نوشیدنی که خطر از دست دادن حافظه را کاهش میدهد
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
تحقیق جدیدی توسط ینگ سان و همکارانش از بانک زیستی انگلستان، ارتباط بین مصرف برخی نوشیدنیها و خطر ابتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی را نشان داده است.
مصرف بیش از حد قندهای افزوده ممکن است خطر سنگ کلیه را افزایش دهد. قندهای افزودنی در بسیاری از مواد غذایی فرآوری شده، به ویژه نوشیدنی های شیرین شده با شکر، آب نبات، بستنی و کیک ها فراوان هستند.
افزایش دوبرابری خطر زوال عقل در افسردهها؛ کاهش ۳۲ درصدی خطر سرطان با ۴ دقیقه ورزش روزانه؛ حتی مقدار اندک نوشیدنی الکلی، فشار خون را بالا میبرد؛ برای دورکردن ریهها از سرطان چکار کنیم؟
یکی از علائم اولیه گرمازدگی نیز دردهای عضلانی است و بروز دردهای عضلانی به خصوص در پشت ساق پا و پشت بازو و دستها، زنگ خطر شروع گرمازدگی است و افراد بلافاصله پس از شروع این دردها باید از محیط گرم خارج شده و مصرف مایعات را بیشتر کنند.
شیر حدود ۹۰ درصد آب دارد، به این معنی که میتواند منبع خوبی برای هیدراتاسیون باشد، به خصوص در ماههای تابستان که مردم بیشتر در معرض خطر کم آبی قرار دارند. از آنجایی که شیر با مواد مغذی زیادی همراه است، بدن آن را برای مدت طولانیتری نگه میدارد.
مطالعات نشان میدهد مصرف روزانه یک یا ۲ نوشیدنی حاوی شکر باعث افزایش ۲۶ درصدی احتمال خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ میشود. از آنجا که برخی نوشابههای انرژیزا را شب برای بیدارماندن و انجام کارهای باقیماندهشان مینوشند، این مقدار شکر و همچنین کافئین موجود در انرژیزاها میتواند حسابی دردسرساز باشد و حتی در انگلیس مصرف نوشابه انرژیزا به طورکلی برای زنان باردار ممنوع شده است.
آب، تنها نوشیدنی ضروری برای بدن است که بدون دریافت کافی آن، حیات انسان به خطر میافتد. نوشیدن آب تاثیرات مختلفی بر سلامت بدن دارد که براساس یکی از آنها، آب به کاهش قند خون کمک میکند. اما این باور تا چه حد صحیح است؟!
نوشیدنیهایی که معمولاً با شکر و قند شیرین میشوند، جزو مضرترین گزینهها برای سلامت روده هستند. یک مطالعه منتشر شده در سال ۲۰۲۰ نشان داد که رژیم غذایی سرشار از قند میتواند سبب افزایش التهاب شود و تعادل بین میکروبیوم مفید و مضر روده را تغییر دهد و منجر به مشکلات روده شود.
نتیجه تحقیقات نشان می دهد که یک لیوان آب چغندر در روز می تواند خطر حمله قلبی یا سایر عوارض برای مبتلایان به آنژین صدری* را به میزان بیش از 50 درصد کاهش دهد.
تحقیقات جدید محققان دانشگاه اوزاکا، نشان داده است که نوشیدن روزانه دو فنجان قهوه یا بیشتر، ممکن است خطر مرگ ناشی از بیماریهای قلبی عروقی را در افراد مبتلا به فشار خون شدید دو برابر کند.
مصرف متوسط تا زیاد قهوه میتواند برخی از اختلالات اضطراب و خواب را بدتر کند. ثابت شده است که مصرف متوسط قهوه فوایدی مانند کاهش خطر دیابت، بیماری قلبی، سرطان کبد و زوال عقل دارد.
محققان گزارش میدهند که نوشیدن الکل به طور قابل توجهی خطر مرگ زودهنگام را افزایش میدهد.
تحقیقات فعلی نشان میدهد که نوشیدن قهوه میتواند خطر کلی ابتلا به سنگ کلیه را کاهش دهد. کافئین موجود در چای، نوشابه یا قهوه به نوعی عملکرد محافظتی دارد و میتواند از بروز سنگ کلیه پیشگیری کند.
به گفته محققان، مقدار قهوه و کافئینی که یک فرد مصرف میکند میتواند بر سلامت کلیه او تأثیر بگذارد.
تحقیقات جدید نشان میدهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات مراقبت شخصی پلاستیکی، اسباببازیهای کودکان و بستهبندی غذا و نوشیدنی میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را در میان زنان افزایش دهد.
انواع چای حاوی ترکیبات آنتیاکسیدانی، ضدالتهابی و ضدسرطانی هستند. دانشمندان و محققان هم سالهاست که میدانند، مصرف منظم چای طبیعی میتواند مزیتهای مختلفی برای سلامت انسانها داشته باشد، اما رابطه بین استفاده از انواع چای و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا به امروز چندان شفاف نبوده است.
برخی از نوشیدنیهای طبیعی، خطر از دست دادن حافظه را تا ۴۷ درصد کاهش میدهند.
نتایج تحقیقات نشان میدهد که نوشیدن منظم آب پرتقال با کاهش ۴۷ درصدی خطر مشکلات حافظه ناشی از افزایش سن مرتبط است.
اگر نوشیدنیهایی مانند آبمیوه یا نوشیدنی کافئیندار با دارو مصرف شود با کاهش اثربخشی داروهای خاص، سلامت انسان را به خطر میاندازد.
نتایج تحقیق جدید نشان میدهد که مصرف نوشیدنیهای انرژیزا میتواند افراد جوان و سالم را در معرض خطر افزایش ضربان قلب نامنظم و بیماریهای قلبی کشنده همچنین فشار خون بالا قرار دهد.
محققان چینی میگویند که نوشیدن چهار فنجان یا بیشتر چای در روز میتواند خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را تا ۱۷ درصد طی ۱۰ سال کاهش دهد.
نتایج نشان میدهند که شیرین کنندههای مصنوعی ممکن است یک عامل خطر قابل اصلاح برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی باشد. یافتهها حاکی از آن است که این افزودنیهای غذایی که روزانه توسط میلیونها نفر مصرف میشوند و در هزاران غذا و نوشیدنی وجود دارند نباید جایگزینی سالم و بی خطر برای شکر قلمداد شوند.
نتیجه پژوهشی تازه نشان داده که نوشیدن چای دم کرده میتواند خطر مرگ و میر را کاهش دهد. به گفته پژوهشگران افرادی که دو فنجان یا بیشتر در روز چای مینوشند در مقایسه با افرادی که چای نمینوشند بین ۹ تا ۱۳ درصد کمتر در معرض خطر مرگ و میر قرار میگیرند.
نوشیدن آب سرد میزان تشنگی را افزایش میدهد. بنابراین، مجبور میشویم میزان آب بیشتری بنوشیم. در نتیجه، با افزایش دفعات ادرار بدن اغلب مقدار نمک بیشتری از دست میدهد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ