زردآلو منبع خوبی برای بسیاری از آنتی اکسیدانها از جمله بتا کاروتن و ویتامینهای A، C و E است، علاوه بر این، غنی از گروهی آنتی اکسیدانهای پلی فنول به نام فلاونوئیدها است که نشان داده باعث محافظت زیاد در برابر بیماریها از جمله دیابت و بیماریهای قلبی میشود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
آلوی ژاپنی که با نام زردآلو ژاپنی نیز شناخته میشود در ژاپن به طور سنتی "ume" نامیده میشود.
مصرف میوههای پرپتاسیم از قبیل کیوی، پرتقال، موز، طالبی، گرمک، زردآلو، خربزه، شلیل، انار و خرمالو به کنترل فشار خون کمک میکند.
هستههای آلو، هلو، سیب و زردآلو و بادام تلخ خطرناک هستند. بیشترین مقدار اسیدهیدروسیانیک در بادام تلخ وجود دارد. ۱۰۰ گرم هسته زردآلو میتواند باعث مرگ شخص شود.
انواع آجیل مانند بادام، بادام هندی و گردو را با دانههایی مانند کدو تنبل و تخمه آفتابگردان، همراه با مجموعهای از میوههای خشک مانند کشمش، زغال اخته و زردآلو ترکیب کنید. همه مخلفات را در یک کاسه مخلوط کنید و آن را در کیسههای اسنک جداگانه تقسیم کنید تا یک میان وعده راحت و مغذی داشته باشید.
برخی از میوه ها درزمانی که خشک می شوند چیزی از طعم مزه آنها کاسته نمی شود، یکی از این میوه ها زردآلو است که در زمان خشک شدن به آن قیسی هم گفته می شود.
شاهرود- رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود با اشاره به پیشبینی برداشت ۳۱ هزار تن زردآلو از باغات شهرستان، گفت: بیشتر حجم این میوه به مصرف تازه خوری میرسد.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/03/08
هسته زردآلو و یا دانه میوههایی مانند سیب، هلو، شلیل، گلابی، گیلاس و بادام تلخ حاوی ترکیبی شیمیایی و سمی به نام «آمیگدالین» است.
اهر- فرماندار اهر با بیان اینکه درختان قطب سیب آذربایجان دچار سرمازدگی ۱۰۰ درصدی شد، گفت: علاوه بر سیب، درختان گردو، زردآلو، هلو، شلیل، بادام، گلابی، آلو و گوجه سبز نیز دچار خسارت شده اند.
خبرگزاری مهر
.
اقتصادی
. 1402/01/19
میتوان به سمت روستای منحصربهفرد «گرمه» رفت که به دلیل آب و هوای خاص منطقه قادر به پرورش درختان نخل است که در استان اصفهان تقریبا امکانپذیر نیست. شگفتی را میتوان در آنجا دید که درست درکنار درختان نخل، درختان پسته، انار و زردآلو نیز به چشم میخورند که همراه با خرما از محصولات مهم کشاورزی این روستا به شمار میروند. تجمع این درختان و محصولات در کنار هم تا حدودی غیرممکن است که این روستا از آن برخوردار است.
مصرف پتاسیم باید در این بیماران محدود شود. مواد غذایی شامل سیب زمینی، کدو حلوایی، اسفناج، قارچ، موز، کرفس، کلم، هویج، آلو، هندوانه، توت فرنگی، پرتقال، زردآلو، خربزه، گرمک، طالبی، نارنگی، گوجه فرنگی، کشمش، مغزهایی مانند پسته، فندق و ... حاوی پتاسیم زیادی هستند.
بهترین میان وعدهها برای دانش آموزان لقمه نان و پنیر و گردو، انواع میوهها (سیب، پرتقال، نارنگی، موز، هلو، زردآلو، لیمو شیرین و غیره) و سبزیجات تازه (مانند هویج، کاهو، خیار و غیره) و میوههای خشک (ماننده برگه میوه ها، کشمش و انجیر خشک و مویز و توت خشک)، مغزدانهها (مانند گردو، فندق، پسته و بادام)، شیر و بیسکویتهای سبوسدار است.
سارا انبری، متخصص تغذیه گفت: سبزیجات و میوهها سرشار از فیبر هستند که به کاهش کلسترول خون کمک میکند، خوراکیهایی مانند سیب، انواع مرکبات، انواع توتها مخصوصاً توتفرنگی، هویج، زردآلو، آلو، کلم، سیب زمینی شیرین، بامیه و کلمپیچ در این دسته قرار میگیرند.
زردآلو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها بوده و برای بهبود سلامت چشم بسیار عالی است. مواد مغذی زردآلو همچنین به کاهش خطر ابتلا به تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) و آبمروارید نیز کمک میکنند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ