ویلی سانیول، سرمربی گرجستان، از صعود تیمش به مسابقات یورو خوشحال است و از اینکه این تیم را ترک نکرد احساس رضایت دارد.
اخبار مشابه
در این قسمت می‌توانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده نمایید.
بارزترین ویژگی فلفل سیچوان طعم آن نیست بلکه تاثیری است که بر روی دهان می‌گذارد. این نوع از فلفل حاوی یک ماده شیمیایی به نام هیدروکسی آلفا سانشول است که باعث ایجاد بی حسی در لب و زبان می‌شود و به مثابه نوعی شوک الکتریکی قلمداد می‌شود.

تمامی حقوق این سایت متعلق به آی‌لوک می‌باشد. سایت مپ