پیرایشکی گوشت بخار پز که به نام دامپلینگ گوشت meat dumpling هم شناخته میشود. یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار در کشورهای آسیای شرقی مثل چین و کره و ژاپن است. آماده کردن مواد و پیچیدن خمیر دامپلینگ شباهت زیادی به پیراشکی دارد، ولی به جای این که خمیر پیراشکی را در روغن سرخ کنند، روی بخار آب میپزند که طعمی متفاوتتر به خود میگیرد و غذایی کم کالریتر از پیراشکی معمولی به حساب میآید.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ