بستنی در تهران ابتدا به صورت سنتی و دستی با عنوان «بستنی زعفرانی» درون ظرفی (بشکهای) دوجداره درست میشد؛ به این صورت که درون جدار داخلی شیر، خامه، شکر، ثعلب و زعفران، و در جدار بیرونی یخ و نمک ریخته میشد؛ سپس بشکه را مرتباً تکان میدادند تا بستنی تهیه شود.
اخبار مشابه
در این قسمت میتوانید اخبار مشابه به این خبر را مشاهده
نمایید.
روزنامه جوان نوشت: گرانی قیمت مواد غذایی از میوه و صیفی گرفته تا لبنیات و مرغ و گوشت حتی در ایام افزایش تولید نوبر است. اکنون در روزهایی قرار داریم که فصل نوبرانههای میوه تمام شده است و هیچ توجیهی برای عرضه میوه گران پذیرفته نمیشود، اما قیمت انواع میوه همچنان بالاست.
بایرن مونیخ از روش نوآورانهای برای حل مشکل ورزشگاه خود بهره میگیرد. چمن ورزشگاه آلیانز آرهنا لغزنده است و باعث ناراحتی ستارههای تیم شده است.
معروفترین بستنیفروش شهر تهران در آن زمان فردی به نام «ممد ریش» بود که بستنی خامهدار مخصوصی درست میکرد و کمکم سر وکله بستنیفروشیهای دورهگرد در تهران پیدا شد که بستنی را با نانی مخصوص میفروختند. اما بستنیفروش مشهور دیگری که شهرتش حتی به شهرهایی مانند لسآنجلس و پاریس هم رسیده اکبر مشهدی است. او در ۲۰ سالگی با ممد ریش (بستنیفروش مشهور) آشنا شد و از طریق آشنایان او توانست به آشپزخانه دربار مظفرالدین شاه راه پیدا کند و تا آخر دوره قاجاریه در دربار بستنی سرو میکرد.
تمامی حقوق این سایت متعلق به آیلوک میباشد. سایت مپ