بسیاری از افراد مبتلا به مری بارت، که احتمال ابتلاء به سرطان مری را نیز افزایش میدهد، هیچ علامتی ندارند. برای افراد مبتلا به مری بارت مهم است که به طور منظم برای بررسی سلولهای سرطانی، معاینه منظم داشته باشند.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
دانشمندان دریافتهاند افرادی که داروهای تجویزی برای رفلاکس اسید معده را طی چندین سال مصرف میکنند، ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به زوال عقل قرار گیرند.
ریفلاکس اسید معده به مری، میتواند علائم متنوعی از جمله گلودرد یا حتی مشکلات دهان و دندان را به همراه داشته باشد.
در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که میتواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج میکند و میتواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه میکنیم از نعناع استفاده نکنند.
اگر سوزش معده دارید یا مستعد ابتلا به رفلاکس اسید هستید، بهتر است از خوردن مواد غذایی زیر بپرهیزید یا میزان مصرف آنها را به حداقل برسانید: غذاهای پرچرب مانند سیبزمینی سرخ کرده، سس و گوشت پرچرب، میوهها و سبزیجات اسیدی مثل مرکبات و گوجهفرنگی، شکلات، سیر، پیاز، غذاهای تند، کافئین، نوشابههای گازدار و.
وعدههای غذایی سنگین معمولا ما را خسته و بیحال میکند و باعث میشود روی مبل یا تخت استراحت کنیم. با این حال، کسانی که سوزش سر دل مداوم را تجربه میکنند، باید از این عادت اجتناب کنند.
این پزشک متخصص با بیان اینکه افراد مبتلا به کبد چرب علائمی مانند خستگی و ضعف بدنی ،بی حوصلگی ،درد عضلانی و رفلاکس دارند گفت: کبد چرب ممکن است منجر به بیماری های متابولیکی گردد.
متخصص داخلی و گوارش، هشدار داد که خوابیدن بلافاصله پس از افطار ممکن است منجر به مشکلات رفلاکس معده شود.
یکی از جالبترین و مقرون به صرفهترین محافظهای طبیعی معده است که میتوانید امتحان کنید. آب آلوئه ورا بهدلیل اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی خود، برای کاهش التهاب و مشکلات گوارشی بسیار مفید است و ریفلاکس معده را تسکین میدهد. برای تهیه این آبمیوه فقط باید نصف قاشق چایخوری (۳ گرم) از ژل داخلی گیاه آلوئه ورا را در یک لیوان آب حل کنید. اگر خوب حل نشد کمی گرم کنید و بعد از غذا بنوشید. از آن در حد اعتدال استفاده کنید، زیرا مصرف زیاد آن میتواند باعث اسهال و استفراغ شود.
مشکلاتی که عامل ایجاد مزه فلز در دهان میشوند، به غیر از مشکلات کلیوی خیلی جدی نیستند. به عنوان مثال سوء هاضمه، سوزش معده و رفلاکس اسید معده میتواند باعث ایجاد طعم فلز مانند یا تلخ در دهان شود و مزه غذا را تغییر دهد. همچنین سرماخوردگی، عفونت سینوسی و عفونتهای سیستم تنفس فوقانی هم میتواند عامل ایجاد طعم فلز در دهان باشد.
گستردگی علائم، از ویژگیهای خاص بیماری رفلاکس است. علامت معمول و رایج رفلاکس، احساس سوزش و گرمی در پشت جناغ سینه فرد است، که گاهی به فک، گوشها و شانهها نیز تیر میکشد، علامت بعدی این است که خود مواد غذایی یا ترشحات معده، به داخل مری و حتی دهان وارد میشوند.
یکی از نشانههای اصلی رفلاکس این است که افراد مدام صدایشان را صاف میکنند، این افراد احساس میکنند، خلط ناحیه بالای گلو دارند، وی به این افراد توصیه کرد، هرگز به اندازهای غذا نخورید که قسمت فوندوس معده پر باشد، همچنین متذکر شد، از خوردن شام سنگین قبل از خواب، پرهیز کنند، زیرا طبق قانون جاذبه محتویات معده به حلق و گلو باز میگردد که باعث سوزش حلق و گلو و همچنین سرفه میشود.
افرادی که دچار بیماریهایی مثل زخم معده، ریفلاکس، بیماریهای کلیوی یا قلبی و فشار خون هستند، بهتر است از ترشی و شور به میزان کمتری استفاده کنند، اما سایر افراد که بیماری خاصی ندارند میتوانند از این ماده غذایی در کنار غذا به میزان کم استفاده کنند.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ