی و دیابت از جمله فشار خون بالا، قند خون بالا، چربی اضافی بدن در اطراف کمر و سطوح غیرطبیعی کلسترول را افزایش میدهد.
دانشمندان اخیرا پروتئینی را کشف کردند که میتواند سیگنالهای طولانیمدت مانند گیرندههای انسولین در سلولها را کنترل کند.
جو حاوی کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتر نسبت به جو دوسر است که فاکتورهای مهمی برای افراد دارای مشکلات رژیم غذایی یا وزن به شمار میآید.
پروتئینهای موجود در خون به دلیل روشهای مختلف جریان خون در سراسر بدن، تحت فشار ثابت و متغیر هستند. به عنوان مثال، خون در رگهای خونی کوچک چشم در مقایسه با رگهای بزرگتر اطراف قلب، کندتر جریان مییابد.
متخصصان تغذیه میگویند که مواد مغذی از جمله پروتئین، فیبر و چربیهای سالم همگی برای کاهش وزن سالم کلیدی هستند، زیرا به شما کمک میکنند احساس سیری کنید و باعث میشود احتمال خوردن غذاهای فاقد مواد مغذی توسط فرد کاهش یابد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ