پژوهشگران غذایی بر این باورند که یکی از دلایل رونق آبگوشت در تهران دوران قحطی است؛ چرا که در این دوران باید با کمترین مواد غذایی جمعیت زیادی را سیر کرد. کافی بود کمی گوشت به همراه مقدار زیادی سیبزمینی، حبوبات و گوجهفرنگی در دیگی پر از آب پخته شود تا خوراکی لذیذ برای جمعیت قابلتوجهی تهیه شود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
اصالت آبگوشت سنتی بزباش را به استانهای همدان و خراسان نسبت میدهند و این آبگوشت با طعم و عطر بینظیری که دارد پای ثابت سفره شما میشود.
آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشتهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهر و طعم به آبگوشت سنتی یا همان دیزی شباهتی ندارد.
آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشتهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که از نظر ظاهر و طعم به آبگوشت سنتی یا همان دیزی شباهتی ندارد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ