تهیه مواد کاکولی انقدر راحت است که همین امروز میتوانید دست به کار شوید و یک کاکولی بپزید، یک میانوعده جذاب که هم کودکان دوست دارند و هم بزرگسالان. میانوعده سالمی که سرشار از انرژی است و جایگزین خوبی برای هلههولههای بازار است. اما این کاکولی به چه موادی نیاز دارد؟
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
میوهها خوراکیهای مفیدی برای رفع گرسنگی و تشنگی هستند. سالاد میوه یکی از میانوعدههای خوشمزهای است که خواص بسیاری را در خود دارد. سالاد میوه از مخلوط میوههای مختلف تهیه میشود. میتوان از آبِ میوههای مصرف شده در سالاد، به عنوان سس آن استفاده کرد. سالاد میوه را میتوان به عنوان پیش غذا یا به عنوان دسر نیز سرو کرد.
در حالی که تقریباً همه سبزیجات در ارتقای سلامت کلی بدن نقش دارند، سبزیجاتی نیز هستند که به طور ویژه در کاهش وزن، نقش چشمگیری دارند. کالری کم، فیبر و آب زیاد موجود در این سبزیجات به قدری در ایجاد حس سیری مؤثرند که میتوان آنها را جایگزین میانوعدههای پرکالری کرد.
وقتی سیگار را ترک میکنید، میل شما به میانوعدهها بیشتر میشود، عمدتاً به این دلیل که دیگر نمیتوانید دست و دهان خود را با سیگار درگیر کنید. اگر برای دفع میل به سیگارکشیدن نیاز دارید چیزی را در دهان خود بگذارید، ذرت بو داده را امتحان کنید.
پزشکان پیشنهاد میکنند که افرادی که دچار هیپوگلیسمی هستند، وعدههای غذایی و میانوعدههای کوچکتر و بیشتر در طول روز بخورند. یک رژیم غذایی متعادل و غنی از پروتئین و فیبر نیز به حفظ سطح قند خون کمک میکند. فعالیت بدنی منظم یکی دیگر از تکنیکهای مهم مدیریتی است.
درست است که خوردن میانوعدههای شیرین و فرآوریشده در طول وعدههای غذایی میتواند کالری اضافی را به همراه داشته باشد و احساس گرسنگی بیشتری در شما ایجاد کند، اما مصرف میانوعدههای سالم در کاهش وزن مؤثر است و به تأمین نیازهای بدن کمک میکند.
اگر میخواهید بدنتان در روزهای سرد سال کمآب نشود، میتوانید با یک برنامهریزی ساده، ساعات نوشیدن آب را به این صورت تنظیم کنید: ۱ لیوان آب بلافاصله بعد از بیدار شدن، یک لیوان آب حدود یک ساعت قبل از هر وعده غذایی (مانند ناهار و شام)، یک لیوان آب همراه با میانوعدهها و یک لیوان آب حدود ۲ ساعت قبل از خواب.
متخصصان علوم تغذیه و پزشکی در ایالات متحده آمریکا دریافتند که غذاهای فوقفرآوری شده از قبیل نوشابه، تنقلات بستهبندیشده، نان، کیک و بیسکوییتهای صنعتی، مارگارین و محصولات آماده پیشفرآوریشده یا گرمکردنی با خطر بالاتر ابتلا به سرطان روده مرتبط هستند.
چربیهای ترانس مصنوعی با پمپاژ هیدروژن به روغنهای غیراشباع مانند روغن سویا و ذرت، ساخته میشوند تا آنها را به چربیهای جامد تبدیل کنند. آنها در بسیاری از غذاهای فراوری شده مانند مارگارین، میانوعدهها و محصولات پخته شده بستهبندی شده وجود دارند. با این حال، مطالعات نشان داده است که مصرف چربی ترانس باعث التهاب میشود و آثار منفی بر سلامت قلب دارد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ